Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Gombás fertőzés? Herpesz? Candida? Próbálja ki a 100%-os tisztaságú Ausztrál Teafa olajat!

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Interherb Flavon C kapszula

Interherb Flavon C kapszula

Kiszerelés: 30 db kapszula

A citrusfélékbõl származó flavonoidok gyökfogó, antioxidáns hatású bioaktív anyagok. A grapefruit, narancs és citrom kivonatában lévő bioflavonoidok hozzájárulhatnak az immunrendszer egészséges működéséhez, védik a sejteket a káros szabadgyököktől, szerepet játszhatnak a sejtek öregedésének gátlásában.

A termék már nem rendelhető!

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

Citrus bioflavonoid komplex + C-vitamin

A citrusfélékbõl származó flavonoidok gyökfogó, antioxidáns hatású bioaktív anyagok. A grapefruit, narancs és citrom kivonatában lévő bioflavonoidok hozzájárulhatnak az immunrendszer egészséges működéséhez, védik a sejteket a káros szabadgyököktől, szerepet játszhatnak a sejtek öregedésének gátlásában. Komplex hatásuk révén a favonoidok támogatják az érrendszer egészséges működését, részt vesznek a megfelelő vénás keringés fenntartásában. Az antioxidáns hatású C-vitamin hozzájárulhat az elleneállóképesség támogatásához, a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezéshez.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszulát lehetőség szerint ebéd közben folyadékkal bevenni.

Összetevők: Citrus bioflavonoid komplex kivonat, keményzselatin (zselatin, színezék: Titánium-dioxid) C-vitamin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz (Vivapur 102, Vivapur 200), csomósodásgátló: talkum, magnézium szterát, kolloid szilícium-dioxid

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Aszkorbinsav

Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése, amelyet sok gyümölcs és zöldség, valamint a tej is bőségesen tartalmaz. Gátolja a levegő oxigénjének hatására létrejövő szabad gyökök képződését, ezért az aszkorbinsav a természetes antioxidánsok közé tartozik. Az emberi szervezetben a C-vitamin részt vesz többek között a sejtek oxigénfelvételében és a kollagén-képződésben, ami a csontok és a porcok kötőszövetének felépítéséhez szükséges. Ezen felül erősíti az immunrendszert és javítja a vas felszívódását. A C-vitamin hiányakor kialakuló betegség, a skorbut, az egyik legrégebben ismert hiánybetegség, már a XVI. század elején leírták. Ez a betegség nagy pusztításokat okozott háborúk és éhínségek idején, illetve a hajósnépeknél.
Tovább olvasom »

C-vitamin

A legismertebb és a legtöbbet használt vitamin. Hatása az egészt testre kiterjed. Erősíti a hajszálerek falát illetve elengethetetlen a kollagén képződésében. Megelőzi a zúzodások kialakulását, gyógyítja a horzsolásokat, erősen és egészségesen tartja a izmokat a csontokhoz rögzítő ínszalagokat. Segít a vörösvértesteknek a hemoglobin bioszintézisében és a szervezetnek a vas felszívódásában. A C-vitamin antioxidásként véd a rákkal és a szívbetegségekkel szemben. Valamint enyhítheti a megfázás tüneteit és rövidítheti a lefolyását. C-vitaminban gazdag zöldségfélék és gyülölcsök: a zöldpaprika, a paradicsom, a burgonya ,a fejes saláta, a káposztafélék: (káposzta, brokkoli, kelbimbó), az áfonya, a ribizli, a vadrózsa termése, a csipkebogyó, a narancs, a citrom és a grapefruit.

C-vitamin


Tovább olvasom »

Citrus bioflavonidok

A citrusgyümölcsök leginkább C-vitamin forrásként élnek a köztudatban. Azonban bioflavonoidokat ugyancsak tartalmaznak, ezek az anyagok nem esszenciálisak, azonban javíthatják egészségi állapotunkat. A legfontosabb citrusfélékben található bioflavonoidok a diosmin, a heszperidin, a rutin, a naringin, a tangeretin, a diosmetin, a narirutin, a neohesperidin, a nobiletin és a quercetin. A citrus bioflavonoidok és a hozzájuk hasonló anyagok széles körben használatosak az erek és a nyirokrendszer rendellenességeinek kezelésére. Ezek a bioflavonoidok erősítik az érfalakat, így fejtik ki hatásukat.
Tovább olvasom »

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Mi mindenre jó az ánizs?

Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Természetes immunerősítők télre

Természetes immunerősítők télre

A téli hónapokban különösen oda kell figyelni arra, hogy az immunrendszer megfelelően működhessen, a szervezet megkapjon minden fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. A kevesebb napfény és mozgás, a korlátozott friss zöldség és gyümölcs elérhetősége, valamint a meghűlés esélye, a vírusos fertőzések, járványok mind hozzájárulnak a védekező képesség csökkenéséhez.

Tovább olvasom »

Kerüljön újra egyensúlyba a WTN-nel!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!