A hidegen sajtolt, kellemes aromájú dióolaj sokoldalúan bevethető külsőleg és belsőleg egyaránt!
Az Eritritben gyakorlatilag nincs kalória. Az édesítő ereje a 70%-a (az ízérzet 60-80% között mozog) a cukorénak. Nem növeli meg a vércukor- illetve az inzulinszintet.
A szódabikarbóna sokoldalúan felhasználható, egyetlen háztartás sem nélkülözheti. Savtalanít, szagtalanít, sütéshez, fürdéshez, és mosáshoz is kiváló.
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő kalciumban és fluorban.
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő kalciumban és fluorban.
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő kalciumban és fluorban.
A Himalája só a Föld érintetlen területein kézzel kitermelt őssó, ami energizál, kiegyenlít, semlegesít és salaktalanít egyszerre. 84-féle ásványi anyag tartalmával támogatja a szervezet öngyógyító erejét.
A Himalája só a Föld érintetlen területein kézzel kitermelt őssó, ami energizál, kiegyenlít, semlegesít és salaktalanít egyszerre. 84-féle ásványi anyag tartalmával támogatja a szervezet öngyógyító erejét.
A kender magja tartalmazza a bolygó legkiegyensúlyozottabb és leggazdagabb élettanilag fontos olajait. Titka, hogy ideális, 3:1-es arányban fordulnak elő benne az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak.
A kurkuma narancsos-gyömbéres íze, kissé csípős, itthon főként rizsek, bab, burgonya, lencse és zöldségételek fűszerezésénél ismert. Több mint fűszer, külsőleg és belsőleg is alkalmazható.
A lenmagolaj egészségre gyakorolt sok jótékony hatásáért 3 legfőbb komponense a fehérje, zsírsavak és élelmi rostok felelnek. Mindegyik összetevő külön-külön élettani hatással rendelkezik.
Prémium minőségű Magyar tökmagolaj. Mindig jó ha kéznél van és naponta tudod alkalmazni, hogy javítsd az anyagcseréd és a fiziológiai egészséged.
A mák gazdag tápanyagforrás, óriási a tápértékkel, mely számtalan egészséget támogató tulajdonsággal rendelkezik, éppen ezért ősidők óta használják a népgyógyászat különböző egészségügyi problémák kezelésére.
A mákolaj, tápanyagok széles tárháza! Világossárga színű, teljesen szagtalan, kellemes, édeskés-mandulás ízű. A mákolajat magas E-vitamin - alfa- és gamma tokoferol –, olajsav, palmitinsav és koncentrált linolsav és szterin tartalom jellemzi.
Prémium Parajdi só, sütéshez-főzéshez, ivó- és fürdőkúrákhoz.
A stevia a cukornál 250-300-szor édesebb, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Az emésztőenzimek nem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.
A stevia a cukornál 250-300-szor édesebb, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Az emésztőenzimek nem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.
A hidegen sajtolt szőlőmag olaj külsőleg és belsőleg egyaránt használható. Antioxidánsokban gazdag, mélyzöld színű, finom, karakteres ízű.
Szőlőhéj mikroőrlemény villányi vörös szőlőből, 100 mikronos őrléssel. Paleolit étrendbe is illeszthető!
A 100 mikron méretű részecskék biztosítják, a szőlőmag lisztben lévő antioxidánsok valamint az értékes nyomelemek kiemelkedő mennyiségét, könnyű emészthetőségét és tökéletes felszívódását.