ProVitamin.hu - Vitaminok, kozmetikumok, bioélelmiszerek áruháza
Részletes keresés

Termékkategóriák

Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be!

Regisztráció  |  Elfelejtett jelszó

Kedvencek

Tenmag Maca

« Előző termék Következő termék »

Akciós termék Flavin7 Prevention Pack C

Flavin7 Prevention Pack C

Kiszerelés: 2x100ml + 60db + 2x30db

Flavin7 ZinQue Ionoforce 2x100ml + C+D 60db+ Double Protect Basic 2x30db
Totális antivirális hatás, hatóanyagok a sejteken belül. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését.

A termék jelenleg nem rendelhető!

15 000 Ft felett ingyenes szállítás »

Termékleírás

Flavin7 ZinQue Ionoforce 2x100ml + C+D 60db + Double Protect Basic 2x30db

Totális antivirális hatás, hatóanyagok a sejteken belül. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését.

Flavin7 ZinQue Ionoforce

Flavin7 bázison cink és kvercetin tartalmú védőital. Totális antivirális hatás. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését.

Ionofór hatás: hatóanyagok a sejten belül is. Hatékony felszívódás a ciklodextrin által.

1. Ionofor hatás:

Az Ionoforce* technológia használatával a cink antivirális elemként hasznosul, mivel könnyen bejut a sejthártyán és képes egyes virális enzimeket semlegesíteni, erősíteni a mukociliáris tisztulást.

2. Hatékony felszívódás:
A ciklodextrinek** kémiai tulajdonságaik révén képes a kapcsolt molekulát jóval nagyobb hatékonysággal eljuttatni olyan közegbe, ahol eredetileg csökkent felszívódási kapacitással rendelkeznek.
Az új technológiának köszönhetően a szájüregben a nyálhártyán keresztül való felszívódás jóval hatékonyabb, mint a hagyományos készítmények esetén.

3. Vírusellenes hatások:
Egy kategóriateremtő technológiai innováció, mely segíti a szervezetünk védekezési folyamatait.

A kvercetin biztonságos, természetes antioxidáns és gyulladásgátló polifenol vegyület, amely megtalálható különböző természetes forrásokban, beleértve a hagymát, a piros szőlőt, a mézet és a citrus gyümölcsöket.
Megállapítást nyert, hogy a kvercetinnek megvan az a képessége, hogy kelátot képezzen a cink ionokkal és cink ionofórként hasson.
Ezért a kvercetinnek antivirális hatása lehet sok RNS vírussal szemben.
A kvercetinnek, amely egy gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható flavonoid, olyan egyedülálló biológiai tulajdonságai vannak, amelyek javíthatják a mentális/fizikai teljesítményt és csökkentik a fertőzés kockázatát.
Ezek a tulajdonságok képezik a potenciálisan kedvező hatásoknak azt az állapotát, amelyek az általános egészséges állapottól és a betegségnek való ellenállásig terjednek; ide értendőek a rákellenes, gyulladásgátló, vírusellenes, antioxidáns és pszichostimuláns hatásaik, valamint az, hogy képesek meggátolni a lipid peroxidációt, a vérlemezke aggregációt és a kapilláris permeabilitást, valamint stimulálni a mitokondriális biogenezist.

cink egy rendkívül fontos ásványi anyag: szerepet játszik a többi között a sejtosztódásban, a sejtnövekedésben és a programozott sejthalál szabályozásában, az idegrendszer megfelelő működésében, illetve az immunológiai folyamatokban is.

Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet. Nem meglepő tehát, hogy spanyol kutatók arra a megállapításra jutottak: ez a fontos ásványi anyag arra is hatással lehet, hogyan birkózunk meg a koronavírus-fertőzéssel.
A megfelelő cinkbevitel csökkenti a tüdőgyulladást okozó baktériumok szaporodási képességét, valamint csökkenti több légúti vírus, köztük a koronavírusok fertőzési és replikációs képességét.

A cink képes lerövidíteni a betegségben töltött napok számát és enyhíteni a tünetek súlyosságát légúti fertőzések esetén.

Hiányában viszont az immunrendszer gyengül és nő a felső légúti vírusfertőzések kialakulásának lehetősége. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését.
Fokozza az immunrendszer egyes sejtjeinek szaporodását.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben: 10 ml-ben

Össz polifenol: 800 mg
Ebből:
- flavonoid: 560 mg
- quercetin: 20 mg
Cink: 7,5 mg *NRV 75%

*NRV a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a.

Felhasználási javaslat: 10 ml/nap, valamint igény és szükség szerint max. 20-30 ml/nap.
A hatékonyabb felszívódás érdekében a szájban, nyelv alatt tartandó, ameddig lehet!

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

---

C-vitamin + D-vitamin + Bioflavonoid!

Erősíti az immunrendszert, növeli a szervezet ellenálló képességét. A csontok egészséges fejlődéséhez, gyógyulásához és a csontritkulás megelőzéséhez szükséges.

Évezredek során a természetes élelmiszereket fogyasztva a vegyes étrend általában kielégítette testünk ilyen jellegű igényeit. Azonban ha a táplálkozás egyoldalúvá vált, hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut, angolkór stb.) Mindemellett az életkor meghosszabbodása is sajátos időskori betegségek megjelenését idézte elő.

A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kísérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderül, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el.

C-vitamin:
- Erősíti az immunrendszert, növeli a szervezet ellenálló képességét.
- Allergiaellenes, gyulladásgátló, valamint segít a vörösvérsejtek képződésében.
- A flavonoidokkal szinergista hatásban elősegíti az érrendszer épségének fenntartását.
- A flavonoidok megkönnyítik a C-vitamin felszívódását, valamint növelik hatékonyságát, mert védik a gyors lebomlástól.
- A flavonoidok, mint antioxidánsok elősegítik, hogy a C-vitamin valóban vitaminként hasznosuljon.

D-vitamin:

- A kalcium háztartásért felelős.
- A kalcium és a foszfor felvételéhez és a csontokba való beépüléséhez szükséges, illetve gátolja azok kiválasztódását.
- A csontok egészséges fejlődéséhez, gyógyulásához és a csontritkulás megelőzéséhez szükséges.
- Ezen kívül hormonszerű hatást fejt ki a test szinte minden szövetében.

Összetevők: C-vitamin (L-aszkorbinsav), Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), D-vitamin (kole-kalciferol), kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid.

Hatóanyag napi 1 kapszulában:

  • C-vitamin   500 mg
  • Összes polifenol    83,4 mg +-10%
    ebből:
    - flavonoid    58,4 mg
    - rezveratrol    0,08 mg 166,8 mg +- 10%
  • D-vitamin 50 µg (2000 NE)

Felhasználási javaslat: napi 2 kapszula.

---

Flavin7 Double Protect Basic kapszula - 2x30db

Kettős védelem! Quercetint és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula D3-vitaminnal.

Nagy dózisú D-vitamin, melynek hasznosulásához elegendő magnéziumot is tartalmaz. A cink, szelén és a D-vitamin is hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A quercetin és a hesperidin ionofor hatóanyagként biztosítják a cink sejtekbe való bejutását.

Hatóanyagok 1 kapszulában:

  • Magnézium-karbonát (ebből magnézium: 187,5 mg)
  • Cink-acetát (ebből cink: 10mg)
  • Sophora Japonica L. kivonat (ebből Quercetin 25mg)
  • Keserű narancs kivonat (ebből Hesperidin 23mg)
  • D3-vitamin    2000NE
  • Na-szelenit (szelén: 50 µg)

Összetevők: Magnézium-karbonát; cink-acetát; Sophia Japocina L. kivonat (Quercetin 98%); keserű narancs kivonat (Hesperidin 905); D3-vitamin (D3 100000 NE/g); szinezék: titán-dioxid, NA-szelenit; zselatin kapszula.

A vírusokkal szembeni védelem megerősítésében, az immunrendszer erősítésében kiemelhető szerepe van a C- és a D-vitaminnak! Abban az esetben, ha az immunrendszerünk kellőképpen erős, kisebb eséllyel okoznak a vírusok súlyos fertőzéseket. Különösen fontos a szervezetet támadó vírusokkal szembeni védelemben a születésünk után kialakult immunitás. Azaz az immunrendszernek az a része, ami a szervezetbe került kórokozók ellen veszi fel a küzdelmet.

