Egyszerűen elkészíthető, finom fasírtpor, amely az alábbi összetevőket tartalmazza: étkezési keményítő, lenmag, szezám és burgonyapehely, napraforgó, rizsliszt, NATURA ételízesítő (nátrium-glutamát nélkül!).
Teljes kiörlésű árpaliszt. Az árpaliszt felhasználható kenyérsütéshez lisztkeverékekbe, illetve lepénykenyér készítéséhez.
Gyakran használják finom dúsítóanyagként. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga.
A burgonya pelyhesített változatából a finomabb szemcseméretű részt kirostálva, liszthez hasonló állagú terméket kapunk, melyet pékáruhoz, vagy például a lisztérzékenyek étrendjében lehet sokoldalúan felhasználni.
A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző (többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző) anyag keletkezik.
A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző (többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző) anyag keletkezik.
A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését.
A Gabonamentes burgonyafasírtpor kitűnő kiegészítője lehet a vegetáriánus/nem vegetáriánus étrendnek. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért kezdők figyelmébe is ajánljuk!
Elkészítése: kb. 300 ml vízzel elkeverve 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálva forró olajban kisütjük.
Magyaros fasírtpor. A termék nem tartalmaz ízfokozót, vagy egyéb kémiai adalékot.
Elkészítése: 3 dl vízzel összekeverjük, 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálva forró olajban kisütjük.
A hajdina finomra őrlésével készül. Egyéb kenyér, vagy tésztaféleségek készítéséhez is sokoldalúan felhasználható búza, kukorica, vagy árpaliszttel keverve.
Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére. Génmanipulált összetevőktől mentes.
Felhasználási módja rendkívül változatos, eszik hússal, hallal keverve, híres fűszerei a gyömbér, a fahéj, a kurkuma és a koriander.
Egyéb ételekben is jól illeszkedik az egészséges étrendhez. Kenyérsütésnél, müzlibe, stb. keverve sokoldalú kiegészítője lehet a természetes étrendet kedvelőknek.
Az ízfokozómentes zöldfűszereket tartalmazó ételízesítőt, a természetes ízekhez való visszatérés érdekében ajánljuk.
Fogyasztható vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva.
Formáját tekintve liszt ugyan, de egészen másként kell főzni vele, mint a hagyományos gabonalisztekkel.
Finomra őrölt szezámmag tengeri sóval keverve, a legegyszerűbb ételízesítő, melyet bármilyen étel ízesítésére, vagy akár vajas kenyéren is remekül felhasználható.