Összetevők: mazsola (99,3%), növényi olaj (napraforgó), tartósítószer: (kén-dioxid).
A Szafi Fitt Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas L-aszkorbinsavat tartalmaz.
Extra szűz, hidegen préselt avokádó olaj. Tökéletes sütéshez, főzéshez. Nagyon kellemes szószok, majonézek készítésére, salátákhoz, öntetekhez.
Héj nélküli tökmagból készített, fehérjében gazdag liszt. Felhasználható a hagyományos lisztek helyettesítésére önmagában vagy más lisztekkel keverve is.
A citromsav felhasználható szörpök, befőttek, lekvárok készítéséhez a szín- és ízanyagok megőrzése érdekében.
Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület hétköznapi neve.
Fűszeres ketchup édesítőszerekkel, hőkezeléssel tartósítva. 52%-kal csökkentett energiatartalom,
52%-kal csökkentett szénhidráttartalom.
Csemege ketchup édesítőszerekkel, hőkezeléssel tartósítva. 52%-kal csökkentett energiatartalom,
52%-kal csökkentett szénhidráttartalom.
Tejmentes, növényi tejhelyettesítő italhoz használható kókusz tejpor. Víz hozzáadásával pillanatok alatt készíthetünk kókusz italt, ami alternatívát adhat a tehéntejre, tejallergiások és vegánok számára is.
Élelmi rostban gazdag alapanyag, amelyet felhasználhatunk desszertkrémek, pudingok, sütemények ízesítésére.
A zsírtalanított lenmagliszt alacsony szénhidráttartalma miatt jó választás a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek egyaránt. Paleolit életmódba is beilleszthető.
A zsírtalanított lenmagliszt alacsony szénhidráttartalma miatt jó választás a fogyni vágyóknak, cukorbetegeknek egyaránt. Paleolit életmódba is beilleszthető.
Felhasználható tésztákhoz, nokedlihez, pörköltekhez.
A fűszeralap segítségével néhány perc alatt könnyedén készíthetünk gluténmentes, tejmentes, mesterséges aromától mentes, hozzáadott cukortól mentes, szószos csirkés ételeket.
Vanília őrlemény hozzáadásával készült 60%-kal csökkentett energiatartalmú gluténmentes pudingpor.
Paleo, vegán, gluténmentes, tejmentes, szénhidrátszegény, kalóriaszegény csokipuding.
Narancs és vanília őrleménnyel készült rostban gazdag pudingpor. Beilleszthető a gluténérzékenyek, tejérzékenyek, tojásérzékenyek, szójaérzékenyek, cukorbetegek, candida diétások, fogyni vágyók, paleozok és vegánok étrendjébe is.
A szárított fehér eper gazdag kalciumban, gazdag forrása az oxigén szállításában résztvevő vasnak, továbbá a riboflavin nevű vitaminban (B2-vitamin) is.
Az útifűmaghéj magas rosttartalmánál fogva nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kitűnően alkalmazható krémek, pudingok, zselék készítésére.
A Szafi Reform útifű maghéj liszt egy finomra őrölt, nagy vízmegkötő képességű rostkészítmény. Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.
A Szafi Reform útifű maghéj liszt egy finomra őrölt, nagy vízmegkötő képességű rostkészítmény. Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.
Finomszemű zabpehelyliszt kenyerek, péksütemények, palacsinták, lepények és pogácsák sütéséhez, tészták sűrítéséhez.
A szezámmagliszt kiváló fehérjeforrás így bátran fogyaszthatják vegetáriánusok és vegánok egyaránt.