Az influenza megelőzésére és kezelésére a természet is tartogat olyan hatékony szereket, amelyek eredményesek mind a betegség megelőzésében, mind a kezelésében, és nem terhelik meg a szervezetet káros hatású anyagokkal, vegyületekkel.

gránátalma koncentrátum védelmet nyújt a sejtjeinknek és immunrendszerünknek minden körülmények között. A gránátalma természetes antioxidáns forrás és erős gyulladáscsökkentő. A gránátalma rendszeres fogyasztása ellenállóbbá tesz minket a megbetegedések szemben.

Melagrana 100%-os Gránátalma koncentrátum most féláron!

Specchiasol Melagrana 100%-os gránátalma koncentrátum szelénnel

 

Az Acai, a Goji és a Gránátalma közismerten erős antioxidáns és immunerősítő hatásúak, erősítik szervezetünk védekező rendszerét, energetizálnak. Segítenek semlegesíteni a szervezetünkben keletkező szabadgyököket, ami jótékony hatással lehet az öregedésre, és egyes betegségek kialakulására is.

Optima Acai, Goji és Gránátalma koncentrátumok most akciós áron!

Optima Acai, Goji és Gránátalma koncentrátumok most akciós áron!

 

Vitaking Multi Alap, Plusz és Senior multivitamin csomagok napi adagokban tartalmazzák a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek rendszeres szedése erősíti az immunrendszert, így a szervezet védekezőképességét is a téli betegségekkel szemben.

Most vásároljon Vitaking multivitamint 10-15% kedvezménnyel!

Vitaking multivitamin csomagok 10-15% kedvezménnyel!

 

A nálunk élő gyümölcstermő bokrok közül a Homoktövis bogyója tartalmazza a legtöbb C-vitamint, a Gránátalma kiemelkedően magas antioxidáns tartalmának köszönhetően természetes védelmet nyújt a téli időszak megbetegedései ellen, a Tőzegáfonya pedig a téli húgyúti bakteriális fertőzések megelőzésében és kezelésében tölt be fontos szerepet.

Immunerősítő gyógynövények - Flavin7 bioflavonoid tartalommal!

Gránátalma, Homoktövis, Tőzegáfonya...

A teljes hírlevél...

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: