A mandulaliszt E-vitaminban igen gazdag, erős antioxidáns, segíti a sejtfalak rugalmassá tételét, és a szabadgyökök káros hatásaitól is védi a szervezetet. A szívre és az érrendszerre is jó hatással van, mert nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat is
A szezámmagnak fontos szerepe van az egészséges táplálkozásban. Magas a vas-, a cink- és a magnézium tartalma. Emellett rendkívül magas a kálcium tartalma, kitűnő forrása a B- és az E-vitaminoknak.
A szőlőmagliszt készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté.
készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté.
Jellegzetes íze, színe és illata is különlegessé teszi, ráadásul nem okoz emésztési panaszokat allergiások esetében sem. Magas a fehérjetartalma, emiatt a vegetáriánusok és a vegánok körében is közkedvelt.
Az útifű maghéjnak már az őrleményét is beépítheti a mindennapos étkezésébe. A sokrétűen felhasználható konyhai alapanyag kiváló zselésítő és sűrítő hatással bír.
Az őrölt földimandulához képest a földimandulából kinyert lisztnek alacsonyabb a zsírtartalma, és ezért nyugodt lelkiismerettel fogyasztható számos ételben.
Összetevők: útifű maghéj. A liszt felhasználható sütemények, kenyerek, pékáruk készítéséhez.
Zabpehelyliszt natúr zabpehelyből.
Laktózmentes, nem génmanipulált. Vegán, natúr (nem Bio) termék.
Zabpehelyliszt natúr zabpehelyből. Laktózmentes, nem génmanipulált. Vegán, natúr (nem Bio) termék.
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
A mák gazdag tápanyagforrás, óriási a tápértékkel, mely számtalan egészséget támogató tulajdonsággal rendelkezik, éppen ezért ősidők óta használják a népgyógyászat különböző egészségügyi problémák kezelésére.
A 100 mikron méretű részecskék biztosítják, a szőlőmag lisztben lévő antioxidánsok valamint az értékes nyomelemek kiemelkedő mennyiségét, könnyű emészthetőségét és tökéletes felszívódását.
Hajdinamentes, gluténmentes rostcsökkentett univerzális lisztkeverék.
Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is.
A zsírtalanított lenmagliszt alacsony szénhidráttartalma miatt jó választás a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek egyaránt. Paleolit életmódba is beilleszthető.
A zsírtalanított lenmagliszt alacsony szénhidráttartalma miatt jó választás a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek egyaránt. Paleolit életmódba is beilleszthető.
A Szafi Reform útifű maghéj liszt egy finomra őrölt, nagy vízmegkötő képességű rostkészítmény. Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.
A Szafi Reform útifű maghéj liszt egy finomra őrölt, nagy vízmegkötő képességű rostkészítmény. Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.
Finomszemű zabpehelyliszt kenyerek, péksütemények, palacsinták, lepények és pogácsák sütéséhez, tészták sűrítéséhez.
A szezámmagliszt kiváló fehérjeforrás így bátran fogyaszthatják vegetáriánusok és vegánok egyaránt.