A Goodwill Szent-Györgyi Albert CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tabletta egy olyan különleges immunerősítő készítmény, amelyben 4 kitűnő hatóanyag ereje összpontosul, ezáltal kiemelkedik a védekezőképességet növelő készítmények közül. Ezért szeretnénk most Önnek bemutatni ezt a nagyszerű terméket, hiszen napjainkban talán még fontosabb olyan tápanyagokkal támogatni immunrendszerünket, amelyek segítségével hatékonyabban lehet képes kivédeni a fertőzéseket kiváltó kórokozók támadásait. A CeDeZin Forte együttesen tartalmaz C-vitamint, cinket, D-vitamint és szelént, melyek kiemelkedő módon képesek erősíteni szervezetünk immunitását, illetve támogatni a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

Goodwill Szent-Györgyi Albert CeDeZin forte+Szelén – 4 komponensű immunerősítő


C-vitamin

A készítményben található 4 összetevő komplexen képes hozzájárulni az immunrendszer megfelelő működéséhez. A benne lévő 1000mg C-vitamin közismerten az egyik leglényegesebb tápanyag ahhoz, hogy az immunrendszer hatékonyan láthassa el a feladatait. A C-vitamin kiemelkedően képes növelni a szervezet ellenálló képességét leginkább annak köszönhetően, hogy jelentősen fokozza a fehérvérsejtek mennyiségét és aktivitását.

Rengeteg tanulmányban bizonyosodott már be, hogy a C-vitamin nem csupán a fertőző, megfázásos, influenzás betegségek megelőzését segíti elő, hanem nagymértékben hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz, a lábadozási időszak megkönnyítéséhez is. Emellett a C-vitamin igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is rendelkezik, illetve erős antioxidáns képességével semlegesíteni tudja a sejtkárosító szabadgyököket, ezáltal óvja minden egyes sejtünk egészségét, valamint jelentősen csökkentheti az immunrendszer leterheltségét.

Továbbá a C-vitamin segíthet csökkenteni a fáradékonyságot, nélkülözhetetlen a vas megfelelő felszívódásához és az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, támogatja a szív- és érrendszer egészségét, részt vesz a kollagén képződésében, így hozzájárul a bőr, az erek, a porcok, a csontozat és a fogak normál állapotának megőrzéséhez is.

D-vitamin

A CeDeZin Forte 2000NE D-vitamint tartalmaz, mely legalább olyan elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, mint a C-vitamin. A D-vitamin hiánya ugyanis olyan folyamatokat indít be a szervezetben, amelyek jelentősen gyengítik az immunitást, ezáltal könnyebben alakulhatnak ki betegségek a szervezetben. Manapság már az orvosok is javasolni szokták a D-vitamin pótlását nátha, megfázás, súlyosabb légúti és más fertőzések esetén. A D-vitamin egyik legfontosabb képessége, hogy aktiválni tudja a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal mérsékli az oxidatív stressz káros hatásait, valamint jelentősen képes visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is. Ugyanis a D-vitamin csökkenteni tudja a gyulladáskeltő anyagok szintjét, amelyek a fertőzések kialakulásakor jelentősen emelkedhetnek a szervezetben, köztük az interleukin-6 nevű molekuláét is (IL-6). Továbbá a D-vitamin a kórokozók támadása esetén a falósejteket ezekhez irányítja, illetve reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel, valamint növeli azoknak a nyiroksejteknek az osztódását, amelyek központi szerepet játszanak a védekezésben.

Azt is érdemes tudni, hogy az immunrendszer nem csak a fertőző betegségek ellen biztosít védelmet, hanem minden más, komolyabb betegség kialakulása ellen is. Tehát a D-vitamin rendszeres pótlása elősegítheti az olyan súlyosabb betegségek megelőzését is, mint a cukorbetegség vagy a szívbetegségek. Egyébként a D-vitamint manapság már inkább hormonként tartják számon, ugyanis igazolták, hogy hormonszerű hatást fejt ki a szervezet szinte valamennyi szövetében, például hatással van a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy vagy a petefészkek működésére is. A D-vitamin a kalciumháztartás egyensúlyban tartásával kulcsfontosságú szerepet játszik a csontok és a fogak egészségének megőrzésében is.

Cink

A CeDeZin Forte egy kapszulájában 20 mg cink is található, mely ugyancsak nélkülözhetetlen tápanyag az immunrendszer megfelelő működéséhez. A cink hiánya a szervezetben ugyanis nagymértékben csökkentheti a szervezet ellenálló képességét a különféle fertőzésekkel szemben. Amennyiben nincs elegendő cink a szervezetben, akkor könnyen kialakulhat fokozott fáradékonyság is. Emellett a cink ellenőrző és szabályzó szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatokban, illetve kulcsfontosságú a normál vércukorszint megőrzéséhez is. Továbbá a cink nélkülözhetetlen a normális sebgyógyulás folyamatához, a megfelelő ütemű növekedéshez, valamint az inzulin térszerkezetének kialakításához.

Szelén

A CeDeZin Fortében található 100 μg szelén pedig egy igen ritka, de nagyon fontos antioxidáns tápanyag, ezáltal rendkívül eredményesen tud leszámolni a szervezetben lévő sejtkárosító szabadgyökökkel. Ennek köszönhetően jelentősen képes tehermentesíteni az immunrendszert, lassítja az öregedési folyamatokat, gátolja a szövetek károsodását, valamint csökkenti a gyulladásokat.

Mindezekből is látható, hogy a Goodwill Szent-Györgyi Albert CeDeZin Forte+Szelén Immunkomplex tabletta egy igazán sokrétű immunerősítő készítmény, mely fogyasztása bárki számára ajánlott, mivel jelentősen hozzájárulhat a szervezet ellenálló képességének fokozásához, ezáltal pedig a különféle fertőző betegségek megelőzéséhez is.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: