Májusi akciónk keretében 20% kedvezménnyel vásárolhat meg minden Vitaking terméket. Minden 5000 Ft után 1000 Ft értékű ajándék vásárlási utalványt is elhelyezünk a rendelésében:

  • 5.000 Ft értékű Vitaking rendelés esetén: 1000 Ft értékű ajándék vásárlási utalvány
  • 10.000 Ft értékű Vitaking rendelés esetén: 2000 Ft értékű ajándék vásárlási utalvány
  • 20.000 Ft értékű Vitaking rendelés esetén: 4000 Ft értékű ajándék vásárlási utalvány
  • És így tovább...

 

20% kedvezmény minden Vitaking termékre!

Most rendeljen Vitaking terméket 20% kedvezménnyel!

Az ajándék vásárlási utalványok a következő rendelés alkalmával teljes értékben levásárolhatóak. Az ajándék vásárlási utalványt Ön átadhatja családtagjának, barátjának, ismerősének, vagy akár tovább is ajándékozhatja!

 

Legnépszerűbb Vitaking gyógynövények

A fekete áfonya antioxidáns antocianinjai segíthetik a retina normál működésének fenntartását, valamint segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását.

A fahéj régóta ismert, és finom ízének köszönhetően nagyon gyakran használt fűszernövény. Amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással van. Hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-cukor egyensúlyának fenntartásához.

Napjaink népbetegsége az elhízás, emiatt számos olyan régi gyógynövény kerül a kutatók kísérleteinek középpontjába, melyek manapság már feledésbe merültek. Ilyen a Gymnema Sylvestre, amely segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő.

A szilimarin előállításának alapjául szolgáló máriatövis a mediterrán térségből származó, világszerte termesztett növény, amelynek termését már több mint 2000 éve hasznosítják különböző máj- és epebetegségek kezelésére, méregtelenítésre.

20% kedvezmény minden Vitaking termékre!

 

Vitaking L-Carnitine + Króm akciós csomag

Az L-carnitine olyan aminosav, amely a felszabaduló zsírokat hasznosítja energiaként, így ösztönözve a szervezetet, hogy testmozgás során rögtön felhasználja a zsírokat, és plusz energiát szolgáltasson.

A króm fogyasztása segít elkerülni a nagy vércukorszint-ingadozásokat, és megakadályozza a felesleg elraktározását. A szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatás miatt a cukorbetegeknek különösen figyelemmel kell lenni a megfelelő króm bevitelre.

 

Vitaking L-Carnitine + Króm akciós csomagban most csak 3.990 Ft

Vitaking L-Carnitine + Króm akciós csomagban most csak 3.990 Ft

Most rendeljen Vitaking L-Carnitine + Króm akciós csomagot 25% árengedménnyel!

 

Minden fenti Vitaking akció május 31-ig érvényes!
A 20% kedvezményt biztosító utalvány, akciós Vitaking termékre nem érvényes!
További törzsvásárlói utalvány az akció ideje alatt a Vitaking termékekre nem adható!

Kapcsolódó termékek: