Itt van végre a várva várt tavasz, így ideje feltölteni a szervezet vitaminraktárait és energiakészleteit. Ehhez nyújthatnak hatalmas segítséget a Bioheal tavaszi feltöltődés kitűnő készítményei. Az Acerolás C-vitamin + D3-vitamin és a Magnézium + B6-vitamin hozzájárulhat többek között a kimerültség csökkentéséhez, a szervezet vitalizálásához, az immunrendszer erősítéséhez, a stressz oldásához, valamint az idegrendszer és az izmok normál működéséhez. A Bioheal multivitaminok pedig komplex módon képesek támogatni például a szervezet megfelelő tápanyag ellátottságát, a fizikai és szellemi teljesítmény fokozását, illetve a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

Bioheal Acerolás C-vitamin 1100mg +D3-vitamin 2200NE kapszula

A készítményben található acerola cseresznye és a D3-vitamin jelentősen hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a védekezőképesség fokozásához, a fáradtság, a kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a stressz oldásához. A C-vitamin az egyik legfontosabb immunerősítő tápanyag, kulcsfontosságú szerepet játszhat a szervezet ellenálló képességének növelésében, ezáltal pedig a különféle fertőző betegségek hatékonyabb megelőzésében is.

Mára már egyértelműen bebizonyosodott, hogy a C-vitamin jelentősen képes hozzájárulni a nátha és a megfázás gyógyulásának felgyorsításához, illetve a kellemetlen tünetek enyhítéséhez is. Ha már az első tünetek észlelésekor magasabb adagban kezdik el szedni a C-vitamint, akkor akár 30%-kal is képes lehet lerövidíteni a betegség időtartamát, illetve nagymértékben enyhítheti a panaszokat is. A C-vitamin igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással van felvértezve, fokozza a fehérvérsejtek termelését, amelyek legfontosabb feladata az, hogy megsemmisítsék a szervezetünket megtámadó kórokozókat.

A D-vitamin szintén nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, képes aktivizálni a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, aminek köszönhetően csökkenteni tudja az oxidatív stressz negatív hatásait. Emellett pedig kiemelkedő módon képes visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is a teljes szervezetben. A D-vitamin rendkívül hatékonyan tudja növelni a szervezet ellenálló képességét, így hatékonyabban védhetőek ki, illetve küzdhetőek le a fertőző betegségek. Továbbá a D-vitamin rendkívül fontos hatása az is, hogy képes egyensúlyban tartani a kalciumháztartást a szervezetben, ami miatt kulcsfontosságú szerepet játszik a csontok és a fogak egészségének fenntartásában.

Bioheal Magnézium + B6-vitamin tabletta

A termék összetevői hozzájárulhatnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint az izmok normál működéséhez. A magnézium jelen van a test valamennyi sejtjében, részt vesz az anyagcsere minden folyamatában, szükség van rá több mint 300 enzim működéséhez, valamint elősegíti az izmok megfelelő működését. Emellett szerepet játszik az elektrolit egyensúly fenntartásában, a sejtosztódásban, illetve a normál fehérjeszintézisben. A magnézium rendszeres pótlása által jelentősen hozzájárulhatunk az idegrendszer és az izmok normál működéséhez, a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, a koncentrálóképesség javításához, a koleszterinszint szabályzásához, valamint a csontok és a fogak egészségének fenntartásához.

A magnézium hatással van a kalcium és a foszfor anyagcseréjére, ezáltal szerepet tölt be a megfelelő minőségű csontozat megőrzésében. Továbbá jelentősen támogathatja a szívizom megfelelő működését, valamint a normál vérnyomás és koleszterinszint fenntartását. A magnézium abszolút nélkülözhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, így pedig a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. Képes enyhíteni a depressziós, szorongásos tüneteket, valamint a hosszabb ideig fennálló stressz káros hatásait.

Magnéziumhiány esetén először azok a sejtek károsodnak, melyek kifejezetten sok energiát igényelnek, tehát az idegsejtek és az izomsejtek. A magnézium alacsony szintje miatt kialakulhat kimerültség, gyengeség, hányinger, étvágytalanság, álmatlanság, fejfájás, migrén, szédülés, izomgörcsök, izomfájdalmak, koncentrálási nehézségek, viselkedészavarok, depresszió, letargia, szapora szívverés, illetve szívritmuszavarok is.

A B6-vitamin hozzájárul a magnézium sejtekbe való bejutásához a szervezetben, valamint nélkülözhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A B6-vitamin számtalan féle feladatot lát el a szervezetben, ám főként koenzimként működik, szerepet játszik az immun- és az idegrendszer normál működésében, kulcsfontosságú az ellenanyagok és a vörösvértestek képződéséhez, képes csökkenteni a fáradtságot, valamint támogatja az aminosavak és a zsírok megfelelő felszívódását. Emellett nélkülözhetetlen a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a hormonális aktivitás szabályzásához.

A B6-vitamin szerepet játszhat az öregedést késleltető nukleinsavak megfelelő szintézisében, valamint csökkenteni tudja a hányingert és az izomgörcsöket. Továbbá jótékony hatású lehet depresszió, álmatlanság és agyvérzés esetén, illetve hozzájárulhat az asztmás rohamok és a PMS tüneteinek enyhítéséhez, valamint az alagútszindróma kezeléséhez is. Érdemes tudni, hogy a B6-vitamin nagyjából 8 óra alatt kiürül a szervezetből, emiatt roppant lényeges naponta pótolni mindenkinek, de kifejezetten javasolt vegetáriánusoknak, emésztési zavaroktól szenvedőknek, kombinált fogamzásgátlót szedő nőknek, 55 évnél idősebbeknek, valamint alkoholistáknak.

Bioheal multivitamin tabletta

Ez a kivételesen komplex multivitamin készítmény 11 fajta vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezáltal jelentősen támogathatja a szervezet megfelelő tápanyag ellátottságát, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. A benne lévő értékes hatóanyagok hozzájárulhatnak az immunrendszer megerősítéséhez, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

A termékben található A-, B6- és C-vitamin, a cink, a szelén és a vas jelentősen képesek támogatni az immunrendszer normál működését. A riboflavin, a tiamin, a B6- és a C-vitamin szerepet játszanak az idegrendszer normál működésében. A C- és E-vitamin, a riboflavin, a cink és a szelén hozzájárulnak a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Az A-vitamin, a riboflavin és a cink részt vesznek a normál látás fenntartásában. A B6-vitamin és a vas elősegítik a normál vörösvérsejt képződést. A B6- és C-vitamin és a riboflavin szerepet töltenek be a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. A tiamin támogatja a szív egészséges működését. A magnézium és a kalcium hozzájárulnak a csontozat és a fogazat normál állapotának fenntartásához.

Bioheal Multivitamin 40+ filmtabletta

Ez a komplex készítmény speciálisan a 40 év felett korosztály számára lett kifejlesztve. A benne lévő 12-féle vitamin, 8-féle ásványi anyag, illetve a ginzeng és a ginkgo biloba kivonat hozzájárulhatnak a szervezet megfelelő tápanyag ellátottságához, az idegrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a vérkeringés javításához, az agyműködés szinten tartásához, valamint a memória és a koncentráció javításához.

Az életkor előrehaladtával talán egyre fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk a szervezet megfelelő tápanyag ellátottságára. A Bioheal Multivitamin 40+ tartalmaz számtalan antioxidáns hatású tápanyagot is, amelyek hozzájárulhatnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A termék hatóanyagai hatékonyan képesek támogatni a szervezet működését, a felnőttkortól kezdve, egészen időskorig.

A készítmény összetevői szerepet játszhatnak az immunrendszer normál működésének fenntartásában, az egészséges csontozat megőrzésében, illetve hozzájárulhatnak a vitalitás, az optimális mentális és kognitív funkciók megőrzéséhez is. Ez utóbbi hatásokért főként a ginzeng a felelős, a ginkgo biloba pedig támogatni tudja az agyműködést, a memóriát és vérkeringést az életkor előrehaladtával.

Az A-, C-, B6-, B12- és D-vitamin, a folsav, a cink, a szelén és a vas fontos szerepet töltenek be az immunrendszer normál működésében. A B2-, C- és E-vitamin, a cink, a szelén, a réz és a mangán antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A folsav szerepet játszik a normál vérképződésben, a B2-vitamin hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a B6-vitamin és a vas pedig támogatja a normál vörösvérsejt-képződést. A jód, a vas és a cink részt vesznek a szellemi működés fenntartásában. A C- és D-vitamin, a mangán és a cink szerepet tölt be az egészséges csontozat fenntartásában, a C-, B2-, B3-, B6-, B7- és B12-vitamin, illetve a jód és a réz pedig hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.

Vitalizálja szervezetét, csökkentse a stresszt és a fáradtságot a Bioheal tavaszi feltöltődés készítményei segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: