Agaragar zselésítésre! A zselatin természetes, vegán és vegetáriánus helyettesítője.
Hosszan eltartható, közkedvelt és természetes íz, amivel számtalan ételünket finomabbá tehetjük.
A lucuma energizáló vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás. A csokoládékészítés elengedheteten alapanyaga.
A lucuma energizáló vitaminkomplex, béta-karotin tartalmú, vas tartalmú és szacharid forrás. A csokoládékészítés elengedheteten alapanyaga.
A gyömbér nagyon népszerű fűszernövény, amelyet íze és számos gyógyhatása miatt egyaránt kedvelnek.
Termékcsaládunk egyik legújabb tagja, a kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült bio gluténmentes panírmorzsa, a felejthetetlen rántott ételek nélkülözhetetlen alapanyaga.
A Vegabond növényi zsír selymesen lágy és krémes textúrájának köszönhetően nagyon jól kenhető és igen sokoldalúan felhasználható.
A keményítő alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú, palacsinta és gofri sütéséhez használható alapporkeverék.
Csökkentett szénhidráttartalmú panírmorzsa fogyókúrázóknak, diétázóknak.
A Dia-Wellness porcukorhelyettesítő finomra őrölt természetes édesítőszer sütéshez. Cukorbetegek és fogyókúrázók is fogyaszthatják.
A szódabikarbóna sütéshez, főzéshez, vagy akár fogfehérítéshez is sokoldalúan felhasználható, jól bevált szer.
A szódabikarbóna sütéshez, főzéshez, vagy akár fogfehérítéshez is sokoldalúan felhasználható, jól bevált szer.
A zselatin régóta használt alapanyag, mely megoldást nyújthat ételeink kocsonyásításához. Előállítása állati csontokből, inakból és bőrből történik. A bőr és a csontok a szervezetünk számára igen fontos fehérjét, a kollagént tartalmazzák.
A burgonya víztartalmának szárítással történő teljes elvonása után különböző (többnyire finoman lemezes szerkezetű, vagy lisztes állagú, sárgás színű, minőségét igen sokáig megőrző) anyag keletkezik.
Felhasználási módja rendkívül változatos, eszik hússal, hallal keverve, híres fűszerei a gyömbér, a fahéj, a kurkuma és a koriander.
Finomra őrölt szezámmag tengeri sóval keverve, a legegyszerűbb ételízesítő, melyet bármilyen étel ízesítésére, vagy akár vajas kenyéren is remekül felhasználható.
A Nature Cookta special Pektin növényi eredetű, természetes zselésítő konyhai alapanyag. Ajánlott a tökéletesen finom, megfelelő állagú lekvárok, dzsemek, zselék készítéséhez.
Alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
Étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátriumhidrogénkarbonát. Vízben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású.
Étkezési szódabikarbóna, vagy más néven nátriumhidrogénkarbonát. Vízben oldva, belsőleg fogyasztva erősen lúgosító hatású.
Összetevők: cikória inulin. Felhasználása: prebiotikumként, üdítőitalokban, turmixokban, péksütemények, sütemények készítésénél, növényi tejekben.