A gluténmentes és vegán, bio alapanyagok felhasználásával készült ropogós lencse snack-et a pörkölt mogyoró teszi ellenállhatatlanul finommá.
A különleges gabonakeverék íze a hagyományos kávéhoz hasonló élményt nyújt, de mivel nem tartalmaz koffeint, magas vérnyomásúak, koffein-érzékenyek, és gyerekek is fogyaszthatják.
A kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült bio gluténmentes panírmorzsa, a felejthetetlen rántott ételek nélkülözhetetlen alapanyaga.
A kölesben található szénhidrátok java keményítő, amit a szervezet energiaforrásként tud hasznosítani. Segít a lúgosításban és magas rosttartalmának köszönhetően igen könnyen emészthető és hamar kelt telítettség- érzetet.
A hosszú szemű rizsszemek a főzésnél nem tapadnak össze, pergősek maradnak, így elsősorban hagyományos köretnek való.
A karobpor a szentjánoskenyérfa terméséből készült, kissé édeskés ízű por, mely kakaópor helyett használható.
650 Ft
A kókuszvirág szirup glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél, és az agaveszirupénál is. Íze nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincs, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.
A Bio Rizsszirup ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, sűrűn folyó, mézhez hasonlító állagú természetes édesítőszer. Felhasználása: kávék, sütemények, desszertek édesítésére, továbbá szószok, szörpök, italok készítéséhez ajánljuk.
1 370 Ft
Ajánljuk ropirajongóknak és mindenkinek, aki egy új bioropogtatnivalót szívesen kipróbálna!