Az MCT olaj kapril- és kaprinsavat is tartalmaz, amelyek a kivételes közepes lánchosszúságú zsírok közé tartoznak. A hagyományos olajokkal ellentétben, ez gyorsan emészthető és a szervezet számára azonnal rendelkezésre áll energiaforrásként, így bármilyen tevékenységhez üzemanyaggal látja el.
A len magjaiból hidegen sajtolt olaj gazdag omega-3 és omega-6 zsírsavakban, melyek rendkívül fontosak szervezetünk egészségének megőrzéséhez.
A mákolaj a mákszemekből hideg sajtolással készül, magas telítetlen zsírsav tartalma hozzájárul az egészséges zsiradék fogyasztáshoz.
A hideg sajtolással kinyert szőlőmag olaj természetes formában tartalmaz bioaktív, antioxidáns anyagokat, telítetlen zsírsavakat, klorofillt, könnyen emészthető és koleszterinmentes.
A tökmag olajat a héj nélküli olajtök magjából hidegen sajtolással készítik. Sötétzöld színű, karakteres illatú olaj, sok telítetlen zsírsavat és antioxidánst tartalmaz.
Többek között csökkentheti a bronchitis és asztma tüneteit, tágítja a hörgőket, csökkentheti a por és pollenallergia tünetét, kiváló váladékoldó és légzésjavító hatása is lehet, csökkentheti a dohányosok reggeli köhögésrohamait.
Hidegen sajtolt, jellegzetes ízű, telítetlen zsírsavakban gazdag olaj. Omega-3 tartalma hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
Májvédő tulajdonsága miatt önmagában is fogyasztható, vagy saláták, készételek ízesítésére is használható. Íze növényi olajra emlékeztető, semleges, nem intenzív.
Hidegen sajtolt, kellemes ízű és illatú növényi olaj. Omega-6 tartalma hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
100%-os hidegen sajtolt mandula olaj, oldószer nélkül előállított, külsőleg-belsőleg alkalmazható.
A Nature Cookta Lenmagolaj enyhén kesernyés ízű, sötétsárga színű. Kiváló minőségű, mely az olajok közül a legmagasabb Omega-3 és a legkisebb Omega-6 tartalommal rendelkezik.
A mákolaj színe világossárga, illata a pirított mákra emlékeztet. Karakteres aromáját a belőle készített olajban is érezhetjük.
A mákolaj színe világossárga, illata a pirított mákra emlékeztet. Karakteres aromáját a belőle készített olajban is érezhetjük.
A mandula kivonatának olaja az egyik leggyakrabban használt növényi olaj. Finom, lágy, enyhén mandulás íze egyedülállóan különlegessé teszi az ételeket.
A Nature Cookta Máriatövismag-olaj hideg préseléssel készített minőségi, konyhai alapanyag. Elsősorban a reggelik készítéséhez ajánlott: szendvicskrémekhez, öntetekhez, pástétomokhoz.
A Nature Cookta Máriatövismag-olaj hideg préseléssel készített minőségi, konyhai alapanyag. Elsősorban a reggelik készítéséhez ajánlott: szendvicskrémekhez, öntetekhez, pástétomokhoz.
A Nature Cookta Szőlőmagolaj könnyed ízű, különleges aromájú. Minél sötétebb színben pompázik, annál hasznosabb a szervezet számára.
A tökmagolaj zsírsavösszetételének köszönhetően hozzájárulhat a napi ajánlott telítetlen zsírsavfogyasztás, különösen a többszörösen telítetlen linolsav bevitelének kiegészítéséhez.
A szőlőmagolaj a legjobb belső bőrhidratáló, aki fogyaszt belőle egy mokkáskanálnyit, az belülről gondoskodik bőre puhaságáról.
A hidegen sajtolt, kellemes aromájú dióolaj sokoldalúan bevethető külsőleg és belsőleg egyaránt!
A kender magja tartalmazza a bolygó legkiegyensúlyozottabb és leggazdagabb élettanilag fontos olajait. Titka, hogy ideális, 3:1-es arányban fordulnak elő benne az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak.
A lenmagolaj egészségre gyakorolt sok jótékony hatásáért 3 legfőbb komponense a fehérje, zsírsavak és élelmi rostok felelnek. Mindegyik összetevő külön-külön élettani hatással rendelkezik.
Prémium minőségű Magyar tökmagolaj. Mindig jó ha kéznél van és naponta tudod alkalmazni, hogy javítsd az anyagcseréd és a fiziológiai egészséged.
A mákolaj, tápanyagok széles tárháza! Világossárga színű, teljesen szagtalan, kellemes, édeskés-mandulás ízű. A mákolajat magas E-vitamin - alfa- és gamma tokoferol –, olajsav, palmitinsav és koncentrált linolsav és szterin tartalom jellemzi.