A Vegnum különleges multivitamin készítményeiben 29 zöldség, gyümölcs és egyéb növény kivonatának ereje koncentrálódik. A Vegnum Energy-D fogyasztása főként a fizikailag és szellemileg kiemelten aktív emberek számára ajánlott, mivel található benne nagy dózisú, növényi D-vitamin, valamint zöld kávébabból kivont természetes koffein is. A Vegnum Multi-D egy egyedülállóan komplex összetételű multivitamin antioxidánsokban gazdag zöldség- és gyümölcskivonatokkal, valamint 2000NE kiválóan felszívódó, növényi D-vitaminnal. A Vegnum Silver 50+ kapszula pedig speciálisan az 50 év felettieknek kifejlesztett multivitamin különleges összetétellel, standardizált szőlőmag kivonattal.

S hogy mégis hogyan képes beleférni ennyi zöldség- és gyümölcskivonat egyetlen kapszulába? A különféle zöldségek és gyümölcsök víztartalma roppant magas, ráadásul a növényeknek közel sem minden része hasznos az értékes kivonatok szempontjából. A kivonatokban pedig rendkívül koncentrált formában vannak jelen a mikrotápanyagok, aminek köszönhetően csak egészen kis helyet foglalnak.

Vegnum Energy-D kapszula – kirobbanó energia, jobb fizikai és szellemi teljesítmény

Ezt a nagyszerű készítményt speciálisan fizikailag és szellemileg kiemelten aktív emberek számára fejlesztették ki. Tartalmazza 30 zöldség, gyümölcs és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát, illetve található benne 17 nélkülözhetetlen vitamin és ásványi anyag, köztük nagy dózisú, növényi D-vitamin, valamint ráadásként ellenőrzött minőségű, zöld kávébabból kivont természetes koffein is. Mindennek köszönhetően az Energy-D teljesen természetesen képes vitalizálni, energizálni a szervezetet testileg és szellemileg is. A természetes koffein jelentősen képes hozzájárulni a fizikai és a mentális erőnlét növeléséhez, javítani tudja a koncentráló képességet, valamint egyedülálló energizáló hatással rendelkezik. A készítmény előnyei azonban itt még korántsem érnek véget!

Ugyanis az Energy-D kapszulában található gyümölcsök, zöldségek és más növények különleges kombinációja képes fokozni a szervezet nitrogén-monoxid szintjét. A nitrogén-monoxid a test rengeteg sejtje által termelt szignál molekula, mely több féle funkciót tölt be a szervezetben. Az egyik legfontosabb ezek közül a vazodilatáció, vagyis a vérerek falában lévő simaizmok elernyesztése. Ennek hatására a vérerek kitágulnak, aminek köszönhetően jóval több vért, oxigént és tápanyagot tudnak szállítani a szervekhez, így például a tüdőhöz és az izmokhoz is. Mindez pedig számunkra abban nyilvánulhat meg, hogy sokkal könnyebben bírjuk viselni a rohanós hétköznapokat vagy akár a kimerítő edzéseket is.

A készítményben található még 200% NRV B6- és B12-vitamin is, amelyek nélkülözhetetlenek az energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, amivel támogatják azt, hogy minél tovább kitartson az energiánk.

Vegnum Multi-D multivitamin kapszula – Multivitamin nagy dózisú D-vitaminnal

A készítmény fogyasztása különösen ajánlott azoknak, akik:

  • már fogyasztanak ugyan valamilyen multivitamint, ám szeretnék kiegészíteni zöldség- és gyümölcskivonatok napi szintű fogyasztásával;
  • multivitaminjában nem található meg a hazai ajánlások szerinti, 2000 NE D-vitamin;
  • egyetlen termékben szeretnék megkapni a kiválóan hasznosuló D-vitamint és a multivitamint;
  • szeretnék a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot értékes antioxidánsokban bővelkedő zöldség- és gyümölcs kivonatokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is kiegészíteni.

A Vegnum Multi-D egy kiemelkedően komplex összetételű multivitamin kapszula antioxidánsokban gazdag zöldség- és gyümölcskivonatokkal, valamint 2000NE kitűnően felszívódó növényi D-vitaminnal. A készítményben teljesen egyedülálló és forradalmian új összeállításban található meg 29 zöldség, gyümölcs és egyéb növény kivonata, mely klinikailag igazoltan tudja fokozni a szervezet antioxidáns-kapacitását. S hogy ez miért kulcsfontosságú?

A szervezetben túlzottan elszaporodó szabadgyökök folyamatosan károsítják az egészséges sejteket. A szabadgyökök megkötéséről az antioxidáns enzimrendszernek kell gondoskodnia. A védelmi rendszer normál működéséhez elengedhetetlenek a különféle vitaminok és ásványi anyagok is. Ráadásul az antioxidáns hatású vitaminok együttes fogyasztása hatékonyabb, mint külön-külön való szedésük, ugyanis az antioxidáns anyagok - köztük a vitaminok - egységes, egymásra épülő rendszert képeznek.

A Multi-D tartalmaz innovatív, növényi eredetű, mikrokapszulázott D3-vitamint is, mely a korai klinikai vizsgálatok alapján hatékonyabb felszívódást képes biztosítani az olajban oldott D-vitaminnál is. A készítmény tartalmaz még 18 fontos vitamint és ásványi anyagot, köztük az immunrendszer működéséhez kulcsfontosságú C- és D-vitamint, B6- és B12-vitamint, illetve cinket és szelént is.

Vegnum Silver 50+ kapszula – multivitamin az 50 év fellettiek számára

Ez a nagyszerű készítmény kifejezetten az 50 év feletti korosztály számára lett összeállítva, maximálisan figyelembe véve az 50 év felettiek speciális igényeit. A Silver 50+ tartalmazza 30 zöldség, gyümölcs és egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát, illetve található benne 17 nélkülözhetetlen vitamin és ásványi anyag, köztük nagy dózisú, növényi D-vitamin, illetve standardizált szőlőmag kivonat is. 

Az öregedés egy teljesen természetes és megállíthatatlan folyamat, ami senkit sem kerülhet el. A szervezetben lezajló építő (anabolikus) és lebontó (katabolikus) folyamatok egyre jobban az utóbbi irányába mozdulnak el a kor előrehaladtával, miközben a szervezet saját belső antioxidáns védelmi rendszere is egyre kisebb hatékonysággal tudja feladatait ellátni. Az öregedési folyamatokat ugyan nem lehet teljesen megállítani, de lassítani lehet őket bizonyos mértékben. Ebben segít többek között a rendszeres testmozgás és a változatos, egészséges étrend is. Mindenképpen javasolt sok antioxidánsban gazdag ételt fogyasztani, hogy az étrend által is támogassuk a szervezet belső endogén antioxidáns védelmi rendszerének működését.

Az 50 évnél idősebbek esetén az egyik legfontosabb teendő a szív- és érrendszer egészségének megőrzése, amihez jelentősen hozzájárulhat a Silver 50+ kapszulában található proantocianidinben gazdag szőlőmag (Vitis Vinifera) kivonat. A szőlőmag ugyanis kivételesen hatékony segítséget képes nyújtani a szív, az erek és a keringés egészségének fenntartásához. A készítményben található tisztán növényi eredetű, kiváló felszívódású, nagy dózisú D-vitamin is, ami nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez és a csontok egészségének megőrzéséhez is. Emellett a D-vitamin az egész szervezetre kedvező hatást fejt ki, így abszolút elengedhetetlen a teljes szervezet egészségének megőrzéséhez.

A Silver 50+ kapszulában lévő 30 féle zöldségből és gyümölcsből álló hatóanyag komplex kutatásokkal alátámasztva járul hozzá a szervezet nitrogén-monoxid szintjének fokozásához. A nitrogén-monoxid képes ellazítani az erek falában található simaizmokat, illetve tágítani tudja a vérereket, aminek köszönhetően támogatja a szív működését és a vérkeringés javítását, illetve az idegsejtek tevékenységét, amelyek normál működése az öregedéssel párhuzamosan fokozatosan romlik.

Szerezze be a Vegnum egyedülálló és forradalmian új összetételű multivitamin készítményeit, fokozza ellenálló képességét, és töltse fel szervezetét rengeteg vitaminnal, ásványi anyaggal és antioxidáns hatóanyaggal!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: