Vizsgáljuk meg egy kicsit a piacot!

Minden ember más. Szokták mondani és milyen igaz ez akkor is, amikor testünk tápanyag szükségleteiről van szó. Nem könnyű kiigazodni az étrend-kiegészítők piacán. Megannyi termék elérhető, melyek közül nehéz kiválasztani azt, ami az ön teste számára a legtökéletesebb. Válogathat a kiszerelések, hatóanyag-tartalmak, hasznosulás módja, valamint a gyártók között is. A széles kínálat alapvetően jó, amennyiben ismeri az igényeit, más különben könnyű elveszni, és mellé nyúlni. Napjainkra egyre többen alkalmaznak folyékony halmazállapotú vitaminokat különféle okokból kifolyólag. Vannak, akik a gyomrukat szeretnék így kímélni, míg másoknak a higiénikus kiszerelés az elsődleges, de a folyékonyság mellett szól a könnyű alkalmazás is. Kíváncsi, hogy milyen előnyökkel jár a folyékonyság? Akkor olvasson tovább és megtudhatja!

12 érv a folyékonyság mellett

1.     Tökéletes hasznosulás

Nem csak az adagolás, de a termék hasznosulási módja is rendkívül lényeges szempont a vitaminok esetében. A tömör kapszulák a szervezetbe érve lassan kezdik meg a feloldódást, így hatásukat is később kezdik el kifejteni. Arról nem is beszélve, hogy a szervezet számára sokkal nagyobb energiákat kell mozgósítani a szilárd anyagok lebontásához. Ezzel ellentétben, a folyékony étrend-kiegészítők sokkal gyorsabban hasznosulnak biológiailag, így hamarabb jutnak el a szervezet számára szükséges területekre.

2.     Kíméletes felszívódás

Az egészségvédelme akkor teljes, ha a bevitt vitaminok kíméletesen hasznosulnak. Ebben is rendkívül erősek a cseppfolyós étrend-kiegészítők, amelyek vigyáznak a gyomor és a bélrendszer érzékeny biológiai egyensúlyára és nem terhelik túl azt.

3.     Gyermekeknek a legjobb választás

Gyermekeink egészségének támogatása az egyik legfontosabb szülői feladat. Ha önnek is van csemetéje, akkor tudhatja, hogy milyen nehéz őket rávenni bizonyos ételek elfogyasztására és nincs ez másképpen a különféle étrend-kiegészítőkkel sem. Mivel számukra fontos az íz és a kényelmes elfogyasztás, ezért a kapszulák többsége nem megoldás. Erre a problémára is a folyékonyság lesz a megoldás, ugyanis a cseppfolyós vitaminok alkalmazása rendkívül egyszerű és hatékony. Kellemes ízüknek köszönhetően, nem lesz több ellenállás, így kíméletesen gondoskodhat gyermeke immunvédelméről és vitalitásáról.

4.     Ételallergiásoknak is maximálisan biztonságos!

Nagyon sokan érzékenyek valamilyen összetevőre, mint például a glutén, a laktóz, a tojás, a cukor, vagy bármilyen más alapanyag. A kapszulás vitaminok esetében, elkerülhetetlen a különféle adalékanyagok hozzáadása. A folyékonyság előnye, hogy a termék csak azt tartalmazza, amire valóban szükség van, így ételallergiások is biztonsággal alkalmazhatják. A MARNYS® termékek többsége egyszerre laktóz-, glutén-, tojás-, tej-, szója-, cukor- és GMO-mentesek, így az allergiával küzdők számára is ideálisak.

5.     Teljesen vegán!

Egyre többen csatlakoznak a vegán étrendet követők táborához. Az állati eredetű élelmiszerektől való tartózkodás gyakran ellehetetleníti a vitaminkészítmények fogyasztását, azonban a folyékonyság ebben is segíthet. A MARNYS® kínálatában számos vegán termék található, így mindenki számára elérhetővé teszik az energikus hétköznapokat!

6.     Nem csak hasznos, de finom is!

Ahogy azt korábban is írtuk, a gyerekeknek, de gyakran még a felnőtteknek is fontos, hogy az adott terméknek ne legyen keserű utóíze. A folyékony vitaminok semleges, vagy éppen kellemes édeskés ízzel vannak ellátva, így nem marad utánuk semmilyen kellemetlen kesernyés élmény.

7.     Nincs többé lenyelhetetlen kapszula!

Tapasztalta már, hogy milyen kellemetlen, amikor a hatalmas kapszula torkán akad? Egyre erőteljesebben próbál nyelni, hogy végre túl legyen rajta, de még hosszú percekkel a lenyelést követően is érzi a kapszula nyomását a nyelőcsövében. A kapszulák méretét rengeteg tényező meghatározza. A magas hatóanyag-tartalmú készítmények legtöbbször méretesebb kapszulákban készülnek, azonban mindez nem fordulhat elő a folyékony vitaminkészítmények esetében. A folyós állagnak köszönhetően, bárki könnyedén lenyelheti, még a különösen magas hatóanyag-tartalmú készítményeket is.

8.     Pontosan adagolhatók

Az adagolás pontos betartása, az egyik legfontosabb dolog a vitaminkészítmények alkalmazásakor. A túl kevés, vagy éppen túl magas adag, akár az egészségre is káros lehet, így nem érdemes kísérletezni. A folyékony ampullák egyik nagy előnye, hogy pontos adatokat tartalmaznak életkortól függően, így nem kell többé két részre törni a kapszulákat, amik persze utána szétporladnak. A folyékony ampullák a tökéletes, ajánlott beviteli adagot tartalmazzák.

9.     Higiénikusak

Azért szedjük a vitaminokat, hogy azokkal támogassuk szervezetünk ellenállóképességét, egészséges működését. Nem túl szerencsés, ha éppen pont a tabletta bevételével, a kézről jut be a kórokozó a szervezetbe. A folyékonyság egyik nagy előnye, hogy a készítmény a külvilágtól teljesen elzárt, steril formában lesz elérhető. A gyors és egyszerű felnyitást követően, érintkezés nélkül bevehetők.

10.  Bárhol, bármikor alkalmazhatók

Különösen az utazások idején vagy éppen sportolás közben nem könnyű gondoskodni a vitaminpótlásról. A folyékony készítmények ezt a problémát is könnyedén áthidalják, hiszen a zárt, biztonságos ampullák megőrzik a termék minőségét. Arról nem is beszélve, hogy akár útközben, folyadék nélkül is könnyedén bevehetők, így nem kell többé a programokat a vitaminokhoz igazítani.

11.  Könnyű és biztonságos tárolás

Nem ritka, hogy a kapszulák csomagolása megsérül, ami ronthatja a termék színvonalát. A nem kiváló minőséggel rendelkező vitaminok könnyen károsak lehetnek az egészségre. A cseppfolyós vitaminok szavatossága megfelelő tárolás esetén, hosszabb lehet, így alkalmazásuk az idő múlásával is biztonságos.

12.  Folyadék nélkül is bevehetők

A legnagyobb problémát a porállagú, vagy kapszulás vitaminok esetében, az alkalmazás bonyolultsága jelenti. Utóbbiak bevétele megoldhatatlan és kockázatos víz nélkül. A folyékony vitaminok alkalmazásához nincs szükség vízre vagy bármilyen más üdítőre, azok önmagukban is bevehetők.

Önt is meggyőzték a cseppfolyós vitaminok? Akkor nincs más dolga, mint hogy weboldalunkon válogasson a cseppfolyós vitaminok kategóriájában!

Kapcsolódó termékek: