A ProVitamin.hu kínálatából a Natúrkozmetikum és Aromaterápia készítményeket áthelyeztük a SzépségDrogéria.hu webáruházunkba, ezáltal könnyebbé téve a termékválasztást.

Ön viszont kedves Vásárlónk, továbbra is egyetlen rendelésben tudja elküldeni a vitamin és kozmetikum rendelését, mert a két webáruháznak közös kosarat fejlesztettünk ki:

www.provitamin.hu - www.szepsegdrogeria.hu

2 áruház, 1 kosár - ProVitamin & SzépségDrogéria

 

Bármelyik webáruházban, bármilyen terméket belehelyezhet a közös kosárba, és az így összegyűjtött termékeket egyetlen rendelésként tudja elküldeni, mi pedig egy rendelésként szállítjuk ki Önnek.

A rendelés lezárása is bármelyik webáruházban történhet, hisz a közös kosár az összes terméket tartalmazza. Természetesen az árak, a kedvezmények és a bejelentkezési adatok is azonosak a két webáruházban.

2 áruház - 1 kosár = ProVitamin & SzépségDrogéria

A ProVitamin termékkínálata már meghaladta a 15 000 terméket, amely kategóriába sorolása egyre nehezebb feladattá vált. Az áthelyezésből eredően kozmetikum kínálatunk átláthatóbb lett, nincsenek hosszú menürendszerek és a végtelenségbe lenyúló kategóriák.

Bízunk benne, hogy ezzel a "2 áruház + 1 kosár" fejlesztéssel még kényelmesebbé tudtuk tenni termékeink közötti böngészést és a vásárlást.

Amennyiben valamilyen technikai okból nem működne a közös kosár az Ön esetében, akkor kérjük, küldje el külön-külön a ProVitamin és SzépségDrogéria rendelését, és mi egy rendelésként fogjuk kezeli, vagy pedig keresse fel a www.provitamin.eu webáruházunkat, ahol minden termékünket egy oldalon megtalál.

Kapcsolódó cikkek: