A Dr. Herz Cordyceps Plus + C-vitamin kapszula egy vegán, komplex termék, 4 értékes, magas hatóanyag-tartalmú gyógynövény kivonattal (Cordyceps, rutin, borsmenta, eukaliptusz), illetve nélkülözhetetlen vitaminokkal. A cordyceps gomba kivonata olyan biológiailag aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak az immunrendszer működéséhez, a fizikai teljesítmény és az energiaszint növeléséhez, illetve a szervezet stresszel és fáradtsággal szembeni ellenálló képességének fokozásához. A készítmény a hernyógomba mellett tartalmaz még A-vitamint, B6-vitamint, C-vitamint, D3-vitamint, E-vitamint, rutint, illetve borsmenta levél és eukaliptusz levél kivonatot is.

Dr. Herz Cordyceps Plus + C-vitamin kapszula

A készítményben található cordyceps gomba nem véletlenül tartozik a gyógygombák közé. A gyógygombák jelentősen hozzájárulhatnak a szervezet belső egyensúlyának visszaállításához és fenntartásához. Egyedülálló immunerősítő hatással rendelkeznek, valamint szabályozni tudják az immunrendszer működését, serkentik a szervezet öngyógyító folyamatait. Ráadásul a gyógygombák teljesen biztonságosan fogyaszthatóak hosszú távon is, mivel nem okoznak mellékhatásokat.

A gyógygombák akár több száz természetes, aktív hatóanyagot tartalmaznak, amelyek kivételesen komplex módon képesek támogatni az egész szervezet egészségi állapotának javítását. A gyógygombák legfőbb hatóanyagai az egyedi poliszacharidok, amelyek lenyűgöző módon tudják segíteni az immunrendszer működésének szabályzását, az ellenálló képesség fokozását. Az összetett szénhidrátok fel tudják ismerni a károsodott sejteket, valamint szerepet tölthetnek be az egészséges sejtek működésének megerősítésében, ezáltal képesek javítani az immunrendszer öngyógyító és védekező funkcióit. A gyógygombákban vannak olyan antiallergén összetevők is, amelyek fel tudják építeni a szervezet védekező mechanizmusát az antigének által kiváltott allergiák ellen, képesek gátolni a hisztamin felszabadulását, illetve közreműködhetnek az emésztőrendszer támogatásában, valamint a máj méregtelenítő feladatainak ellátásában.

A cordyceps, vagyis a kínai hernyógomba a leghatékonyabbnak tartott gyógygomba az energiaszint fokozásához és az általános életminőség javításához. Ennek köszönhetően egyedülálló betegségmegelőző hatással van megáldva, de számtalan betegség kezelésében is felhasználják. A cordyceps természetes antibiotikumként viselkedik a szervezetben, képes gátolni a káros baktériumok szaporodását, illetve el is tudja pusztítani őket. A hernyógomba ráadásul nem borítja fel a bélrendszer bakteriális egyensúlyát, sőt kimondottan védi a bélflóra egészségét.

A cordyceps szerepet játszhat az immunrendszer működésének szabályzásában, képes erősíteni a gyenge immunrendszert, ám ha arra van szükség, akkor csökkenteni tudja az immunrendszer túlzott aktivitását. Emellett elképesztően hatékonyan képes méregteleníteni és megtisztítani a szervezetet a toxikus anyagoktól és a nehézfémektől, illetve számottevően növelheti a tüdő kapacitását és az oxigénfelvételt.

A cordyceps fogyasztása kifejezetten jótékony hatású lehet autoimmun megbetegedés esetén a kiegészítő terápia részeként, ugyanis fontos szerepet játszhat a gyógyulásban azáltal, hogy képes szabályozni az immunrendszer túlműködését. Emellett hasznos lehet a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők számára is, valamint hozzájárulhat a szívroham és az érelmeszesedés kockázatának csökkentéséhez is. Továbbá kimondottan javasolt fogyasztani szív- és koszorúér problémák és magas vérnyomás esetén is.

A cordyceps gombában található poliszacharidok fokozni tudják a sejtek energiatermelését, növelhetik a szervezet oxigénellátását. Képesek erősíteni a legyengült immunitást, fokozhatják a természetes ölősejtek, a makrofágok aktivitását, amelyek el tudják pusztítani a káros mikrobákat. Ezek a poliszacharidok képesek gátolni egyes baktériumok és gombák szaporodását, fejlődését. A cordyceps rendszeresen fogyasztva kedvező hatást képes kifejteni a szénhidrát-lebontási folyamatokra, illetve a glükóztermelő enzimek mennyiségének növelése által csökkenteni tudja a vércukorszintet. Emellett képes csökkenteni a kórosan magas vérzsír-értékeket, főként a koleszterin- és trigliceridszintet, mivel csökkentheti a rossz koleszterin (LDL) szintjét, miközben képes növelni a jó koleszterin (HDL) szintjét.

A cordyceps tartalmaz erős antioxidáns hatású hatóanyagokat is, amelyek hozzájárulnak az oxigén és a tápanyagok zavartalan szállításához, ami különösen jótékony hatást fejthet ki a szív- és érrendszer optimális működésére. Értágító hatása által kedvező hatású lehet az agy és a szív oxigénellátására. Stabilizálni tudja a szívverést, aminek köszönhetően képes lehet csökkenteni a szívritmuszavarok kialakulását. Továbbá normalizálja a vérkeringést, képes csökkenteni a magas vérnyomást, viszont emelni tudja az alacsony vérnyomást. Természetes vérhígító hatással is rendelkezik, ezáltal képes gátolni a vérrögök keletkezését a szervezetben.

A hernyógomba fogyasztása kifejezetten pozitív hatású lehet a máj egészségére, szerepet játszhat a hepatitis elleni védekezésben. Továbbá javíthatja a vesekiválasztó folyamatokat, kóros esetben pedig képes lehet csökkenteni a vér- és a fehérjevizelést. A cordyceps rendszeres fogyasztása igen hasznos lehet sportolóknak is, ugyanis jelentősen hozzájárulhat a fizikai erőnlét, a teljesítmény fokozásához, amit elsősorban az ATP-szint emelésének köszönhet.

A cordyceps fogyasztása az idősebb korosztály számára is ajánlott, mivel szerepet tölthet be a memória és a koncentrációs képesség javításában. Emellett a libidót is képes növelni. A cordyceps kedvező hatású lehet az öregedéssel járó panaszokra, ezáltal segítséget nyújthat például a vérkeringés gyengülése vagy az agyi funkciók csökkenése esetén, de hozzájárulhat a krónikus fáradtság és a szexuális zavarok csökkentéséhez is.

Támogassa immunrendszerét és teljes szervezete működését a komplex összetételű Dr. Herz Cordyceps Plus + C-vitamin kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: