Napon érlelt gyümölcsök nyersen préselt leve, 1% mézzel. A vas elengedhetetlen a vérképzés folyamatához, a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez. Vas(II)glükonát hozzáadásával készül.
100%-os gyümölcslé, amely 11-féle, gondosan összeválogatott gyümölcs nyersen préselt levéből készül, 10 vitaminnal és az A-vitamin provitaminjával dúsítva.
A Piros szőlőlevet napon érlelt feketeszőlőből nyerik ki. A kíméletes feldolgozás a szőlőben lévő értékes hatóanyagokat megőrzi.
Az Eisenblut plus vas(II)glukonátot és vitaminokat tartalmazó gyümölcslé-kompozíció.
Zöldségek újragondolva! A zöldségek és a cink kiegyensúlyozott kombinációja ideális segítője a lúgos étrendnek, mivel a benne lévő cink hozzájárul a normál sav-bázis egyensúlyhoz.
Hatóanyagaik hozzájárulhatnak az erek rugalmasságának, tágulati képességének megőrzéséhez, antioxidáns tulajdonságuk miatt védenek az oxidatív stressz sejtkárosító, a szervezet öregedését okozó hatásától, támogatva ezzel többek között az immunrendszer működését, a normál sejtosztódást.
Káliummal magnéziummal és galagonya kivonattal dúsított vegyes gyümölcslé.
Cinkglükonnal és c vitaminnal dúsított gyümölcslé.