A bio kukoricakása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.
Csíráztatott búzából készült extrudált ropogtatnivaló, mely sok folyadékkal fogyasztva hamar eltelít.
A tönkölybúzának igen magas a tápértéke. A teljes kiőrlésű tönkölydarát a hagyományos búzadarával is elkészíthető ételekhez ajánljuk.
A bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.
A zabkorpa élelmi rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag különleges táplálék, ami sokak számára még ismeretlen.
A zabpehely az egyik legkiválóbb szénhidrátforrás, gazdag rostokban, ásványi anyagokban, valamint fehérjékben.
A zabpehely az egyik legkiválóbb szénhidrátforrás, gazdag rostokban, ásványi anyagokban, valamint fehérjékben.