Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését.
A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért kezdők figyelmébe is ajánljuk!
Elkészítése: kb. 300 ml vízzel elkeverve 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálva forró olajban kisütjük.
Magyaros fasírtpor. A termék nem tartalmaz ízfokozót, vagy egyéb kémiai adalékot.
Elkészítése: 3 dl vízzel összekeverjük, 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálva forró olajban kisütjük.
A hajdina finomra őrlésével készül. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve.
Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére. Génmanipulált összetevőktől mentes.
Felhasználási módja rendkívül változatos, eszik hússal, hallal keverve, híres fűszerei a gyömbér, a fahéj, a kurkuma és a koriander.
Egyéb ételekben is jól illeszkedik az egészséges étrendhez. Kenyérsütésnél, müzlibe, stb. keverve sokoldalú kiegészítője lehet a természetes étrendet kedvelőknek.
Az ízfokozómentes zöldfűszereket tartalmazó ételízesítőt, a természetes ízekhez való visszatérés érdekében ajánljuk.
Fogyasztható vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva.
Formáját tekintve liszt ugyan, de egészen másként kell főzni vele, mint a hagyományos gabonalisztekkel.
Finomra őrölt szezámmag tengeri sóval keverve, a legegyszerűbb ételízesítő, melyet bármilyen étel ízesítésére, vagy akár vajas kenyéren is remekül felhasználható.
Nagyrészt zabpehelylisztből készülnek, kizárólag természetes anyagokból, mesterséges színezék nélkül, így alternatívát jelenthetnek az egészségtudatosan táplálkozók számára a hagyományos pudingporok helyett.
Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrűsítésére és lepénykenyér sütéséhez.
Állaga nagyon hasonló a búzalisztéhez. Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott mennyiséget gesztenyeliszttel, de keverheti is más lisztekkel.
A Nature Cookta gluténmentes kölesliszt telített zsírban szegény konyhai alapanyag, egyaránt alkalmas kenyerek, lepények, sütemények készítésére. Ajánlott a reformkonyha követőinek.