A galagonya és a fokhagyma két, hagyományosan bevált gyógynövény, ha a szívünk egészségéről van szó.
A fokhagyma kedvező hatása a szervezetünkre a Bánó féle Fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszulában kiegészül a galagonya és fagyöngy hatóanyagaival. Kúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a keringést; csökkentheti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassíthatja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.
Mindennapi rohanó életünk következtében előfordul, hogy testünkre nem figyelünk megfelelő módon. Elvárjuk szervezetünktől, hogy minden nap szolgáljon, de ezt nekünk is elő kell segíthetenünk, hiszen ennek az életmódnak a legelterjedtebb káros következménye az érelmeszesedés, magas vérnyomás.
A fokhagyma tradicionálisan használt közkedvelt gyógy- és fűszernövény. Kivonata előnyösen befolyásolja a vérlipid, az összkoleszterin és az LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintet, ezzel támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
A fokhagyma tradicionálisan használt közkedvelt gyógy- és fűszernövény. Kivonata előnyösen befolyásolja a vérlipid, az összkoleszterin és az LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintet, ezzel támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
A galagonya támogatja a szívműködést, a fokhagyma pedig hozzájárul a szív- és érrendszer működéséhez, a koleszterin értékek megfelelő szinten tartásához. Szagtalanított fokhagyma alapanyagot tartalmaz.
Fermentált Fekete Fokhagyma - 800mg szagtalan fekete fokhagyma kivonattal a szív és az immunrendszer normál működéséért, a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.
A fokhagyma igazi jolly joker szív- és érrendszer, valamint az immunrendszerünk védelmében. 10x nagyobb az antioxidáns tartalma, 7x magasabb a kalcium tartalma és még a fokhagyma természetes antibiotikum voltát is felerősíti.
A galagonya és a fokhagyma a „szív gyógynövényei”, elsősorban vérnyomáscsökkentő és értágító tulajdonsága miatt alkalmazzák, erősítik és nyugtatják is a szívet.
A Netamin Fermentál fekete fokhagyma kivonat rendkívül gazdag sejtvédő antioxidánsokban, hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, segíthet a szív egészségének fenntartásában, segíthet a normál koleszterin- és homocisztein-szint fenntartásában.
Szívbarát olívaolajban oldott, szagtalan fokhagyma-kivonat (100:1). Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. Segíthet fenntartani szív és érrendszer egészségét, a légutak egészséges működését.
Szagtalan, természetes fokhagyma olaj. A fokhagyma segíti a mikroerek vérkeringését és segíti csökkenteni a nehézláb-érzést.
A fokhagyma segíti a mikroerek vérkeringését és segíti csökkenteni a nehézláb érzést. A galagonya kiváló szívnyugtató, erősíti a szívizmokat, rendszeres fogyasztása normalizálhatja a vérnyomást és megerősíti az érfalakat.
A termék hatóanyaga a fokhagyma olaj, amely koncentráltan tartalmazza az étel minden értékes tápanyagát és jótékony hatását egy könnyen lenyelhető, a kellemetlen ízt és illatot mellőző formában.
A fokhagyma baktériumölő hatással rendelkezik, értágítóhatású, csökkentheti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítja a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítja a szív ereit, gátolja az erek meszesedését.
A fokhagyma olaj támogathatja a baktériumokkal, vírusokkal és gombákkal szembeni ellenálló képességet és az immunrendszer megfelelő működését.
Étrend-kiegészítő fokhagymával, fagyöngy porral, galagonya levél- és virágzat porral és B-vitaminokkal.
Normalizálja a szapora szívműködést, fokozhatja a szív teljesítőképességét. Értágító, vérnyomáscsökkentő hatása is van.
Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet, hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenállóképesség megtartásában.
Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása.
Normalizálja a szapora szívműködést, oldja a szív koszorúereinek görcsét ennek következtében javul a szívizom vérellátása.
A hagyományos “fehér” fokhagymából, fermentálással készül. A fekete fokhagyma tartalmaz A, B1, B2, B6, C-vitaminokat, ásványi anyagokat, flavonoidokat és peptid származékokat.