A Goji bogyót hagyományos kínai gyógyászat már több száz éve használja, immunerősítőként, májvédőként és keringésjavítóként tartják számon. Ismert még ezeken kívül látásjavító, anyagcsere fokozó hatásairól is, csökkentheti a vérnyomást és a koleszterinszintet, lassíthatja az öregedési folyamatokat.
A Goji bogyót hagyományos kínai gyógyászat már több száz éve használja, immunerősítőként, májvédőként és keringésjavítóként tartják számon. Ismert még ezeken kívül látásjavító, anyagcsere fokozó hatásairól is, csökkentheti a vérnyomást és a koleszterinszintet, lassíthatja az öregedési folyamatokat.
Antioxidáns tulajdonsága révén védelmet nyújt olyan szabad gyökökkel szemben, melyek károsíthatják a sejtek és a szövetek szerkezetét.
Természetes alapanyagokból, korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény magas flavonoid és C-vitamin tartalmú gyümölcsök felhasználásával.
99,6%-os direktlé. A gojit a vitalitás gyümölcsének tartják. Élvezze a vadon termő goji bogyó préselt levének különleges ízét.
A méhpempő immunerősítő, rendbe teszi a hormonháztartást, eredményes a terméketlenség kezelésében, fokozza a kollagén termelését, ezzel szépíti a bőrt és védi az ízületeket, segít a vércukorszint stabilizálásában, fokozza a szellemi teljesítményt.
A készítményben lévő Lícium kivonat és C-vitamin együttesen növelhetik a szervezet antioxidáns kapacitását, segíthetik a védekezőrendszer egészséges működését.
A goji berry páratlanul magas tápanyagtartalommal rendelkezik. A Földön ismert valamennyi növény közül ez tartalmazza a legtöbb béta-karotint, melynek a luteinnel és a zeaxantinnal együtt alapvető szerepe van a szem egészségének megóvásában és a a káros szabadgyökök megkötésében.
Aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag, antioxidatív italpor. Hozzájárul az ideg- és az immunrendszer egészséges működéséhez, általános vitalizáló hatású.
A goji bogyó egyedülálló a gyümölcsök között, mivel tartalmazza az összes aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található a legmagasabb koncentrációban fehérje.
A goji bogyó egyedülálló a gyümölcsök között, mivel tartalmazza az összes aminosavat és valamennyi gyümölcs közül benne található a legmagasabb koncentrációban fehérje.
A goji bogyót a tradicionális kínai népi gyógyászat számos betegség gyógyítására használja mind a mai napig.
A goji bogyó antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb nyomelemekben gazdag gyümölcs. Fogyasztása pozitívan hat a szem egészségére, a szív- és érrendszerre, az immunrendszerre, a vércukorszintre és a bőr szépségére is.
A goji termesztése több mit 2000 éves hagyományra tekint vissza, a Himalája tiszta és szennyezetlen vidékén. A goji gyümölcsöket az ott élő emberek rendszeresen fogyasztanak. Ma az egyik jól ismert „szupergyümölcs” fajta.
A goji bogyó gazdag forrása a B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminnak, ásványi anyagoknak, aminosavaknak, poliszacharidoknak és karotinoidoknak.
A goji bogyó igazi szuperétel, hiszen rendkívül gazdag létfontosságú tápanyagokban, antioxidánsokban, vitaminokban.
Goji bogyó természetes vitamin- és ásványianyag forrás kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal. C-vitamint a narancsnál is többet tartalmaz, továbbá A, B1, B2, B6, E vitamint.
A szuper élelmiszerek közé tartozó Goji bogyó a természet tápanyagokban egyik legdúsabb gyümölcse. A tradicionális keleti gyógyászok energiamegőrző, látásjavító és keringésjavító hatásai miatt évszázadok óta alkalmazzák.