A Biorganic bio agavé szirup nem csak egészséges, hanem finom és sokoldalú édesítőszer.
Bio cukorhelyettesítő.
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje.
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, E
Szárított bio banán szeletek, melyek fogyaszthatóak magukban, de a reggeli müzli hozzávalójaként is kiváló.
A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is.
A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga.
A bulgur - más néven török búza - tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret.
A hagyományos búzától eltérő pelyvás gabona. A búzához képest magasabb a fehérje-, aminosav-, vitamin és ásványi-anyag tartalma.
A csicseriborsó, vagy más néven bagolyborsó, egynyári növény, a görögök és a rómaiak már az ókorban ismerték és kedvelték.
Felhasználása: gluténmentes panírozáshoz, lepény alapanyagaként, főzelékek sűrítésére.
Egyszerűen és gyosan elkészíthető bio, gluténmentes és vegán instant barnarizs-kása natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére.
BIO gluténmentes köleskása, natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére.
Minden érték, amely a rizsben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.
Értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény, amely szinte a világ minden népének étrendjében felfedezhető.
Bio nyers kókuszchips, hőkezelés mentesen. Nyers ételekbe, müzlikbe, süteményekhez, távol-keleti ételekhez, receptúra szerint.
A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja.
A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül. Állaga hasonló a búzalisztéhez. Alacsony szénhidráttartalmú, ideális kenyerek és péksütemények sütéséhez.
A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül. Állaga hasonló a búzalisztéhez. Alacsony szénhidráttartalmú, ideális kenyerek és péksütemények sütéséhez.
A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja.
A köles valószínűleg az emberek által termelt legősibb gabona. Sok értékes fehérjét tartalmaz, mint például a metionint, amely jelentős mértékben erősítheti az immunrendszert.
A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el.
A lucerna az összes vizsgált növény közül az egyik legteljesebb és legtáplálóbb fajta.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában. Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben. Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.