A Swanson Royal Jelly kapszulánként 333,33 mg méhpempő-koncentrátumot tartalmaz, ami 1000 mg méhpempőnek felel meg. A méhpempő egy csodálatos életelixír, erősíti az egész szervezetet, lassítja a sejtek öregedését, növeli a szervezet ellenálló képességét, illetve fokozza a fizikai és szellemi teljesítményt is. A méhpempőben nagy mennyiségben van jelen a gamma-globulin, ami stimulálja az immunrendszert, növeli az védekezőképességet a fertőzésekkel szemben. Emellett a méhpempő kitűnő forrása az antibakteriális, vírus- és gombaölő hatású 10-HDA savnak is.

Mikor ajánlott a Swanson Royal Jelly kapszula fogyasztása?

Swanson Royal Jelly 100mg kapszula a védekezőképesség fokozásához

A méhpempő fogyasztásával jelentősen megerősíthetjük az immunrendszert, csökkenthetjük a fáradékonyságot, valamint hozzájárulhatunk az idegrendszer, illetve a szív- és érrendszer egészséges működéséhez. A méhpempő rengeteg immunerősítő, kórokozó-ellenes hatóanyagot is tartalmaz többek között, ezért rendkívül hatékonyan képes fellépni a vírusos fertőzések ellen. A méhpempő hozzájárulhat a betegségek hatékonyabb megelőzéséhez, illetve támogatást nyújt a gyorsabb és könnyebb gyógyuláshoz is.

A méhpempő számos olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek egyedülálló módon tudják növelni a szervezet ellenálló képességét, ezáltal nagyobb eséllyel előzhetőek meg a fertőző és más betegségek is. A méhpempő rendszeres fogyasztásának hatására a szervezet jóval könnyebben lehet képes alkalmazkodni a számára kedvezőtlen körülményekhez és feltételekhez, köztük a fizikai és a lelki stresszhez is, melyek jelentősen károsíthatják a teljes szervezet egészségét.

A méhpempő fogyasztásának hatására nagymértékben javulhat a szervezetben lévő fehérvérsejtek védekező munkájának hatékonysága, ezáltal jóval sikeresebben léphetnek fel a baktériumok, a vírusok vagy a degeneratív elváltozások ellen is.

Számos kutatási eredmény igazolja, hogy a méhpempő fogyasztásának hatására a sejtek jelentős mennyiségben termelik a szuperoxid-anion nevű csíraölő vegyületet, aminek köszönhetően hatékonyabban képesek elpusztítani a kórokozókat. Ráadásul a kutatók felfedeztek a méhpempőben egy olyan immunstimuláló vegyületet is, ami serkenti a genetikai anyagok szintézisét.

A méhpempő úgy képes elpusztítani a kórokozókat a szervezetben, hogy közben nem tesz kárt a bélflórában élő hasznos baktériumokban, amelyek kulcsfontosságúak az egészség megőrzéséhez. A bélrendszerben élő probiotikumok túlsúlya a kórokozókkal szemben elengedhetetlen ahhoz, hogy az immunrendszer a megfelelő hatékonysággal tudjon működni.

A méhpempő tehát egyrészt jelentősen erősíti, támogatja az immunrendszert, illetve közvetlenül is fertőtlenítő hatással bír. Mindezeknek köszönhetően az immunrendszer sokkal hatékonyabban lehet képes ellátni a védekező feladatait.

Bizonyos kutatások igazolták, hogy a méhpempő el tudja pusztítani még az olyan erős baktériumokat is, mint a Staphylococcus vagy az E.coli. Ezt a kivételesen erős baktériumellenes hatását leginkább a rendkívül magas savtartalmának köszönheti. Emellett a méhpempő hatásosnak bizonyult a gombás fertőzések és a herpesz vírusa ellen is.

A méhpempő fogyasztása tehát különösen ajánlott megelőzési célból a megfázásos, náthás, influenzás időszakban. De akkor is érdemes elkezdeni a fogyasztását, ha már elkaptunk valamilyen fertőző betegséget, ugyanis jelentősen hozzájárulhat a gyógyulás felgyorsításához.

Miben segíthet még a Swanson Royal Jelly 100mg kapszula?

A méhpempő egyedülállóan komplex összetételének és különleges hatóanyagainak köszönhetően lenyűgöző módon képes támogatni, kiegyensúlyozni a teljes szervezet működését. A méhpempő összetételét még napjainkban is vizsgálják, eddig mintegy 200 fajta létfontosságú tápanyagot fedeztek fel benne, amelyek biológiailag aktív formájuknak köszönhetően kivételesen hatékonyan képesek felszívódni és hasznosulni szervezetünkben.

A méhpempő rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz, találhatóak benne vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, fehérjék, zsírsavak, cukrok és enzimek, valamint 17-féle aminosav is, melyek közül 8 esszenciális, vagyis létfontosságú számunkra. A méhpempő tartalmaz DNS-t (dezoxiribonukleinsav) és RNS-t (ribonukleinsav) is, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az öröklődés folyamatában és a fehérjeszintézisben, valamint jelentősen hozzájárulhatnak a degeneratív betegségek megelőzéséhez is.

A méhpempő 2 legkülönlegesebb összetevője az acetilkolin és a 10-HDA sav. Az acetilkolin egy nagyon fontos ingerületátvivő-anyag, a 10-HDA sav pedig egy erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és vírusölő hatású anyag. Ráadásul ez a 2 különleges hatóanyag szinte semmilyen más természetes anyagban nem található meg, így csak a méhpempő tartalmazza őket.

A méhpempő adaptogén, vagyis képes alkalmazkodni fogyasztójának aktuális állapotához, aminek köszönhetően vissza tudja állítani a szervezet egyensúlyi állapotát. A méhpempő olyan előhormonokat tartalmaz, amelyek felhasználásával a test elő tudja állítani azokat a hormonokat, amelyekből hiányt szenved. A méhpempő az egyik leghatékonyabb természetes hormonális kiegyensúlyozó anyag, így képes növelni a szervezetben az ösztrogén, a progeszteron, a tesztoszteron, az inzulin vagy a pajzsmirigy hormonjának a szintjét is.

Ha azonban arra van szükség, akkor csökkenti a túl magas szinten lévő hormonok termelését, ezáltal képes visszaállítani a hormonális egyensúlyt a szervezetben. E hatásainak köszönhetően a méhpempő nagyon sokat segíthet bármilyen hormonális eredetű probléma esetén, és különösen jó eredményeket érhet el a meddőség kezelése terén nők és férfiak esetén is. Így az sem véletlen, hogy manapság már számos meddőségi klinikán is méhpempő kúrát szoktak előírni a pároknak.

A méhpempő kivételes módon képes segíteni az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, melyet elsősorban a benne található acetilkolinnak, 10-HDA savnak és a nagy mennyiségű, bioaktív B-vitaminnak köszönhet. Ezek a hatóanyagok ugyanis roppant hatékonyan képesek fellépni számos idegrendszeri eredetű betegség ellen.

A méhpempő természetes hangulatjavító anyag, ezért szerepet játszhat többek között a depresszió, a szorongás, az idegkimerülés enyhítésében. Emellett hozzájárulhat a nyugodt, pihentető alváshoz, tehát segítséget nyújthat álmatlanság és más alvászavarok esetén is.

A méhpempő a fizikai teljesítmény mellett jelentősen képes javítani a szellemi teljesítményt is, kiemelten támogathatja az agyműködést, javíthatja a memóriát, az emlékezőképességet, a koncentrációs és a tanulási képességeket, valamint képes lehet fellépni az Alzheimer-kór és a demencia ellen is.

A méhpempő jótékony hatású lehet a szív- és érrendszer egészségére is, többek között tágítja az ereket, erősíti a szívet, optimalizálja a koleszterinszintet, illetve szabályozza az ütőerekben a vérnyomást. Továbbá jelentősen képes hozzájárulni a porc- és csontszövetek regenerálódásához, a csontritkulás megelőzéséhez és kezeléséhez, képes felgyorsítani a csontok gyógyulását csonttörés után, illetve kedvező hatású lehet a mozgásszervi problémák kezelésében, ezért jó eredményeket érhet el az ízületi és reumatikus betegségek esetén is.

A méhpempő egyik különlegessége az is, hogy rendkívül komplexen és intenzíven méregteleníti szervezetünk szinte minden egyes sejtjét, aminek köszönhetően voltaképpen meg is újítja őket, így jelentősen képes javítani az egészségi állapotukat. Ezáltal a méhpempő kúra hatására jelentősen javulhat az anyagcsere, ezért az egész szervezet hatékonyabban tud működni.

Erősítse immunrendszerét, segítse a teljes szervezet kiegyensúlyozott működését a Swanson Royal Jelly 100mg kapszula segítségével!

Kapcsolódó cikkek: