Ez a gabonából készült őrlemény a legelterjedtebb alapanyaga a pék- és cukrászsütemények, sütemények, pizzák, panírok készítésének, levesek és főzelékek sűrítésének.
Főként foszfort, vasat, magnéziumot tartalmaz. Szervezeted számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, B1, valamint B2 vitaminok, esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne.
A Bio kókuszreszelékkel nem csak kedvenc édességeidet gazdagíthatod, hanem különleges főételeket is készíthetsz.
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabonamag három összetevője közül mindet hasznosítjuk: a gabona magját, a külső korparészét és csíráját. Ezáltal a bennük található rostanyag, E- és B-vitaminok, vas, magnézium, szelén és cink is hasznosulni tud.
A durum búza vagy más néven kemény szemű búza a búzafajok közül a legellenállóbb. A hagyományos búzánál több rostot, vitamint és ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz, illetve fehérje tartalma is jóval magasabb.
A tönkölybúza sokrétű felhasználhatósága mellett igen egészséges is. A többi búzafajtához képest kiemelkedő a fehérje- és a sikértartalma.
Speciális szerkezetű, a finom lisztnél nagyobb szemcseméretű liszt, mely kimondottan a rétesek alapanyaga. Jól nyújtható, csomósodásra nem hajlamos.
A gyömbér nagyon népszerű fűszernövény, amelyet íze és számos gyógyhatása miatt egyaránt kedvelnek.
A hidegen sajtolással előállított bio napraforgó étolaj ökológiai gazdálkodásból származó napraforgómagból van préselve, majd szűrve, így kapjuk az aranysárga színű, kellemes napraforgó illatú és ízű olajat.
Termékcsaládunk egyik legújabb tagja, a kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készült bio gluténmentes panírmorzsa, a felejthetetlen rántott ételek nélkülözhetetlen alapanyaga.
A rozs – főleg a teljes kiőrlésű rozsliszt – élelmi rost tartalma jótékony hatással van szervezetünk működésére. Kalcium, B1-vitamin, E-vitamin, vas, mangán, kálium, magnézium, kalcium, foszfor és niacin tartalma is igen magas.
A szőlőmaglisztben értékes rostanyagok, fehérje, olaj, mikro anyagok és nyomelemek is találhatóak.
A tönkölybúza más búzafajtákhoz képest lényegesen magasabb a fehérje- és a sikértartalma.
A többi búzafajtához képest kiemelkedő a fehérje- és a sikértartalma.
Eredeti erdélyi ízvilág érződik ebben az ízletes szendvicskrémben, mely 100% növényi alapanyagokból, tartósító- és színezékmentesen készült.
A Vegabond Erdélyi babpástétom zakuszka ízesítéssel egy kenyérre kenhető, különféle zöldségekből és paprikából készült krém.
Most lehetőséged nyílik megkóstolni az eredeti erdélyi receptúra alapján készült ínycsiklandó szendvicskrémet a Vegabond jóvoltából.
Ha szereted az eredeti erdélyi recept alapján készült padlizsánkrémet és a paprikás ízekért is oda vagy, akkor ez a Paprikás Padlizsánkrém kifejezetten Neked készült.
Vegabond vegán krém kenyérfeltétként, szendvicsként elkészítve, ropogós zöldségekkel mártogatósként és szószok ízesítéséhez.
Kellemesen fűszeres és könnyen kenhető, így pillanatok alatt készíthetünk belőle ízletes szendvicseket vagy akár szószokat.
Kiiktatod az életedből a finomlisztet? A Vegabond Barna rizsliszt remek választás.
A berber eredetű kuszkusz durumbúza-darából készül, eredetileg kézzel sodorták a meggőzölt darát picurka gombócokká, majd lisztben hempergették meg.
Vegabond falafel fasírtpor – mostantól gluténmentes változatban!
India csodás ízei a konyhádban, gluténmentes változatban!