Viper Botox hatású krémek az egyik legkedveltebb esztétikai beavatkozás szolíd alternatívája, amely hatékony megoldás a ráncok eltüntetésére.

A Viper Botox hatású nappali krém hatékonyan feszesíti a bőrt, és olyan multi-peptideket tartalmaz, amelyek rendszeres használat során látványosan képesek csökkenteni a kialakult ráncokat, illetve gátolni tudják azok kialakulását, elmélyülését. A Viper Botox hatású éjszakai krém elsősorban amiatt rendkívül hatékony, mivel a benne található hatóanyagok úgy tudnak dolgozni, hogy közben az arc pihen, nincsenek mimikai mozgások. A Viper Botox hatású szemránckrém kimondottan a szem körüli területek és a homlok ráncainak kezelésére javasolt. Kiemelkedően magas koncentrációban tartalmazza a legmodernebb hatóanyagokat, aminek köszönhetően szinte azonnal látható ránctalanító hatással rendelkezik.

Viper Botox hatású szemránckrém

A terméket direkt a szem körüli területek és a homlok ráncainak kezelésére fejlesztették ki. A legújabb hatóanyagokat kivételesen magas koncentrációban tartalmazza ez az intenzív ránctalanító krém, ezáltal szinte azonnal látható ránctalanító hatást képes elérni a problémás területeken. A krém olyan multi-peptideket (Syn-ake 5%, Matrixyl-3000) tartalmaz, amelyek rendszeresen alkalmazva látványosan képesek csökkenteni a már meglévő ráncokat, illetve gátolni tudják az újabb ráncok kialakulását és elmélyülését is. A szemkörnyék ápolókrémben lévő retinol pedig hatékonyan képes revitalizálni a károsodott, igénybe vett bőrt.

Matrixyl™ 3000

Ez egy olyan 2 peptidből álló hatóanyag komplex, amely serkenti a bőr saját kollagén termelését, miközben lassítani tudja a kollagén és az elasztin lebomlását. Egyik összetevője a palmitoyl oligopeptid, a másik pedig a palmitoyl tetrapeptid-7. A palmitoyl tetrapeptid-7 képes csökkenteni a bőr sejtjeiben az interleukin-6 (IL-6) termelését. Az IL-6 egy olyan vegyület, ami felelőssé tehető a bőrgyulladások kialakulásáért, aminek következtében felgyorsítja a sejten kívüli mátrix anyagainak (kollagén, elasztin) a lebomlását, ezért a bőr megereszkedik és ráncossá válik. Tehát amennyiben csökkenteni tudjuk a sejtek IL-6-termelését, akkor lassíthatjuk a bőr szerkezetét és rugalmasságát biztosító kollagén és elasztin lebomlását, így gátolhatjuk a bőr öregedését.

A Matrixyl 3000® az egyik legelismertebb anti-aging hatóanyag a peptidek szintetizálásában, amely sikerességét klinikai vizsgálatokkal támasztották alá nők és férfiak esetében is. 2 hónapos kezelés után a hölgyeknél a Matrixyl 3000® hatására 45%-kal csökkentek a ráncok, a bőr tónusa pedig nagyjából 20%-kal nőtt. Ráadásul kiemelkedő módon vette fel a harcot a mély ráncok ellen is.

Syn-Ake® 5%

Ez a hatóanyag a botox természetes alternatívája, gyakorlatilag egy „lágy botox”. Ennek a templomi viperák mérgének idegbénító összetevőjét (botoxot) utánzó szabadalmaztatott hatóanyagnak a működési elve, hogy gátolja az arcizmok összehúzódását, blokkolja a mimikai izmok sejtfalában lévő receptorokat. Ezáltal csökkenteni tudja az arckifejezések miatt keletkezett ráncok kialakulását, illetve azok elmélyülését. Rendszeresen alkalmazva a bőr látványosan kisimulhat.

Ennek a SYN®-AKE alapú arckrémnek ráadásul hatalmas előnye, hogy a hatása akkumulatív, vagyis a hatékonysága fokozatosan nő a napi használattal, ellentétben az igazi botox kezeléssel, aminél egy látványos kezdeti hatás után fokozatosan egyre csökken. Ráadásul a botox injekciókban lévő mérgező anyagok lerakódnak a májban, azonban a biokémiai eljárással előállított Syn-Ake peptid folyamatosan ürül ki a szervezetből, és egyáltalán nem tesz kárt az egészségben.

A Viper Botox hatású szemránckrém előnyei közé tartozik még az is, hogy a hatóanyagot nem a bőrfelszín alá juttatja injekció által, hanem megfelelő vivőanyagok segítségével a bőr felszínét krémezzük vele, ahonnan felszívódik, utána pedig eljut a mimikai izmokhoz a bőr alsóbb rétegein keresztül. Hasonlóan fejti ki hatását, mint a botox: ellazítja az izmokat, ezáltal csökkenti a ráncokat, viszont nem kell az arcbőrt rendszeresen megszúrni.

Retinol

A retinol voltaképpen a tiszta A-vitamin, ami önmagában nem aktív molekula, de a bőrben lévő enzimek retinolsavvá alakítják át, ami ilyen formában már képes „fiatalos működésre” átprogramozni a bőrsejteket, többek között a retinol-sav hatására például több kollagént termelnek. A retinol napjainkban az egyik legkeresettebb anti-aging hatóanyag, de nagyon pozitív hatásokat képes kifejteni pattanások és pigmentfoltok esetén is.

A retinol egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy fokozza a bőr saját kollagén termelését, ami nélkülözhetetlen a feszesebb, ránctalanabb bőrhöz. Emellett antioxidáns hatással is fel van vértezve, aminek köszönhetően lassítja a meglévő kollagén lebomlását, vagyis duplán is támogatja a bőr egészséges kollagén tartalmát. Továbbá serkenti számtalan egyéb fontos bőrben található fehérje és GAG (vízmegkötő anyagok) termelődését is, így hosszú távon alkalmazva nem csak feszesebbé és simábbá, hanem hidratáltabbá is válik a bőr a retinoltól. Ráadásul szabályozni tudja a bőrsejtek osztódását, serkenti a felső réteg megújulását, ezáltal fontos szerepet tölt be a bőrfelszín simaságában, a pattanások elleni küzdelemben, valamint a pigmentfoltok halványításában is.

Viper Botox hatású nappali krém

Ez a krém értékes hatóanyagokban gazdag formulájának köszönhetően szinte azonnali ránctalanító hatást biztosít, feszesíti a bőrt. A nappali krémben található multi-peptidek rendszeres használatával látványosan csökkenthetőek a már meglévő ráncok, valamint gátolható az újabb ráncok kialakulása és elmélyülése. A krémben található retinol revitalizálja a bőrt, míg a kuriózumnak számító növényi őssejt kultúra hatékonyan tudja regenerálni a károsodott, igénybe vett bőrt.

Meristem őssejt kultúra (Gardenia Jasminoides)

Az őssejtek tulajdonképpen olyan sejtek, amelyek képesek megtöbbszöröződni és megújítani önmagukat sejtosztódás útján, ráadásul át tudnak alakulni a test szöveteit felépítő sejtekké is. Az anti-aging szempontjából mindez azért nagyon fontos, mivel az előbbi folyamat révén alkalmasak arra, hogy helyettesítsék az elhalt vagy már nem megfelelően működő sejteket.

Az őssejtek nem csak az emberi szervezetben találhatóak meg, hanem a növényekben is. Az emberekben jelen lévő őssejtekkel ellentétben a növényi őssejtek „többfunkciósak”, ugyanis képesek új levél, virág, gyökér vagy akár egy teljesen új növény létrehozására is. Tulajdonságaik mellett összetevőik miatt is különlegesek, mivel tartalmaznak speciális szénhidrátokat, zsírokat, fehérjéket, ásványi anyagokat is.

Azt okvetlenül fontos hangsúlyozni, hogy nem emberi őssejteket alkalmaznak a bőrápolásban, hiszen ez a világon mindenhol tiltott. Tehát a kozmetológia növényi őssejtekre specializálódott. A bőrnek pedig éppen ezekre, az őssejtek által termelt, az őssejtben tárolt, elképesztően hatékony bioaktív anyagokra van szüksége. A növényi őssejtek legyártják maguknak a maradéktalan fejlődéshez, növekedéshez, megújuláshoz szükséges anyagokat a növény belső biológiai órájának megfelelően, a labor pedig ekkor, tehát még a felhasználás előtt nyeri ki őket, majd ezután kerülnek a kozmetikumokba.

Viper Botox hatású éjszakai krém

Ez az éjszakai krém forradalmi összetevőkben gazdag formulájának és magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően rendkívüli ránctalanító hatással bír, hatékonyan feszesíti a bőrt. Ez az éjszakai „botox hatású” krém amiatt is rendkívül hatékony, mert a benne lévő hatóanyagok úgy tudnak dolgozni, hogy közben az arc pihen, mozdulatlan, tehát nincsenek mimikai mozgások. A krémben található multi-peptidek éjszakai használata során látványosan tudják csökkenteni a már meglévő ráncokat. Az éjszakai krémben lévő kollagén puhává és hidratálttá képes varázsolni a bőrt, a hyaluronsav pedig biztosítja a bőr feszességét, rugalmasságának fenntartását, folyadékmegőrző képességének megőrzését.

Az Argireline (Acetyl Hexapeptide-8) egy 6 aminosavból álló fehérjelánc, mely szintén tű alkalmazása nélkül képes „botox hatást” elérni, miközben nem okoz semmilyen káros mellékhatást sem. Ez az értékes összetevő képes gátolni az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét, így a kezelt területen alkalmazva 60%-kal is csökkenteni tudja a ráncok mélységét. Helyi pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően természetes és üde külsőt képes eredményezni, túladagolása pedig lehetetlen, így teljesen kizárt a mimikai művi hatás.

Hatását a synapszis hézagban fejti ki olyan módon, hogy az izom receptorokhoz kevesebb ACH jut el, aminek következtében az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban tudnak regenerálódni, így a bőrszövet kisimul a ráncok környékén.

Az Argireline természetes módon járul hozzá a ráncok csökkentéséhez, és még véletlenül sem bénítja az izmokat. A készítmény további hatóanyagai szintén támogatják a regenerálódást és a bőr kisimulását. ennek köszönhetően tökéletes ránckisimítás érhető el biztonságosan, kockázatok és mellékhatások nélkül.

A Viper Botox hatású éjszakai krém tartalmaz kollagént is, ami gondoskodik a bőr feszességének és hidratáltságának fenntartásáról, csökkenteni tudja a látható ráncok mélységét, illetve megelőzheti a bőr megereszkedésének kialakulását. Egy kellő gondossággal megválasztott kollagén tartalmú arckrém hozzájárul a bőr tömörségének helyreállításához. Azonban célszerű mindig olyan kollagén tartalmú arckrémet választani, amiben található hyaluronsav is.

hyaluronsav ugyancsak támogatja a bőr simaságát és feszességét, ugyanis roppant nagy mennyiségű vizet tud megkötni, aminek köszönhetően nagyszerűen képes hidratálni a bőrt. Ráadásul a hyaluronsav nem csupán rendkívül eredményesen képes fokozni a bőr saját nedvességmegtartó képességét - ezáltal teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt -, hanem szembeszáll a bőröregedést okozó szabadgyökökkel, erősíti a bőr természetes védőrétegét, valamint gyulladáscsökkentő hatással is meg van áldva.

Szerezze vissza vagy őrizze meg fiatalos kinézetét a természetes összetételű Viper Botox hatású krémek segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: