Az Aloe Vera rendszeres fogyasztása biztosítja a létfontosságú tápanyagokat, emellett baktériumölő, vírusölő, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatása is közismert. A 100%-os hígítatlan Aloe Vera, Papaya, Ananász és Fekete ribizli koncentrátum most még kedvezőbb áron, 3590 Ft helyett csak 2490 Ft-ért rendelhető! 


 Specchiasol 100%-os hígítatlan Aloe Vera, Papaya, Ananász koncentrátum

 

Az Aloe vera fő hatóanya egy, a természetben előforduló poliszacharid, az acemannan.


Ez az Aloe ital a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Program (IASC) által védjegyzett. A védjegy biztosítja a fogyasztó számára, hogy a termék a hatásért felelős hatóanyagokat (acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat) megfelelő mennyiségben tartalmazza, azaz a hatás sem marad el. A program a valódi aloe mennyiség feltűntetésével való visszaélések miatt született a korai 80-as években. Ebben az Aloe italban az acemannán tartalom 8000mg literenként! Keresse az IASC logót a csomagoláson!

 

A gyártó (Specchiasol®) ezen túl  garantálja, hogy Aloe Vera terméke műtrágyát nem használó Aloe termelőtől származik és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljéből készül. Oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrizi az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit.

 

Aloe: 160 Hatóanyag Több Módon Ható Tulajdonságokkal.

Legalább 160 több módon ható tulajdonságú hatóanyagot társítanak az Aloehez, melyeket 4 kategóriába lehet osztani: poliszacharidok, antrakinonok, lektinek és tápanyagok (antioxidánsok, aminosavak). Emellett enzimeket, szaponinokat, szterint, lignint és szalicilsavat is tartalmaz.

 

A poliszacharidok között - az egyszerű cukor láncok, mint a glükóz és a galaktóz -az acemannan a meghatározó, ami mannóz láncokból áll, és különleges immun-serkentő, immunvédő tulajdonságokkal rendelkezik. Nyúlós állaguk ideálissá teszi őket a gyomor- és bélnyálkahártya megvédésére és ez az ok, amiért mucoposzacharidokként is ismerik őket. Tulajdonságaik elősegítik a hidratált bőrt és megvédik azt a külső hatásoktól.

 

Antrakinon származékok (aloin, barbaloin, emodin, aloemodin…) legfőképpen a növény szárában és a levél külső felhámjából származó nedvben találhatóak. Kettős hatást fejtenek ki a bél nyálkahártyájára: növekszik a gyomor-és bélmozgást, ami cserébe elősegíti a bél ürítést, elősegíti az emésztést. A levél pontos megtisztításával és a növénynek csak az antrakinont nem tartalmazó részeinek felhasználásával a hashajtó hatást kiküszöböltük. Salaktalanító, enyhe vízhajtó és emésztést elősegítő hatását azonban élvezhetjük! Az aloe fahéjsavat és krizofánsavat is tartalmaz.

 

A fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír, és hatékony védelmet nyújt olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella, streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ra gyakorolt gátló hatást. Ennek a fenol típusú molekulának a gyógynövény-terápiás tulajdonságait gyulladás kezelésében és UV sugarak elleni védelemben is hasznos.

 

A krizofánsav, ami egy újabb antrakinon-típusú molekula, jótékony tisztító, salaktalanító, vizelethajtó és emésztést elősegítő hatást biztosít, továbbá epehajtó és gyomorkeserű tulajdonságú. Az Aloéban lévő fenol típusú molekulatöredéknek antioxidáns hatása van és fahéjsav származékokat, kumarin szerkezeti molekulákat, flavonoidokat, többfunkciós szerves savakat és tokoferolokat is tartalmaz. Ezek a molekulák fontos szerepet játszanak a szabad gyökök és a reaktív oxigénfajták elleni küzdelemben.

 

A lektinek speciális fehérjék, amik a membrán poliszacharidjaihoz kötődnek és mérgező hatásúak az idegen sejtekre: az Aloe gélből elkülönített lektinek kimagasló hemagglutinációs hatással voltak a vörösvérsejtekre, továbbá mitogén hatással a limfocitákra. Konkrétan az Aloktin A képes az ölősejt aktivitás növelésére és a sejtbeli citotoxicitás kiváltására válogatott típusú ban in vitro; azt is kimutatták, hogy gyulladáscsökkentő és fekélyesedés-csökkentő hatású (a gyomornedv-kiválasztás és a fekélyes sérülések mérséklésén keresztül). Egy másik lektin, az ATF 1011 megfigyelhetően növeli a szisztémás anti- immunitást, így az Aloe Vera fontos rákprevenciós étrend-kiegészítő.

 

Az Aloe A,C,E,D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalom különösen fontos az Aloe mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium, Réz, Nátrium, Cink, és Bór. Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7 esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és valin.

 

Összetétel: Aloe Vera (100%-os tiszta nedv), fruktóz, gyümölcslevek (2%): ananász, papaya és feketeribizli, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, 0,2 % ananász és papaya ízesítés, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

 

Felhasználási javaslat: az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta, magában illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt jól rázza fel! Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.


Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának függvényében 120 napig is kitolható.

 

Gyártói Megjegyzés: Mivel a Specchiasol Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol a nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: