Zabpehelyliszt natúr zabpehelyből. Laktózmentes, nem génmanipulált. Vegán, natúr (nem Bio) termék.
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
A zöldbanán lisztet hagyományosan zöld banánból készítik, a búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják.
A homoktövis magjának őrleménye, mintegy 180 féle aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek egymás hatását felerősítve, szinergikusan járulnak hozzá egészségünk védelméhez.
A lenmagliszt nem egyszerűen csak a lenmag őrleménye. Hideg sajtolásos eljárással kipréselik a lenmagból az olajat, és az így nyert lenmagkoncentrátumot megőrlik.
A mák gazdag tápanyagforrás, óriási a tápértékkel, mely számtalan egészséget támogató tulajdonsággal rendelkezik, éppen ezért ősidők óta használják a népgyógyászat különböző egészségügyi problémák kezelésére.
Telten finom, enyhén édes aromájú. Remekül illik mindenféle süteményhez, kalácshoz, végtelen receptvariációban elkészíthető muffinhoz, pizzához, sőt, még húspanírozáshoz is elsőosztályú.
Ez a 100%-os tökmagliszt hideg sajtolással, héj nélküli olajtök magjaiból készül, adalékanyag- és vegyszermentesen. Vegetáriánusok, diétázók és Paleo étrendet követők is fogyaszthatják.
A 100 mikron méretű részecskék biztosítják, a szőlőmag lisztben lévő antioxidánsok valamint az értékes nyomelemek kiemelkedő mennyiségét, könnyű emészthetőségét és tökéletes felszívódását.
Hajdinamentes, gluténmentes rostcsökkentett univerzális lisztkeverék.
Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is.
A zsírtalanított lenmagliszt alacsony szénhidráttartalma miatt jó választás a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek egyaránt. Paleolit életmódba is beilleszthető.
A Szafi Reform útifű maghéj liszt egy finomra őrölt, nagy vízmegkötő képességű rostkészítmény. Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.
Finomszemű zabpehelyliszt kenyerek, péksütemények, palacsinták, lepények és pogácsák sütéséhez, tészták sűrítéséhez.
A szezámmagliszt kiváló fehérjeforrás így bátran fogyaszthatják vegetáriánusok és vegánok egyaránt.