Az összes Biomenü termék a webáruházban
Kiszerelés: 250g
Az egészséges zsírok, fehérjék, B-vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok kiváló forrása.
Információ: Készleten, szállítható
A termék ára: 1 390 Ft
Egységár: 5 560 Ft / kg
Az egészséges zsírok, fehérjék, B-vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok kiváló forrása.
A szezámmag a sesamum indicum növény apró, olajban gazdag, hüvelyben termő magja. A szezámmagnak számos potenciális egészségügyi előnye van, évezredek óta használják a népi gyógyászatban. Rostból 3 evőkanál (30 g) szezámmag az ajánlott napi beviteli mennyiség 12%-át biztosítja, a rostok létfontosságúak az emésztőrendszer egészsége szempontjából.
A szezámmag jó fehérjeforrás, amely a test alapvető építőköve. A hántolatlan szezámmag különösen gazdag létfontosságú tápanyagokban, beleértve a kalciumot is. A szezámmag áztatása, pörkölése vagy csírázása javíthatja ezen ásványi anyagok felszívódását. A szezámmag jó tiamin-, niacin- és B6-vitamin-forrás. A szezámmag vasat, rezet és B6-vitamint tartalmaz, amelyek szükségesek a vérsejtek kialakulásához és működéséhez.
A szezámmag kevés szénhidrátot, jóminőségű fehérjét és egészséges zsírt tartalmaz. A szezámmagban található növényi vegyületek és az E-vitamin antioxidánsként funkcionál. A szezámmag számos tápanyag forrása, beleértve a cinket, a szelént, a rezet, a vasat, a B6-vitamint és az E-vitamint, szelént, vasat, rezet, cinket és B6-vitamint.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény.
Tápanyagok 100g-ban:
Összetevők: 100% bio fekete szezámmag.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere.
A héjas gyümölcsök sok fehérjét, rostot, egészséges telítetlen zsírokat, vitaminokat, antioxidánsokat tartalmaznak.
Az aromás csemegét sütéshez, főzéshez ajánljuk és, mint egészséges rágcsálnivalót.
A tökféléknek általában a karbaktermését fogyasztjuk, de a magjuk is értékes csemege.
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.
A mandula a szervezet számára alapvető tápanyagokban gazdag élelmiszerek kategóriájába tartozik. Rost, fehérje, vitaminok és ásványi anyagok tartalma miatt, rendszeres fogyasztás esetén, jótékony hatással lehet a szervezetre.
2024. december 04. 07:49, szerda
A Nordvital N-Acetil L-Cisztein immunerősítő és nyákoldó kapszula fő összetevője nemcsak antioxidáns védelmet nyújthat, hanem hozzájárulhat a légzőrendszer tisztán tartásához, valamint a máj méregtelenítő folyamataihoz is.
2024. november 27. 07:31, szerda
A Natur Tanya Aloe Vera tőzegáfonyás ital egyedülálló készítmény, amely két rendkívül értékes összetevő – az aloe vera és a tőzegáfonya – erejét egyesíti. Ez az ital nem csupán a mindennapok frissítője, hanem egy komplex egészségvédő megoldás is, amely támogatja a hidratációt, a sejtek regenerálódását és az antioxidáns védekezést.
2024. november 20. 06:33, szerda
A Myrobalan Vira.18 vírus és immunvédelem gyógynövény-komplex különleges formulája 18 gondosan válogatott gyógynövényt egyesít, amelyek szinergikus hatásukkal támogatják a szervezet védekezőképességét, növelik az energiaszintet és elősegítik az általános egészséget.