Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Flavin7 italok akár féláron!

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Nature Cookta VCO kókuszolaj

Nature Cookta VCO kókuszolaj

Kiszerelés: 250ml

A Nature Cookta VCO kókuszolaj az emberi szervezet számára rendkívül fontos vitaminokat tartalmaz. Rendkívül gazdag magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban, valamint E-vitaminban.

A termék már nem rendelhető!

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

A Nature Cookta VCO kókuszolaj az emberi szervezet számára rendkívül fontos vitaminokat tartalmaz. Rendkívül gazdag magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban, valamint E-vitaminban.

A kókuszolaj rosttartalma igen magas, amely segíti a bélműködést és az emésztést, valamint a zsírban oldódó vitaminok felszívódását. A kókuszolaj fokozza a sejtek megújuló képességét, aminek következtében növeli a teljesítőképességet.

A Nature Cookta VCO kókuszolaj nagy százalékban tartalmaz laurinsavat, amely egy kiváló vírus- és baktériumölő anyag, ezzel is erősíti az immunrendszert. Magas antioxidáns tartalma jótékony hatással van a bőrünkre.

A hideg sajtolás közben megőrizhető a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága és a szerkezete sem módosul. Szilárd állapotban fehér, folyékonyan pedig áttetsző, mint a víz, valamint enyhén kókuszos íze, aromája van.

A Nature Cookta VCO kókuszolaj nem tartalmaz transzzsírokat, alacsony a kalóriatartalma. Igen stabil a szerkezete, így rendkívül ellenálló az oxidációval szemben.

Összetétel:
Kalória: 875 kcal (3670 kJ)
Telített zsírsav: 92 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
Többszörösen telítetlen zsírsav: 2 g
Fehérje: 0 g
Nátrium: 0 g
Szénhidrát: 0 g, melyből cukor: 0 g

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Kókuszolaj - Kókuszzsír

A szívbetegségek elkerülésében fontos szerepe van a kókuszolajban található zsírsavaknak. Egyensúlyban tartják a vér koleszterinszintjét, megőrzik az érfalak rugalmasságát. Mivel a kókuszolaj magas hő hatására sem bomlik le, fogyasztásakor nem kerülnek káros, úgynevezett transz-zsírsavak a szervezetbe, amelyek jelentősen növelik a szív- és érrendszer megbetegedéseit. A kókuszolaj kíméletes a gyomorhoz és a belekhez, segíti a káros baktériumok, gombák és egyéb paraziták miatt kialakult emésztési zavarok, főként az IBS megelőzését, kezelését. Rendszeres fogyasztása serkenti a lelassult anyagcserét, gyorsítja a kalóriaégetést, és a pajzsmirigy működésére is pozitív hatással van.

Kókuszolaj - Kókuszzsír


Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Mi mindenre jó az ánizs?

Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Természetes immunerősítők télre

Természetes immunerősítők télre

A téli hónapokban különösen oda kell figyelni arra, hogy az immunrendszer megfelelően működhessen, a szervezet megkapjon minden fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. A kevesebb napfény és mozgás, a korlátozott friss zöldség és gyümölcs elérhetősége, valamint a meghűlés esélye, a vírusos fertőzések, járványok mind hozzájárulnak a védekező képesség csökkenéséhez.

Tovább olvasom »

100%-ban növényi alapú, laktózmentes italok az Alpro gyártótól!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!