Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bioco Gyógygomba kivonatok

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Health First Berry-C supreme  kapszula

Összehasonlítás

Health First Berry-C supreme kapszula

Kiszerelés: 90 db

A C-vitamin talán a legismertebb valamennyi vitamin közül. Nélkülözhetetlen egy sereg anyagcsere folyamathoz, mint például a szövetek gyarapodása és regenerálódása, egészséges íny és fogak.

A termék ára: 6 870 Ft

Egységár: 76 Ft / db

Kosárba teszem

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

600 mg kalciummal pufferelt, nem savas C-vitamin, organikus vörös bioflavonoidokkal kiegészítve.

Minden pár kapszula több antioxidáns resveratrolt tartalmaz, mint a legtöbb vörösbor literje. A C-vitamin antioxidáns hatású, és erősítheti az immunrendszert. Az olyan fontos anyag, mint a C-vitamin esetében több lehetőségünk van arra, hogy fokozzuk a hatását a szervezetben ennek a tápanyagnak.

A kalcium-aszkorbát a C-vitamin pufferelt formája, közismerten kevésbé savas és jobban tolerálható azok számára is, akik érzékenyek az aszkorbinsavból készült C-vitamin tartalmú kiegészítőkre. A vörös bioflavonoidok hozzáadása ehhez a képlethez egy valóban egyedi és hatásos kombinációját eredményezi a C-vitamin forrásoknak.

A C-vitamin antioxidáns hatásának mítosza jól ismert mindenki előtt. Ez a vitamin valóban szolgál antioxidáns védelemmel, de ez a védelem mérsékelt a természet más molekuláihoz képest. A C-vitamin fogyasztás alapelve az, hogy biztosítsuk a vitamin megfelelő voltát, vagyis a vitamin-szerű működését a szervezetünkben. Amikor a C-vitamin antioxidánsként kell, hogy hasson a szervezetünkben, akkor olyan folyamatokban fogy el, amelyek meggátolják, hogy a valódi biológiai funkcióját kifejtse, vagyis szerepet játsszon a porc/csont/fogak fejlődésében, az erek épségében, a sebgyógyulásban, az endogén karnitin szintézisben, a tirozin nevű aminosav anyagcseréjében, különböző ingerületátvivő anyagok szintézisében, és a koleszterin lebontásában, hogy csak néhányat említsünk.

Beszéljünk a vörös bioflavonoidokról. A leghatásosabb antioxidáns tápanyagok gyümölcsökből származnak; különösen a bogyós gyümölcsökből; és még specifikusabban a sötét (vörös, lila) bogyókból. A vörös bioflavonoidok koncentrátuma páratlan szintű antioxidáns védelmet nyújt, és klinikailag vizsgálták embereken számos daganatos megbetegedés ellen, valamint előrehaladott érrendszeri betegségek esetén is.

A kalcium-aszkorbát a C-vitamin biológiailag hasznosítható formáját alkotja a kalcium felszívódó formátumával együtt. A vörös bioflavonoidok hatékony antioxidáns védelmet nyújtanak, kiváltva a kalcium-aszkorbátot az antioxidáns szerepből, ezáltal lehetővé teszik, hogy a vitamin az alapvető anyagcsere folyamatokban betöltött szerepét teljesíthesse. A vörös bioflavonoidok és a kalcium-aszkorbát kombinációja biztosítja, hogy Ön a legtöbbet nyerjen a C-vitamin tartalmú étrendkiegészítő fogyasztásával.

Felhasználási javaslatok

+, C-vitamin pótlás, C-vitamin, Vitamin

Hatóanyagok:

C-vitamin (aszkorbinsav): 600 mg

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

C-vitamin szerepe

A C-vitamin képes arra, hogy megsemmisítse a fölösleges vérzsiradékot, illetve elősegíti a májban képződő koleszterin epesavakká való átalakulását. Védi a szív- és érrendszert, mivel az egyik legerősebb antioxidáns. A C-vitamin gátolja a nitrozaminok keletkezését, melyek jelentős szerepet játszanak a rákos sejtek kialakulásában és növekedésében. Ezen kívül a C-vitamin segítséget nyújt a hemoglobin és a vörös vérsejtek képződésében a csontvelőben, illetve rendkívül fontos szerepe van az anémia megelőzésében, és gyógyításában. Végül de nem utolsó sorban a C-vitamin immunerősítő és különféle allergiák kezelésében is bizonyítottan hatásos eredményeket ért el.

Aszkorbinsav

Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése, amelyet sok gyümölcs és zöldség, valamint a tej is bőségesen tartalmaz. Gátolja a levegő oxigénjének hatására létrejövő szabad gyökök képződését, ezért az aszkorbinsav a természetes antioxidánsok közé tartozik. Az emberi szervezetben a C-vitamin részt vesz többek között a sejtek oxigénfelvételében és a kollagén-képződésben, ami a csontok és a porcok kötőszövetének felépítéséhez szükséges. Ezen felül erősíti az immunrendszert és javítja a vas felszívódását. A C-vitamin hiányakor kialakuló betegség, a skorbut, az egyik legrégebben ismert hiánybetegség, már a XVI. század elején leírták. Ez a betegség nagy pusztításokat okozott háborúk és éhínségek idején, illetve a hajósnépeknél.
Tovább olvasom »

C-vitamin

A legismertebb és a legtöbbet használt vitamin. Hatása az egészt testre kiterjed. Erősíti a hajszálerek falát illetve elengethetetlen a kollagén képződésében. Megelőzi a zúzodások kialakulását, gyógyítja a horzsolásokat, erősen és egészségesen tartja a izmokat a csontokhoz rögzítő ínszalagokat. Segít a vörösvértesteknek a hemoglobin bioszintézisében és a szervezetnek a vas felszívódásában. A C-vitamin antioxidásként véd a rákkal és a szívbetegségekkel szemben. Valamint enyhítheti a megfázás tüneteit és rövidítheti a lefolyását. C-vitaminban gazdag zöldségfélék és gyülölcsök: a zöldpaprika, a paradicsom, a burgonya ,a fejes saláta, a káposztafélék: (káposzta, brokkoli, kelbimbó), az áfonya, a ribizli, a vadrózsa termése, a csipkebogyó, a narancs, a citrom és a grapefruit.

C-vitamin


Tovább olvasom »

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Fontos információk az étrend-kiegészítők vásárlásával kapcsolatban »»»

Mi mindenre jó az ánizs?

Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Természetes immunerősítők télre

Természetes immunerősítők télre

A téli hónapokban különösen oda kell figyelni arra, hogy az immunrendszer megfelelően működhessen, a szervezet megkapjon minden fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. A kevesebb napfény és mozgás, a korlátozott friss zöldség és gyümölcs elérhetősége, valamint a meghűlés esélye, a vírusos fertőzések, járványok mind hozzájárulnak a védekező képesség csökkenéséhez.

Tovább olvasom »

Brandenburg Neuro - Segítség a lelki egyensúly helyreállításában!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!