A Myrobalan UriDag kapszula egy hólyaghurut és húgyúti fertőzések elleni gyógynövény-komplex. A készítmény 17-féle természetes összetevő egyedülálló szinergiájával támogatja a húgyúti rendszer egészségét. Fogyasztása javasolt a húgyúti fertőzések megelőzése érdekében, már fennálló hólyaghurut esetén, a felfázás kellemetlen tüneteinek csökkentéséhez, illetve a hosszantartó megelőzés céljából. Az UriDag 100% természetes összetétellel rendelkezik, gluténmentes, vegán, nem okoz mellékhatásokat, folyamatosan szedhető, aminek köszönhetően ideális választás a húgyutak és a húgyhólyag megfelelő működésének fenntartásához.

Mikor ajánlott a Myrobalan URIDAG fogyasztása?

  • Hosszantartó megelőzés céljából: ha egészséges és természetes módon támogatná a húgyúti rendszer egészségét, illetve növelni szeretné a szervezet ellenálló képességét a húgyúti problémákkal szemben.
  • A húgyúti fertőzések megelőzéséhez: ha korábban már volt húgyúti fertőzése, ha fogékony a húgyúti problémákra, valamint amennyiben a stresszes életmód miatt fokozott a fertőzés kockázata.
  • Hólyaghurut esetén: gyakori, sürgető vizelési inger esetén, valamint vizeléskor éles, csípő érzés észlelésekor.
  • A felfázás tüneteinek enyhítéséhez: hideg, nedves környezetből érkezve érzi a húgyúti diszkomfortot, ha a hideg időjárásban hajlamosabb a felfázásra.
  • Bizonyos helyzetekben és életkorokban: nők esetén elsősorban terhesség alatt vagy a változókor idején, illetve idősebb korban, amikor a húgyúti rendszer sebezhetőbb.
  • Wellness és egészségmegőrzés: amikor a szervezet extra támogatást igényel a mindennapi stressz leküzdéséhez és növelni szeretné a szervezet természetes detoxifikációs folyamatait.

Myrobalan UriDag – hólyaghurut és húgyúti fertőzésekre kapszula

A készítmény olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek antibakteriális, antivirális, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatással is meg vannak áldva. Az UriDag egyik legfontosabb összetevője a tőzegáfonya, ami igazoltan szerepet játszhat abban, hogy a szervezet képes legyen hatástalanítani azt az E.coli baktériumot, ami felelőssé tehető a gyulladásos folyamatok kialakulásáért az emberi szervezetben. A tőzegáfonya elképesztően hatékonyan léphet fel a hólyaghurut ellen, elősegítheti a vissza-visszatérő felfázás megelőzését, illetve a már fennálló betegség esetén is sikeresen küzdheti le a húgyúti fertőzést kiváltó kórokozókat.

A tőzegáfonya bőségesen tartalmaz C-vitamint, ami jelentősen fokozhatja a limfociták mennyiségét, pozitív hatású a fehérvérsejtek működésére, illetve irányítja a granulociták és a neutrofil fagociták működését. E hatásainak köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a szervezet védekezőképességének növeléséhez a fertőzésekkel szemben, valamint le tudja rövidíteni azok időtartamát. A tőzegáfonya fogyasztása következtében egy hippursav nevű anyag kezd el termelődni a szervezetben, ami bivalyerős antibakteriális hatással van felvértezve, ezáltal el tudja pusztítani a húgyutakban szaporodó baktériumokat. A tőzegáfonyában található proanthocianidin ugyancsak képes meggátolni, hogy a baktériumok a húgyutak falára tapadjanak, valamint mostoha körülményeket hoz létre a kórokozók számára a húgyúti rendszerben.

A tőzegáfonyában lévő benzoesav ugyancsak erős antiszeptikus hatással van megáldva, képes minimalizálni a fertőzés kialakulásának kockázatát, illetve közreműködik a káros baktériumok semlegesítésében. E hatásai által támogatja, hogy a lehető legkedvesebb káros baktérium legyen jelen a húgyúti rendszerben, így a vizeletben is, aminek köszönhetően jóval kevésbé lehetünk hajlamosak a húgyúti fertőzésekre. Ráadásul a tőzegáfonya nem csak a megelőzéshez járulhat hozzá, mivel alkalmazható az akut és krónikus húgyúti fertőzések esetén az antibiotikum-kúra kiegészítéseként is. Már kialakult hólyaghurut esetén elősegítheti a gyógyulás felgyorsítását, valamint a fájdalmak, az égő érzés és a viszketés enyhítését.

A Myrobalan UriDag kapszula tartalmaz aranyvesszőt is, amelyet már régóta felhasználnak a népi gyógyászatban a húgyúti gyulladások, a vesehomok természetes kezeléséhez. Az aranyvessző legfőbb felhasználási területe a húgyúti problémák természetes kezelése, a húgyutak átöblítése, kitisztítása, a hólyag- és vesemedence-gyulladás csökkentése, illetve a vesehomok és a kisebb vesekövek kihajtása. Emellett érdemes fogyasztani méregtelenítő és salaktalanító kúrák esetén is, mivel támogatja a legfőbb méregtelenítő szervek, vagyis a vese és a máj működését, szerepet játszik a szervezet kitisztításában, salaktalanításában.

A mezei zsurló leginkább vizeletkiválasztóként, vesetisztítóként, fogyasztható, képes lehet kezelni a máj és a vese gyulladásait, megbetegedéseit, felléphet a húgyúti fertőzések ellen. Segíthet fájdalmas, akadozó vizelés esetén is, képes csökkenteni a hólyaghurutok, görcsök gyulladásait, kellemetlen panaszait.

Szabaduljon meg a hólyaghurut, a felfázás kellemetlen tüneteitől mellékhatások nélkül a 100% természetes összetételű Myrobalan UriDag kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: