Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Minden nap egy korty az egészségért - Specchiasol Melagrana 100%-os gránátalma koncentrátum

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Medigrün bio acerola gyümölcslé

Medigrün bio acerola gyümölcslé

Kiszerelés: 500ml

Az Acerola gyümölcslevet a természetesség és a kíváló íz jellemzi. Az Acerola az egyik legmagasabb C vitamin tartalmú gyümölcsök között említhető.

A termék már nem rendelhető!

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

Az Acerola gyümölcslevet a természetesség és a kíváló íz jellemzi. Az Acerola az egyik legmagasabb C vitamin tartalmú gyümölcsök között említhető. A C-vitamin nagyon fontos az emberi szervezet számára,  erősíti az immunrendszert, elősegíti a fogak, csontok és a kötőszövet fejlődését, biztosítja a bőr rugalmasságát és javítja a vas felszívódását.

Különösen a dohányosok, a terhes vagy szoptató nők és a sportolók számára nélkülözhetetlen a C-vitamin bevitel, mely vitamint a szervezet nem képes előállítani.

Az Acerola gyümölcslé fogyasztása jó módja annak, hogy a szervezet számára szükséges C-vitamint magunkhoz vegyük, valamint azok számára is megoldás jelent, akik allergiásak a citrusfélékre.

Ajánlott fogyasztási javaslat: 30 ml naponta.

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Acerola

Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában. Ezeken a helyeken gyümölcsként fogyasztják, a kőmagvakat eldobják. Cukorral főzve a barbadosi cseresznye ízletes desszert. A levéből zselé vagy szirup készül, amelyet ételekhez és gyümölcssalátákhoz adnak, vagy hogy a C-vitamint növeljék, különféle gyümölcsléhez keverik. A befőzött termések barnásvörös színt kapnak. Kis méretekben a levet iparilag porrá alakítják, és C-vitamin-készítményként árusítják. A gyümölcshús annak ellenére zamatos, hogy rendkívül savanyú, de itthon friss gyümölcsként nemigen lehet találkozni vele. Annál gyakrabban kerül konzervekbe, gyümölcslevekbe és gyümölcskoncentrátumokba, zselékbe, szirupokba.

Természetes C-vitamin-bomba: az acerola

Tovább olvasom »

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Mi mindenre jó az ánizs?

Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Természetes immunerősítők télre

Természetes immunerősítők télre

A téli hónapokban különösen oda kell figyelni arra, hogy az immunrendszer megfelelően működhessen, a szervezet megkapjon minden fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. A kevesebb napfény és mozgás, a korlátozott friss zöldség és gyümölcs elérhetősége, valamint a meghűlés esélye, a vírusos fertőzések, járványok mind hozzájárulnak a védekező képesség csökkenéséhez.

Tovább olvasom »

Állítsa helyre bélflórája egyensúlyát a ProGastro készítményekkel!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!