Ismert azonban, hogy az immunitás az életkor előrehaladtával egyre inkább sérül, gyengül. Ezzel is magyarázható az, hogy a vírus okozta megbetegedés az idősebb korúakra nézve veszélyesebb. Mit tehetünk az immunrendszer megerősítéséért? Az immunrendszer funkcióinak a támogatásában, a vírusokkal szembeni védelem megerősítésében különféle mikrotápanyagok, köztük bizonyos vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek fontos szerepet kaphatnak. A vitaminok közül kiemelhető a C- és a D-vitamin, az ásványi anyagok és nyomelemek közül pedig a cink szerepe. Többek között a C-vitamin és a cink lényeges szerepet játszik az emberi szervezet kórokozóktól, köztük a légúti fertőzéseket okozó vírusoktól való védelmében.

Kvercetin

A kvercetin egy úgynevezett flavonol, amely a polifenolokhoz tartozik. Ez az összetevő természetes módon megtalálható a növényekben, és így számos élelmiszerben. Különösen nagy mennyiségben van jelen a hagymában, de az almában, a sárgabarackban, a cseresznyében és a szőlőben is megtalálható, csak úgy mint bizonyos borokban és gyümölcslevekben, valamint a fekete- és zöld teában. A kvercetin egy másodlagos növényi összetevő, és ennek az anyagnak köszönhetik a növények és a gyümölcsök sárga festékanyagukat. Általában a kvercetin a zöldségek és gyümölcsök héjában található. A quercetin erős gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen meggátolja a gyulladás kialakulását. Meggátolja a hisztamin valamint más gyulladásért felelős anyagok termelését. Ennek köszönhetően hatékony az artritisz, az izületi reuma valamint az artrózis kezelésében. Ugyanakkor a quercetin antioxidáns és védi a szervezetben felgyülemlett C vitamint is. Kimutatták, hogy a quercetin-származékok széles spektrumú védelmet nyújtanak a vírusok széles köre ellen.

Magnézium (Mg)

A szervezetnek megfelelő ásványi anyag- és vitamin mennyiségre van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan működjön. A mindennapi rohanás, a sok megoldandó feladat állandó stresszforrást jelent, ami megviseli a testet és a lelket.

Izomgyengeség, izomrángások, szívritmus zavarok, depresszió, szorongás, álmatlanság - sokaknak ismerősek lehetnek a tünetek. Az ok a magnéziumhiány is lehet, amelynek negatív jelei leginkább az izomműködésben jelentkezhetnek: az éjszakai lábikragörcsöket ennek köszönhetjük. Ugyanakkor nemcsak a vázizomzat, de a belső szervek és a vérerek falát alkotó sima izomzat működése is magnéziumfüggő. Van, akinél az idegrendszeri tünetek jelentkeznek erőteljesebben - feszültek, idegesek lesznek - másnál a testsúly növekedés, emésztési panaszok, mellfeszülés lép fel. De olyan is akad, akinek megnő az étvágya, főleg az édességet kívánja.

A magnéziumhiány fokozza a szív vérellátását biztosító koszorúerek összehúzódását, s ez rontja a szív vérellátását: csökken a szívizomsejtek oxigénellátása, a szív munkája elégtelenné válik. Ez az ásványi anyag az, ami fontos szerepet játszik az ideg- és izomsejtek közötti ingerület-átvitelben is, ezért hiányában zavar keletkezik a szív ingerképző és -vezető rendszerének működésében, ami szívritmus zavart okoz.

Cink

A cink egy rendkívül fontos ásványi anyag: szerepet játszik a többi között a sejtosztódásban, a sejtnövekedésben és a programozott sejthalál szabályozásában, az idegrendszer megfelelő működésében, illetve az immunológiai folyamatokban is. Ha szervezetünkben nem megfelelő a cink szintje, az rövid időn belül az immunrendszer gyengüléséhez, a fertőzésekre való hajlam növekedéséhez vezet.

A megfelelő cinkbevitel csökkenti a tüdőgyulladást okozó baktériumok szaporodási képességét, valamint csökkenti több légúti vírus, köztük a koronavírusok fertőzési és replikációs képességét. A cink képes lerövidíteni a betegségben töltött napok számát és enyhíteni a tünetek súlyosságát légúti fertőzések esetén. Hiányában viszont az immunrendszer gyengül és nő a felső légúti vírusfertőzések kialakulásának lehetősége. A megfelelő cinkkel való ellátottság támogatja a szervezet fertőzésekkel szembeni hatékony védekezését. Fokozza az immunrendszer egyes sejtjeinek szaporodását.

