Agaragar zselésítésre! A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.
Hosszan eltartható, közkedvelt és természetes íz, amivel számtalan ételünket finomabbá tehetjük.
A lucuma energizáló vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás. A csokoládékészítés elengedheteten alapanyaga.
A lucuma energizáló vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás. A csokoládékészítés elengedheteten alapanyaga.
Lejárati idő: 2024.10.31.
A keményítő alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.
Burgonyás Lángospor hagyományos lángos készítéséhez csökkentett szénhidráttartalommal.
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú, palacsinta és gofri sütéséhez használható alapporkeverék.
Csökkentett szénhidráttartalmú panírmorzsa fogyókúrázóknak, diétázóknak.
A Dia-Wellness porcukorhelyettesítő finomra őrölt természetes édesítőszer sütéshez. Cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatják.
Csökkentett szénhidráttartalmú, édesítőszerrel készült tejbegríz alappor, D-fruktóz nélkül.
Dia-Wellness Vaníliás cukor helyettesítő, gyümölcscukorral és édesítőszerrel.
A szódabikarbóna sütéshez, főzéshez, vagy akár fogfehérítéshez is sokoldalúan felhasználható, jól bevált szer.
A szódabikarbóna sütéshez, főzéshez, vagy akár fogfehérítéshez is sokoldalúan felhasználható, jól bevált szer.
A zselatin régóta használt alapanyag, mely megoldást nyújthat ételeink kocsonyásításához. Előállítása állati csontokből, inakból és bőrből történik. A bőr és a csontok a szervezetünk számára igen fontos fehérjét, a kollagént tartalmazzák.
Gyakran használják finom dúsítóanyagként. A lisztérzékenyek étrendjében a kenyér pótlására szolgáló készítmények egyik alapanyaga.
A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző (többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző) anyag keletkezik.
A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző (többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző) anyag keletkezik.
Az édes tejsavópor többféle felhasználási módja közül a legáltalánosabb: kenyérsütésnél a liszthez adva elősegíti, illetve hatékonyabbá teszi az élesztőgombák működését.
Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére. Génmanipulált összetevőktől mentes.
Felhasználási módja rendkívül változatos, eszik hússal, hallal keverve, híres fűszerei a gyömbér, a fahéj, a kurkuma és a koriander.
Fogyasztható vajkrémmel, vagy tejföllel krémesítve, illetve ételekre szórva.
Finomra őrölt szezámmag tengeri sóval keverve, a legegyszerűbb ételízesítő, melyet bármilyen étel ízesítésére, vagy akár vajas kenyéren is remekül felhasználható.
A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Ajánlott a tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez.