A LipoCell C1000 egy folyékony, narancsos ízű étrend-kiegészítő készítmény, amelyben mikroszkopikus kapszulákba zárt C-vitamin található, ami kivételesen hatékonyan fokozza a hatóanyagok felszívódását a bélrendszerben. A termékben található bioflavonoid ugyancsak nagymértékben elősegítheti a C-vitamin biológiai hasznosulását.

A LipoCell C1000 rendszeres fogyasztásával jelentősen hozzájárulhatunk a védekezőképesség fokozásához, így sokkal hatékonyabban előzhetjük meg a különféle fertőző és egyéb betegségeket is.

Liposzómás C-vitamin a kitűnő felszívódásért

A LipoCell® C-vitaminok mikroszkopikus kapszulákba zárt C-vitamint tartalmaznak, amely jelentősen javítja a C-vitamin felszívódási hatékonyságát a testünkben.

A liposzómák tulajdonképpen folyadékkal töltött gömböcskék, amelyek éppen oda tudják elszállítani a C-vitamint, ahol arra szükség van a szervezetünkben. A liposzómák biztosítják, hogy a C-vitamin eljusson a sejtekbe, majd pedig ott hosszan tartóan és egyenletesen szívódjon fel.

Ráadásul mindezzel a liposzómás C-vitamin kíméli az emésztőrendszert is. Ugyanis a liposzómás C-vitamin a bevételét követően azonnal a vékonybél fele kezd el haladni. Emiatt nem igényel semmilyen emésztési tevékenységet, mivel gyorsan fel tud szívódni a vékonybélben, ezáltal azonnal a véráramba kerül. Tehát a liposzómák közvetlenül a sejtekhez szállítják a szükséges C-vitamint az egész szervezetben.

Mindennek köszönhetően a liposzómás C-vitaminból kisebb dózis is elérheti ugyanazt a hatást, mint a normál C-vitaminból a nagyobb adag. Ezt azért is fontos megjegyezni, mivel érdemes tisztában lenni azzal, hogy például 1000 mg hagyományos C-vitamin bevétele esetén a C-vitamin akár 80%-a is hasznosulás nélkül kiürülhet a testünkből.

C-vitamin, az egészség őrzője

A C-vitaminról talán mindenki tudja, hogy az egyik legfontosabb, legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin számunkra, hiszen például elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, ezért alapvető szerepet játszik a betegségek megelőzésében, illetve az azokból történő mielőbbi gyógyulásban.

A C-vitamin nélkülözhetetlen a vas felszívódásához, ezáltal is fellép a fáradékonyság ellen, de például az idegrendszer sem képes normálisan működni a hiányában. Továbbá a C-vitamin fontos szerepet tölt be a kollagén termelésében, ezáltal pedig hozzájárul a bőr, az erek, a csontok, a porcok és a fogak egészségének fenntartásához is. Továbbá támogatja a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását és az izmok regenerálódását is.

A C-vitamin antioxidáns képességekkel is rendelkezik, tehát semlegesíteni tudja a romboló hatású szabadgyököket, így folyamatos védelmet biztosít a sejteknek a károsodásokkal szemben.

A C-vitamin rendszeres pótlása mindenki számára javasolt, ám különösen fontos többek között szív- és érrendszeri megbetegedések, májbetegségek, tüdőbetegségek, ízületi problémák és pajzsmirigy betegségek esetén.

Bioflavonoidok, a sejtek védelmezői

A bioflavonoidok ugyancsak hozzájárulnak az immunrendszer megerősítéséhez, kiegyensúlyozott működéséhez. Emellett például jelentősen támogatják a C-vitamin hasznosulását a testünkben.

A bioflavonoidokat a növények termelik annak érdekében, hogy védelmet biztosítsanak számukra a különféle káros hatásokkal szemben. Az emberi szervezetbe kerülve pedig ugyanígy működnek, azaz komoly védelmet képesek nyújtani testünk valamennyi sejtjének.

A bioflavonoidok tehát elképesztően hatékonyan képesek fellépni a szervezetünkben zajló káros oxidációs folyamatok ellen. A szabadgyökök olyan molekulák, amik párosítatlan elektront tartalmaznak a legkülső elektronhéjukon. Ezek a molekulák pedig intenzíven keresnek párt maguknak, emiatt nagyon könnyen és gyorsan képesek reakcióba lépni más vegyületekkel, amiktől elektronokat rabolhatnak el. Ez a sejtrombolás gyakran történik oxidációs folyamat keretében, aminek a lezajlását a bioflavonoidok képesek meggátolni.

Továbbá a flavonoidok rendkívül fontos szerepet játszanak a teljes keringési rendszer egészségének fenntartásában is.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: