Nézze meg aktuális hírlevelünket, ne maradjon le a kedvezményes vásárlásról! Akciók csak február végéig, ill. a készleteink erejéig! 

 

Sanct Bernhard és Dr. Herz termékek

A tavaszi megújulás sajnos a termékek áraiban is megújulást hoz. Több gyártó is bejelentette, hogy március elejétől emelkednek az áraik. Így van ez a Sanct Bernhard és Dr. Herz termékekkel is, amelyek árai már csak a készleteink erejéig érvényesek!

Rendeljen még ma a régi áron! - Sanct Bernhard termékek!

Sanct Bernhard akciók!

 

Vitaking termékek 20%-50% árengedménnyel!

A gyógynövény és vitamin készítmények szedése ma már nem évszakhoz kötött, hanem az aktuális  egészségi állapotunk határozza ezt meg. Ilyen gyógynövény a máriatövis, amelyet méregtelenítéshez és májregenerációhoz bármikor igénybe vehetünk, vagy akár az acai berry, ami fogyókúra jó kiegészítője lehet. A gyerekeknek adandó Omega-3 halolajról már nem is beszélve, hisz ennek rendszeres szedése javasolt.

A hónap végéig ezeket a készítményeket 20%-50% kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Vitaking februári akciók!

 

Vision Vitaminok 3+1 akcióban!

A Vision készítmények árai február végétől jelentős mértékben emelkedni fognak. Bár eddig sem tartoztak az olcsó készítmények közé, de hatékonyságuk többszörösen igazolta kiemelkedő minőségüket. Mi is kipróbáltunk többet is - Hiper, Pax Forte, Detox, Antiox, Nutrimax - és minden esetben elismerően nyugtáztuk, hogy igen, ezek valóban kiváló készítmények.

Próbálja ki Ön is, vagy tartalékoljon még a régi áron!

Vision vitaminok 3+1 akcióban - már csak februárban!

Vision vitaminok 3+1 akcióban

 

Dr. Herz immunerősítő cseppek

- A Dr.Herz echinacea kivonatot nem csak megfázás és influenzás tünetek esetén használhatjuk, hanem más vírusos és bakteriális fertőzés leküzdésére is kiegészítő szerként.

- A Dr.Herz grapefruitmag kivonat C-vitamin tartalmával együtt segíti az immunrendszert, kimondottan javasolt téli megfázásos időszakban, vagy akár lábadozás alatt is.
Nem keserű! Gyerekeknek is adható!

Dr. Herz immunerősítő cseppek most akciós áron!

Dr. Herz immunerősítő cseppek

 

Dr. Herz vitaminok és gyógynövények

- A Dr.Herz Feketekömény olaj magas növényi Omega-6 és Omega-9 zsírsavtartalma révén szerepet játszik a szervezet védekező-rendszerének kiegyensúlyozott működésében.

- A Dr.Herz Garcinia Cambogia alkalmazása javasolt testsúly-csökkentés eléréséhez, hatóanyagát már évszázadok óta alkalmazzák természetes étvágycsökkentő és emésztést elősegítő hatása miatt.

- A Dr.Herz K2 + D3 vitamin tartalma szabályozza a kalcium megfelelő helyen való elraktározását, megelőzve ezzel akár a csontritkulást és a meszesedést.

Dr. Herz vitaminok és gyógynövény kivonatok az egészségért!

Dr. Herz vitaminok és gyógynövények

 

Dr. Herz hidegen sajtolt olajak

A Dr. Herz hidegen sajtolt olajok fajtánként több mint 50 %-ban tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírsavakat. Egyedi természetes hatóanyagaik révén szervezetünk számtalan területén fejtik ki jótékony hatásaikat.

Dr. Herz hidegen sajtolt olajok most akciós áron!

Dr. Herz hidegen sajtolt olajok

Az akciós árak készleteink erejéig érvényesek!


Aktuális hírlevelünk...

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: