A BioCo Multi Immun tablettában a 12 fajta vitamin mellett található még echinacea, csipkebogyó és ginzeng is, aminek köszönhetően jelentősen képes támogatni az immunrendszer normál működését, a szervezet védekezőképességének fokozását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta valamennyi benne található vitaminból 200%-ot tartalmaz, ami duplája a felnőttek számára javasolt napi referenciaértéknek. A termék rendszeres fogyasztása által a szervezet hozzájut minden létfontosságú vitaminhoz és ásványi anyaghoz, aminek köszönhetően erősödhet az immunrendszer, illetve kiegyensúlyozottabb lehet a teljes szervezet működése.

BioCo Multi Immun tabletta

Ez a termék egy komplex multivitamin 12-féle vitaminnal, echinaceával, csipkebogyóval és ginzenggel. A Multi Immun tabletta minden vitaminból a felnőttek számára napi szükséges mennyiség 100%-át tartalmazza. A tabletták mesterséges színezék nélkül készülnek. A Multi Immun fogyasztása különösen ajánlott az immunrendszer megfelelő működésének támogatásához, a szervezet ellenálló képességének növeléséhez a fertőző betegségekkel szemben. A készítményben lévő vitaminok jelentősen hozzájárulhatnak a hiánybetegségek megelőzéséhez, az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a fertőzésekkel szembeni védekezőképesség fokozásához, a kiegyensúlyozott közérzethez, az erőnlét és a teljesítőképesség fenntartásához, valamint a csontok, az ízletek és a porcok erősségéhez.

A Multi Immun tabletta tartalmaz 3 fajta értékes növényi kivonatot is, konkrétan echinaceát csipkebogyót és ginzenget. A csipkebogyó egy kitűnő természetes C-vitamin forrás, és fontos szerepet játszhat a vitaminok jobb felszívódásában és hasznosulásában is. A ginzeng jelentősen hozzájárulhat a fáradtság és a stressz csökkentéséhez, illetve a memória és a koncentrálóképesség javításához.

Az echinacea, vagyis a bíbor kasvirág fontos szerepet játszhat a megfázásos, influenzás betegségek kialakulási esélyének csökkentésében, illetve alkalmazható a megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezeléseként, mivel elősegítheti a gyorsabb gyógyulást. Az echinacea a leghatékonyabb immunerősítő gyógynövények közé tartozik, ráadásul egyedülálló gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve, aminek köszönhetően fogyasztása különösen ajánlott a vírusos, járványos időszakban.

Az echinacea kiemelkedő módon képes fokozni az immunsejtek aktivitását, így nem csak néhány fajta betegség esetén nyújthat segítséget, hanem hozzájárulhat tulajdonképpen bármilyen fertőző betegség megelőzéséhez és kezeléséhez is. A kasvirág antibiotikus hatással is meg van áldva, amit főként az echinakozid nevű anyagnak köszönhet. Az echinacea képes javítani a természetes immunválaszt, aminek köszönhetően fokozhatja a szervezet ellenálló képességét a vírusokkal, baktériumokkal és egyéb kórokozókkal szemben. Rengeteg kutatás támasztja alá, hogy a kasvirág éppen azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfőbb feladata a betolakodó kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

Az echinacea meg tudja emelni a test belső hőmérsékletét, továbbá képes növelni az antivirális hatású fehérvérsejtek és a lépsejtek mennyiségét a szervezetben. Aktiválni tudja a makrofágokat, melyek legfontosabb dolga a sejteket megtámadó kórokozók elpusztítása. Emellett közreműködik az interferon nevű hormon termelésében is, ami aktivizálni tudja az immunsejteket a fertőzések észlelésekor, valamint jelentősen fokozhatja a T-limfociták aktivitását, melyek fontos szerepet töltenek be a sejtek immunválaszának kialakulásában. Az echinacea képes serkenteni a fagocitózist, vagyis a sejtfalást, azaz javítani tudja a sejtek kórokozókat megemésztő képességét. Továbbá fokozza a properdin nevű anyag szintjét is, ami növelni tudja a sejtek védekezőképességét.

Mikor ajánlott különösen a BioCo Multi Immun tabletta szedése?

  • járványos időszakban megelőzéshez
  • a fertőzésekkel, betegségekkel szembeni ellenálló képesség fokozásához
  • az immunrendszer normál működésének támogatásához
  • kimerültség, fáradékonyság ellen
  • általános vitaminhiány megelőzéséhez és kezeléséhez
  • betegség, műtét utáni lábadozás időszakában
  • gyakori betegeskedésnél, visszatérő fertőzések esetén
  • felszívódási zavarok esetén

BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta

A készítmény valamennyi vitaminból 200%-ot tartalmaz, ami a felnőtteknek ajánlott javasolt napi referenciaérték duplája. A 13 fajta vitamin mellett tartalmaz 10-féle ásványi anyagot is, melyek többsége szerves, vagyis a szervezet számára kitűnően hasznosuló formában került a termékbe. Fogyasztása különösen ajánlott megnövekedett vitamin- és ásványi anyag szükséglet esetén.

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta komplexen képes hozzájárulni az immunrendszer erősítéséhez a benne található vitaminok, ásványi anyagok segítségével. Az A-, C-, D- és E-vitamin és a cink részt vesz az immunrendszer normál működésében, a vas pedig támogatja a szervezet energiatermelő folyamatait. A C-vitamin kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer normál működésében, a szervezet ellenálló képességének fokozásában, növelheti a fehérvérsejtek mennyiségét, valamint igazoltan baktérium- és vírusellenes hatással is rendelkezik. Mindezeknek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a fertőző, megfázásos, influenzás betegségek megelőzéséhez, illetve kezeléséhez.

Emellett a C-vitamin nélkülözhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez, valamint a csontok, a fogak, a porcok és a bőr egészségének fenntartásához is. A C-vitamin komoly antioxidáns hatással is fel van vértezve, ezáltal semlegesíteni tudja a szervezetben keletkező káros szabadgyököket, így képes meggátolni a sejtek oxidációját és károsodását. Emellett hozzájárulhat a fáradtság érzésének csökkentéséhez is a pajzsmirigy működésének támogatása által. Továbbá közreműködik a kollagén képződésének folyamatában, aminek köszönhetően támogatja a fogak, az íny és az erek egészségét, illetve a csontok, a porcok, az inak és az ínszalagok erősségét. Hozzájárul a bőr, a haj és a körmök egészségének fenntartásához is.

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtablettában található D-vitamin szintén nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez, ugyanis aktiválni tudja a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkentheti az oxidatív stressz negatív hatásait. Továbbá roppant hatékony gyulladáscsökkentő hatással is meg van áldva. A D-vitamin kivételesen hatékonyan képes fokozni a szervezet védekezőképességét, aminek köszönhetően jóval eredményesebben előzhetőek meg vagy küzdhetőek le a fertőző betegségek. Emellett pedig jelentősen hozzájárulhat az olyan súlyosabb betegségek megelőzéséhez is, mint a diabétesz vagy a szívbetegségek. A D-vitamin talán legismertebb hatása, hogy képes egyensúlyban tartani a kalciumháztartást a szervezetben, így kulcsfontosságú szerepet játszhat a csontok és a fogak egészségének fenntartásában.

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtablettában lévő B-komplex elengedhetetlen az emésztőrendszer, az idegrendszer és a bőr egészségének megőrzéséhez. A B-vitaminok sokat segíthetnek azoknak, akik fokozottan ki vannak téve a stressznek, a rohanó életvitelnek és az idegrendszert jelentősen megterhelő szellemi munkának. A B-vitaminok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet energiát tudjon nyerni az elfogyasztott ételekből, valamint szerepet játszanak az emésztés szabályzásában, egyes hasznos bélbaktériumok túlélésében, a vörösvértestek képzésében, az immunsejtek aktivitásának szabályozásában, az idegrendszer és az agy egészségében, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, a hormonális aktivitásban, illetve a haj, a bőr és a körmök szépségének fenntartásában.

A magnézium jelen van a szervezet valamennyi sejtjében, közreműködik az anyagcsere minden folyamatában, kulcsfontosságú több mint 300 enzim működéséhez, valamint az izmok normál működéséhez. Továbbá hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a sportteljesítmény javításához, az izomgörcsök megelőzéséhez, valamint a szív- és érrendszeri problémák megelőzéséhez.

A cink nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, mivel cinkhiány esetén számottevően csökkenhet a szervezet védekezőképessége. A cink hiánya miatt fokozott fáradékonyság is kialakulhat. A cink szabályozni tudja az anyagcsere folyamatait, valamint elengedhetetlen a normál vércukorszint fenntartásához. A cink szükséges a normál növekedéshez és sebgyógyuláshoz, valamint az inzulin térszerkezetének kialakításához is.

A vas szerepet játszik az immunrendszer normál működésében, a szervezet energiaellátásában, az agyműködésben, valamint szükség van rá a vérképzéshez és a hemoglobin termeléséhez is. A vas a legfontosabb nyomelem a testben, ugyanis elengedhetetlen a sejtek oxigénnel való ellátásához, mivel a hemoglobin nélkülözhetetlen alkotója. Amennyiben vashiány van a szervezetben, akkor a vér kevesebb oxigént képes szállítani, ami miatt felléphet szédülés és fáradékonyság is, illetve jelentősen csökkenhet az izmok teljesítőképessége és a szellemi teljesítmény is.

Töltse fel szervezetét a legfontosabb vitaminokkal és ásványi anyagokkal, erősítse immunrendszerét a BioCo multivitamin készítmények segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: