Kókuszvirág nektárból nyert finomítatlan, tiszta cukor. Természetes édesítőszer alacsony glikémiás indexszel, 35 alatt.
A fruktóz a cukorbetegek számára is fogyasztható mézben, gyümölcsökben előforduló egyszerű cukorféle. Hasznosulásához a szervezetnek nincs szüksége inzulinra.
Friss cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú nyers nádcukor. Felhasználása a kristálycukorhoz hasonlóan.
Diétás, diabetikus étrendet követők számára fejlesztett négyszeres erősségű cukorhelyettesítő, 0 kalóriatartalommal. Az eritrit és stevia megfelelő arányú kombinációjának köszönhetően a hagyományos kristálycukornál négyszer édesebb.
Frissen aratott nádból nyerik, jellegzetes íz és minőség, valamint optimális nyomelem tartalom jellemzi termékünket.
A mauritiusi nádcukrot hagyományosan művelt, frissen aratott nádból nyerik. Jellegzetes íz és minőség, valamint optimális nyomelem tartalom jellemzi termékünket.
Aroma gazdag, karakteres ízvilág jellemzi ezt a csokoládészínű, páratlan illatú, krémesen pergő nádcukrot. A nyers nádcukor valamennyi értékes összetevőjét tartalmazza.
Aroma gazdag, karakteres ízvilág jellemzi ezt a csokoládészínű, páratlan illatú, krémesen pergő nádcukrot. A nyers nádcukor valamennyi értékes összetevőjét tartalmazza.
Az Eritritol egy természetes cukoralkohol, amely gyümölcsökben is előfordul. Kalóriamentes, így a legideálisabb édesítőszer diétázóknak és fogyni vágyóknak.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben.
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség, természetes édesítőszer. Nincs köze a kókusz terméséhez, sem ízben, sem színben.
Természetes növényi alapú édesítőszer (100% xilit). Kellemes, édes, enyhén hűs íze kiválóan helyettesítheti az asztali cukrot sütés, főzés és desszertek készítésénél.
Természetes növényi alapú édesítőszer (100% xilit). Kellemes, édes, enyhén hűs íze kiválóan helyettesítheti az asztali cukrot sütés, főzés és desszertek készítésénél.
A FRUKTÓZ természetes cukor. Nemcsak csillapítja az éhséget, hanem megfelelő energiával is ellátja. Az egyéb étrendi cukrokkal ellentétben a fruktóznak nincs szüksége inzulinra ahhoz, hogy bejusson a szervezet sejtjeibe.
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.
A nyírfacukor egy olyan természetes édesítőszer, mely diétázók, candidások és PCO-sok számára is megfelelő alternatívát nyújt a cukor helyett.
Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor.
Természetes, nyírfából készült édesítőszer. Cukorbetegeknek, Candida diétázóknak is és fogyni vágyóknak egyaránt kitűnő választás.
Az Eritritben gyakorlatilag nincs kalória. Az édesítő ereje a 70%-a (az ízérzet 60-80% között mozog) a cukorénak. Nem növeli meg a vércukor- illetve az inzulinszintet.
A stevia a cukornál 250-300-szor édesebb, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Az emésztőenzimek nem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.
A stevia a cukornál 250-300-szor édesebb, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Az emésztőenzimek nem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.