Segíthetünk?

Köszönjük üzenetét!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Szabaduljon meg a fölösleges folyadéktól a Diurerbe Forte segítségével!

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Young pHorever Omega 3-6-9 Complex olaj

Young pHorever Omega 3-6-9 Complex olaj

Kiszerelés: 500ml

A Young pHorever Omega 3-6-9 olajkeverék olyan egyedülálló termék, amely ideális arányban tartalmaz lenmagolajat, borágó olajat és kendermag olajat.

A termék már nem rendelhető!

15.000 Ft felett ingyenes szállítás »

A több mint húsz éves kutatás és klinikai munka eredményekéntDr. Robert O. Young és Shelley Redford Young kifejlesztették a pH csodát, a lúgosító étrendet és életmódot. Ez az új életszemlélet világszerte több millió embernek ad reményt egy jobb élethez.

Egészségünk nagyban függ szervezetünk kémhatásától. Lúgósító hatást olyan élelmiszerekkel is elérhetünk, mint a paradicsom, avokádó, zöldségek, saláták megfelelő olajkeverékekkel. Egyszerű kis étrendi változtatásokkal is érhetünk el jelentős javulást. Ha megtartjuk testünk sav-bázis egyensúlyát, rendkívüli változásokat tapasztalhatunk. Ez megmutatkozhat akár fogyásban, erőnlét növekedésben, immunrendszerünk erősődésében.

Hasznos lehet tudni, hogy az ALA omega-3-zsírsav nemcsak halolajakban, hanem különféle növényekben is megtalálható: mint például a lenmagból illetve kendermagból sajtolt olajokban.

A Young pHorever Omega 3-6-9 olajkeverék olyan egyedülálló termék, amely ideális arányban tartalmaz lenmagolajat, borágó olajat és kendermag olajat. Az omega zsírsavak esszenciális zsírsavak,  nélkülözhetetlenek az emberi táplálkozásban, hiszen az emberi szervezet nem képes őket előállítani. A keverék hidegen sajtolt, mentes a fénytől és oxigéntől. Kellemes, tápláló olaj, amely fogyasztható önmagában vagy saláták, párolt zöldségek kiegészítőjeként.

Összetevők: lenmag olaj, borágó olaj, kendermag olaj, antioxidáns: E-vitamin (tokoferol-acetát).

Fogyasztási javaslat: használjuk zöldségekhez, salátákhoz vagy önmagában 1-2 evőkanállal.
Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után 2 hónapon belül felhasználandó.

Nettó térfogat: 500 ml

Kapcsolódó tudástár bejegyzések:

Omega-6 zsírsav

Az Omega-6 zsírsav (Linolsav) a felvett zsír felhasználásában fontos szerepet játszik. Csökkenti a táplálék zsírtartalmának hasznosulását és a vérben levő zsír felhasználását. A linolsav szabad utat biztosít a zsírégetést szabályozó hormonoknak. Semlegesíti a savakat, növeli az anyagcsere hatékonyságát, megelőzi az ízületi gyulladást, javít a cukorbetegség mellékhatásain, enyhíti a menstruációs görcsöket, javítja a körmök, haj és bőr állapotát, megakadályozza a rákos sejtek szaporodását végül de nem utolsó sorban csökkenti a koleszterinszintet, vérnyomást és a szívinfarktus kockázatát. Fogyás szempontból hangsúlyos, hogy az omega-6 zsírok az anyagcsere hatékonyságának növelésével kiemelkedő segítséget nyújtanak a fölösleges testzsír elégetésében.

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Halolaj


Tovább olvasom »

Omega-3 zsírsav

Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával.
Tovább olvasom »

Vélemények a termékről:

Összértékelés a vásárlók véleménye alapján: , összesen 0 vásárlótól

* E-mail címét nem kötelező megadnia és nem jelenítjük meg a vélemény beküldése után. Ha kérdést tesz fel és választ, további információkat szeretne kapni, kérjük, töltse ki ezt a sort is!

Gyártó honlapja: Young pHorever

Köhögés, hasi görcsök, Candida, szoptatás, asztma. Mi mindenre jó az ánizs?

Köhögés, hasi görcsök, Candida, szoptatás, asztma. Mi mindenre jó az ánizs?

Jellegzetes illatával, édes-fűszeres ízével az ánizs közismert fűszernövény, sütemények, italok gyakori ízesítője. Gyógynövényként kiváló orvosság lehet megfázásra, asztmára, fej- és hasfájásra, nőgyógyászati és prosztata problémákra. Serkenti az emésztést, vértisztító, hurutoldó, felfúvódást és puffadást megszüntető hatású, a gyomor, a bérendszer és az epe problémáira is használják.

Tovább olvasom »

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

Kakukkfű köhögésre, torokfájásra

A kakukkfű ismert és széles körben használt fűszer-, illetve gyógynövény. Utóbbiként leggyakrabban megfázásos, légúti betegségek kezelésére, torokfájás, köhögés megszüntetésére alkalmazzák gyulladáscsökkentő és köptető hatása miatt. Azonban antibakteriális hatása révén többféle betegség kezelésére és megelőzésére alkalmas: az egyik legjobb természetes fertőtlenítő szer.

Tovább olvasom »

Természetes immunerősítők télre

Természetes immunerősítők télre

A téli hónapokban különösen oda kell figyelni arra, hogy az immunrendszer megfelelően működhessen, a szervezet megkapjon minden fontos tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. A kevesebb napfény és mozgás, a korlátozott friss zöldség és gyümölcs elérhetősége, valamint a meghűlés esélye, a vírusos fertőzések, járványok mind hozzájárulnak a védekező képesség csökkenéséhez.

Tovább olvasom »

Vision Bioaktív készítmények
Iratkozzon fel hírlevelünkre!