Hesperidin

A hesperidin klasszikus világszerte sokáig használt, kiváló biztonsági profilú növényi gyógyszer. Hesperidin egy jól ismert növényi gyógyszer, amelyet antioxidánsként és gyulladáscsökkentőként alkalmaznak. A hesperidin képes blokkolni a koronavírust bejut a gazdasejtekbe ACE2 receptorokon keresztül, amelyek megakadályozhatják a fertőzést. Vírusellenes a hesperidin aktivitása javulás révén kezelési lehetőséget jelenthet a COVID-19 számára a gazda sejtek immunitása a fertőzés ellen és jó gyulladáscsökkentő aktivitása segíthet a citokin vihar elkerülésére.

Szelén

A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére, ezáltal a lipid természetű anyagok kémiai védelmével járul hozzá a sejtek határoló membránjának állagmegóvásához. Az antioxidáns hatást annak révén közvetíti, hogy részt vesz a glutation-peroxidáz enzim szerkezetének felépítésében. Az antioxidáns védelemmel kapcsolatos a szelén immunrendszert erősítő tulajdonsága, illetve számos, a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat intenzívebben zajlik szelén jelenlétében. Vírusos, bakteriális fertőzések kapcsán a szelénnek régebb óta ismert szerepe van, mind a megelőzés, mind pedig a gyógyítás vonatkozásában.

Felhasználási javaslat: 1+1 kapszula naponta.

Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Amire még szüksége lehet

Akciós termék Flavin7 Double Immun Quercetin C+D + Echinacea kapszula

A quercetin egy nagyon erős flavonoid, amely természetesen előfordul például a citrusfélékben.
C- és D-vitamin forrás, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7 Quercetin C+D C-vitamin 1000mg + D-vitamin 4000NE + Echinacea kapszula

A quercetin egy nagyon erős flavonoid, amely természetesen előfordul például a citrusfélékben.
C- és D-vitamin forrás, mely vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7 Floressence Synbiotic

A Floressence Synbiotic ital a Biosa Flora továbbfejlesztett változata. Ionofor technológia, prémium flavonoidok, tele hasznos baktériumokkal.

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7 Double Zinc Exc-Inc kapszula

A Cink egyik legfontosabb szerepe a sejteket határoló hártyának, vagyis a sejtmembrán integritásának fenntartásában van. Cink nélkül a membrán sérülékennyé és a káros hatásokkal szemben kevésbé ellenállóvá válik.

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7 Flavitamin Jód Max  kapszula

A jód és szelén támogatja a pajzsmirigy egészséges működést, a megfelelő anyagcserét és hormonháztartást. Az egy napra engedélyezett maximális jódtartalommal!

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7 Double Slim ActiFat kapszula

A készítmény növényi hatóanyagai az étvágy és a kalóriabevitel mérséklésével segítik a testsúly csökkentő programot, részt vesz a zsír anyagcserében és támogatja a fogyókúrát.

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7 Artemisinin Annua kapszula

Artemisia annua + Resveratrol és Dihydroquercetin + Flavin7 bioflavonoid komplex.

Kosárba teszem

Akciós termék Flavin7+   kapszula

A kapszula hatása megegyezik a FLAVIN7 ital hatásával, ezen kívül kolint és aminósavakat is tartalmaz. Fogyasztása különösen gyomorbántalmakban, savtúltengésben szenvedőknek javasolt.

Kosárba teszem

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

Szerves magnéziumot keres? Ismerje meg a kitűnő hasznosulású, gyomorkímélő magnéziumot tartalmazó Swanson Magnézium-Glicinátot!

A Swanson Magnézium-Glicinát kapszula kiválóan hasznosuló, gyomorkímélő magnézium-glicinátot tartalmaz, így glicinnel is ellátja a szervezetet. A magnézium-glicinát még az érzékeny gyomrúaknál sem okoz kellemetlen mellékhatásokat.

Tovább olvasom »

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A vitaminbevitel új generációja! Próbálja ki az azonnali felszívódású VIOLA Paris gélvitaminokat!

A VIOLA Paris olyan gél formulájú vitaminkészítményeket kínál, amelyek a vitaminbevitel új generációját képviselik, és jelentősen meg tudják könnyíteni a mindennapi vitaminbevitelt. Valamennyi VIOLA Paris gélvitamin laktóz-, glutén-, színezék-, ízesítés- és cukormentes. 

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

Hogyan válasszunk körültekintően élőflórás készítményt?

A probiotikumok rendszeres pótlása kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer normál működésében és az egészség fenntartásában. 

Tovább olvasom »

Immuntámogató szirup gyerekeknek
Iratkozzon fel hírlevelünkre!