Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Vision Bioaktív készítmények

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék OCSO C-vitamin 500mg csipke+acerola kapszula

OCSO C-vitamin 500mg csipke+acerola kapszula

Kiszerelés: 30 db

A C-vitamin, egy vízben oldódó vitamin, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és a szabad gyökök káros hatásával szemben védi szervezetünket.

Információ: Az akciós ár visszavonásig érvényes!

Információ: Készleten, azonnal szállítható

A termék ára: 790 Ft helyett 650 Ft

Egységár: 22 Ft / db

Kosárba teszem

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás:


A C-vitamin immunrendszer erősítő,a szívinfarktus és a koszorúér-betegségek kockázatát jelentősen csökkenti.

Fontos szerepet játszhat a növekedésben, a fogak és csontok fejlődésében, növelheti a fehérvérsejtek számát, fokozhatja működésüket.

Antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához

Hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez.

Fontos szerepe van a vas felszívódásában.

Elősegítheti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

Szerepet játszhat a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.

Most hozzáadott acerolát és csipkebogyót is tartalmaz!

 

Hatóanyagok 1 kapszulában:

C-vitamin: 500 mg

Acerola: 50 mg

Csipkebogyó: 50mg

Felhasználási javaslatok

C-vitamin pótlás, C-vitamin, Vitamin

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Citrus bioflavonidok

A citrusgyümölcsök leginkább C-vitamin forrásként élnek a köztudatban. Azonban bioflavonoidokat ugyancsak tartalmaznak, ezek az anyagok nem esszenciálisak, azonban javíthatják egészségi állapotunkat. A legfontosabb citrusfélékben található bioflavonoidok a diosmin, a heszperidin, a rutin, a naringin, a tangeretin, a diosmetin, a narirutin, a neohesperidin, a nobiletin és a quercetin. A citrus bioflavonoidok és a hozzájuk hasonló anyagok széles körben használatosak az erek és a nyirokrendszer rendellenességeinek kezelésére. Ezek a bioflavonoidok erősítik az érfalakat, így fejtik ki hatásukat.
Tovább olvasom »

Acerola

Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában. Ezeken a helyeken gyümölcsként fogyasztják, a kőmagvakat eldobják. Cukorral főzve a barbadosi cseresznye ízletes desszert. A levéből zselé vagy szirup készül, amelyet ételekhez és gyümölcssalátákhoz adnak, vagy hogy a C-vitamint növeljék, különféle gyümölcsléhez keverik. A befőzött termések barnásvörös színt kapnak. Kis méretekben a levet iparilag porrá alakítják, és C-vitamin-készítményként árusítják. A gyümölcshús annak ellenére zamatos, hogy rendkívül savanyú, de itthon friss gyümölcsként nemigen lehet találkozni vele. Annál gyakrabban kerül konzervekbe, gyümölcslevekbe és gyümölcskoncentrátumokba, zselékbe, szirupokba.

Természetes C-vitamin-bomba: az acerola

Tovább olvasom »

Aszkorbinsav

Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése, amelyet sok gyümölcs és zöldség, valamint a tej is bőségesen tartalmaz. Gátolja a levegő oxigénjének hatására létrejövő szabad gyökök képződését, ezért az aszkorbinsav a természetes antioxidánsok közé tartozik. Az emberi szervezetben a C-vitamin részt vesz többek között a sejtek oxigénfelvételében és a kollagén-képződésben, ami a csontok és a porcok kötőszövetének felépítéséhez szükséges. Ezen felül erősíti az immunrendszert és javítja a vas felszívódását. A C-vitamin hiányakor kialakuló betegség, a skorbut, az egyik legrégebben ismert hiánybetegség, már a XVI. század elején leírták. Ez a betegség nagy pusztításokat okozott háborúk és éhínségek idején, illetve a hajósnépeknél.
Tovább olvasom »

Kapcsolódó magazin cikkeink:

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Fontos információk az étrend-kiegészítők vásárlásával kapcsolatban »»»

Almapektin fogyókúrához, bélflóra-regeneráláshoz, allergia ellen

Almapektin fogyókúrához, bélflóra-regeneráláshoz, allergia ellen

A fogyókúrázók egyik nagy kedvence, de azoknak is érdemes rendszeresen fogyasztaniuk, akiknek rossz az emésztése, károsodott a bélflórája, magas a koleszterinszintje vagy allergiás reakcióktól szenvednek. Természetes egészségmegőrző hatása mellett az almapektin lassítja az öregedést, és erősíti a szervezet védekező képességét a vírusokkal, baktériumokkal szemben.

Tovább olvasom »

Mi mindenre jó az ánizs?

Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Gombás fertőzés? Herpesz? Candida? Próbálja ki a 100%-os tisztaságú Ausztrál Teafa olajat!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!