Egy olyan ajánlatot állítottunk össze Önnek, amely minden korosztály számára megoldást nyújthat az egészséges mindennapokhoz.

 

Vitaking ajánlatunk

Multi Senior csomagot 50 éves kor felett ajánljuk, a Q10 és a Ginkgo Biloba "idősebb" korban látványosan javíthat az életminőségen. A Multi Plusz vitamincsomag bőségesen ellátja minden felnőtt szervezetét a megfelelő tápanyagokkal, hogy bírja a mai mindennapok terhelését. A bioflavonoidos c-vitamin fiatalok számára is elfogadtatható, míg az acerola rágótablettát a gyerekek is szívesen elrágcsálják.

Egészséget minden korosztálynak!

Vitaking vitaminok 20% kedvezménnyel! »

 

 

Sanct Bernhard ajánlatunk

A zöldkagyló kivonatot hatékony alternatívaként alkalmazzák az időskori kopáson át a gyulladásos és reumatikus panaszokig. Az új-zélandi zöldkagyló nagy arányban tartalmaz glukozaminglikánt, amely az ízületek kenőanyagának egyik legfontosabb alkotóeleme.

Előzze meg a bajt! - Zöldkagyló és Omega-3

Sanct Berhard Zöldkagyló és Omega-3 akció

 

 

Csomagban jobban megéri!

Rendeljen egész családja részére kóser minősítésű Supherb vitaminokat és gyógynövényeket! Válogasson csomagajánlataink közül, használja ki a kedvezményeket, pénzt takarít meg!

Csomagban jobban megéri!

Supherb - Csomagban jobban megéri!

 

 

Stevia, nyírfacukor, xilit, eritritol 

Nyírfacukorral megelőzhető az elhízás, lúgosító hatású, és a fogainkra is jótékony hatással van. Nem emeli meg a vércukorszintet, szénhidrát-tartalma csak negyede a cukorénak, viszont édesítőereje a cukoréval azonos.

Édesítsen egészségesen - elhízás nélkül!

Nyírfacukor

 

Korábbi hírleveleink:

...

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: