Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Novo C Plus Liposzómális C-vitaminok

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék BioCo C-vitamin csipkebogyóval 500mg tabletta

Összehasonlítás

BioCo C-vitamin csipkebogyóval 500mg tabletta

Kiszerelés: 30db tabletta

A termék fogyasztása ajánlott vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, általános fáradtság, fokozott C-vitamin szükséglet (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedés) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

A termék már nem rendelhető!

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

A csipkebogyó jótékony, immunrendszert támogató hatása – elsősorban természetes C-vitamin tartalmának köszönhetően - régóta közismert. A C-vitamin erős antioxidáns hatású vitamin, nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintézishez, elősegítheti a vas bélrendszerből történő felszívódását, az immunrendszer normális működését. Hozzájárulhat a káros oxidációs folyamatok, ezáltal a sejtek öregedésének gátlásához. A termék fogyasztása ajánlott vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, általános fáradtság, fokozott C-vitamin szükséglet (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedés) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére. A citrusfélékből nyert bioflavonoidanyagok hozzájárulhatnak a készítmény antioxidáns hatásának erősítéséhez.

Alkalmazási javaslat: Felnőttek számára napi 1 tabletta szedését javasoljuk. A tablettát bő vízzel nyeljük le!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Hatóanyagok:

C-vitamin (aszkorbinsav): 500mg
Citrus bioflavonoid complex: 10mg

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Csipkebogyó jótékony hatásai

A csipkebogyó tea a rendkívül magas C-vitamin tartalmánál fogva immunerősítő és roboráló hatású, influenzajárványok megelőzésre, illetve náthás és lázas megbetegedések, legyengült állapotok kiegészítő kezelésére kiváló. Ezen kívül a csipkebogyó serkenti a mellékvesék és a máj működését is egyaránt. Szelíd hashajtóként és vizelethajtóként is funkcionál, ajánlott vesekő, vesehomok kezelésére. A csipkebogyó főzete külsőleg és belsőleg jól használható nehezen gyógyuló sebek, fertőzések kezelésére is egyaránt. Magas magnéziumtartalmánál fogva kiemelkedő szerepe van a szív-és érrendszeri betegségek, keringési zavarok gyógyításában és kezelésében, illetve serkenti a gyomornedvek működését, csökkenti a vérnyomást.

Természetes C-vitamin-forrás: a csipkebogyó
Tovább olvasom »


Citrus bioflavonidok

A citrusgyümölcsök leginkább C-vitamin forrásként élnek a köztudatban. Azonban bioflavonoidokat ugyancsak tartalmaznak, ezek az anyagok nem esszenciálisak, azonban javíthatják egészségi állapotunkat. A legfontosabb citrusfélékben található bioflavonoidok a diosmin, a heszperidin, a rutin, a naringin, a tangeretin, a diosmetin, a narirutin, a neohesperidin, a nobiletin és a quercetin. A citrus bioflavonoidok és a hozzájuk hasonló anyagok széles körben használatosak az erek és a nyirokrendszer rendellenességeinek kezelésére. Ezek a bioflavonoidok erősítik az érfalakat, így fejtik ki hatásukat.
Tovább olvasom »

C-vitamin

A legismertebb és a legtöbbet használt vitamin. Hatása az egészt testre kiterjed. Erősíti a hajszálerek falát illetve elengethetetlen a kollagén képződésében. Megelőzi a zúzodások kialakulását, gyógyítja a horzsolásokat, erősen és egészségesen tartja a izmokat a csontokhoz rögzítő ínszalagokat. Segít a vörösvértesteknek a hemoglobin bioszintézisében és a szervezetnek a vas felszívódásában. A C-vitamin antioxidásként véd a rákkal és a szívbetegségekkel szemben. Valamint enyhítheti a megfázás tüneteit és rövidítheti a lefolyását. C-vitaminban gazdag zöldségfélék és gyülölcsök: a zöldpaprika, a paradicsom, a burgonya ,a fejes saláta, a káposztafélék: (káposzta, brokkoli, kelbimbó), az áfonya, a ribizli, a vadrózsa termése, a csipkebogyó, a narancs, a citrom és a grapefruit.

C-vitamin


Tovább olvasom »

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Mi mindenre jó az ánizs?

Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Természetes immunerősítők télre

Természetes immunerősítők télre

A téli hónapokban különösen oda kell figyelni arra, hogy az immunrendszer megfelelően működhessen, a szervezet megkapjon minden fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. A kevesebb napfény és mozgás, a korlátozott friss zöldség és gyümölcs elérhetősége, valamint a meghűlés esélye, a vírusos fertőzések, járványok mind hozzájárulnak a védekező képesség csökkenéséhez.

Tovább olvasom »

Organiqa Bio szupertáplálékok
Iratkozzon fel hírlevelünkre!