A tejszínnel megbolondított csirke és ananász kombinációját szinte képtelenség megunni. Mi egy kis zöldfűszeres csavarral készítjük.
Klasszikus bolognai ragu darált marhahússal.Ha az olasz ízvilág a kedvenceid közé tartozik, akkor ezt a paradicsomos szószt neked találtuk ki.
Enyhén csípős vegán ebéd vagy vacsora. Laktató, tápanyagdús és változatos ízvilágú zöldségek, paradicsomos mártással.
A tarkabab és a zöldségek mellé hagyományosan füstölt tarját daráltunk, majd pirítottunk. Ettől egyszerűen mennyei finom ez az étel.
Ha egy tipikus magyar fogást ennél ebédre vagy vacsorára, akkor ezt az ételt imádni fogod. A klasszikus recepten azonban csavartunk egyet és a reform konyha jegyében pulykahússal és gerslivel készítjük.
A klasszikus lecsó alap zöldborsóval és finom pulykagombócokkal tökéletes ebéd vagy vacsora.
A csicseriborsó és a sárgarépa mellett spenóttal és kápia paprikával tettük teljessé ezt a keleties ízvilágú paradicsomos egytálételt.
Az energiában gazdag vörösbab, kukorica és kápia paprika kombinációját krémes jalapenos szósszal dobtuk fel.
Ha a marhahús a kedvenceid közé tartozik, akkor ezt a zöldséges, vadas szószós egytálételt neked találtuk ki.
A borsóval és rizzsel teljessé tett csirkehúsos egytálétellel garantáltan jóllaksz.
A csirkehús mellett a változatosságról a kápia paprika, a sárgarépa, a spenót és a lencse gondoskodik, amire a krémes, mógyoróvajas – kókusztejes mártás teszi fel a pontot.
Ezt az egytálételt imádni fogod, ha tejmentesen étkezel, de néha hiányzik a tejszín nyújtotta krémes gasztroélmény.