Megérkeztek a GAL Multivitamin és a GAL Babaváró készítmények 90 adagos utántöltő tasakos kiszerelésű készítményei. Ez a megoldás környezettudatosabb, illetve azoknak is kedvezőbb, akik ezeknek a multivitaminoknak egyes összetevőit a javasolt mennyiségtől eltérő módon szeretnék szedni. Ezek az új tasakos utántöltők 90 napra elegendő mennyiségben tartalmazzák az egyes kapszulákat, melyek így együtt jóval kedvezőbb áron vásárolhatóak meg.

GAL Multivitamin 90 adagos utántöltő

Ez a termék a GAL Multivitamin 90 adagos változata, a 3 „utántöltő” együtt:

Mikor ajánlott a GAL Multivitamin fogyasztása?

 • Az immunrendszer erősítése érdekében
 • A szervezet tápanyagokkal való ellátásához
 • A fizikai és mentális teljesítmény javításához
 • A fáradtság, a kimerültség csökkentéséhez
 • A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez
 • A fogak és a csontok normál állapotának fenntartásához
 • Az izmok normál működéséhez
 • A haj, a bőr és a köröm egészségéhez

A megújult összetételű GAL Multivitaminban a vízoldékony összetevők 2 kisebb kapszulába kerültek a korábbi 1 nagy helyett, ami jelentősen hozzájárulhat a teljes emésztőrendszeri nyugalomhoz. A GAL Multivitamin készítményt a legújabb kutatások alapján fejlesztették ki, szem előtt tartva a természetességet és az életszerűséget. Ennek köszönhetően minden egyes vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazza, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

Ahol kívánatos, a vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak. Az adagok esetében végig gondosan ügyeltek arra, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmiképpen se lépje túl az életszerű mennyiségeket, vagyis azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem. Továbbá kiemelt figyelmet fordítottak arra is, hogy a gondosan válogatott alapanyagok mellett ne legyen benne semmi olyan, ami nem odavaló.

A készítményben található valamennyi felhasznált hatóanyagforma eleve kiváló felszívódással rendelkezik, ám azt még Bioperine® feketebors-kivonattal is fokozták. Emellett pedig még arról is gondoskodtak, hogy ne keverjék a vízoldékony és a zsíroldékony hatóanyagokat, hogy a számukra ideális hasznosulást és stabilitást biztosító módon lehessenek jelen, külön-külön. A vízoldékony (hidrofil) összetevők 3 keményzselatin kapszulában találhatóak, ami biztosítja, hogy a készítmény hatóanyagait a maximális hasznosulás érdekében megfelelően szétválasztva és elosztva lehessen a szervezetbe juttatni. A zsíroldékony (lipofil) összetevők lágyzselatin kapszulában kaptak helyet, extra szűz olívaolajban oldva, természetes tokoferolokkal/tokotrienolokkal és görög zsálya-kivonattal stabilizálva.

GAL Babaváró 90 adagos utántöltő

Ez a készítmény a GAL Babaváró 90 adagos változata, a 3 „utántöltő” együtt:

A GAL Babaváró multivitamin a legújabb kutatások alapján lett kifejlesztve, szem előtt tartva a természetességet és az életszerűséget. Ilyen módon minden egyes vitamin, ásványi anyag, nyomelem ideális formában, mennyiségben és arányban található meg benne, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Valamennyi hatóanyag a természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva.

Mikor ajánlott a GAL Babaváró készítmény fogyasztása?

 • Már a tervezett fogantatás előtt minimum 3 hónappal javasolt elkezdeni a szedését
 • A várandósság és szoptatási időszak alatti fokozott vitamin és ásványi anyag szükséglet kielégítéséhez
 • A szoptatási időszak végéig, akár még tovább is javasolt fogyasztani

A GAL Babaváró terhesvitamin fogyasztását már a gyermektervezés gondolatától kezdve ajánlják, optimálisan minimum 3 hónappal a fogantatás előtt, egészen a szoptatás végéig, de akár még tovább is lehet szedni. A Babaváró szerepet játszik a várandósság és szoptatási időszak folyamán megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükséglet kielégítésében. A mennyiségek tekintetében kiemelten figyeltek arra, hogy a napi adagban biztosan benne legyen a hatásosnak talált dózis, azonban semmiképpen se lépje túl az életszerű mennyiségeket, tehát azt az adagot, amit táplálkozás útján már lehetetlen lenne pótolni. A GAL emellett roppant nagy gondot fordított arra is, hogy egy új élet zavartalan fejlődését ne akadályozhassa semmi olyan, ami nem való oda. A Babaváró készítményben ilyennek nyomát sem találhatja.

A készítményben felhasznált valamennyi hatóanyagforma eleve kiváló felszívódással rendelkezik, de ezt még tovább fokozták Bioperine® feketebors-kivonattal is. Továbbá arra is figyeltek, hogy ne keverjék a vízoldékony és a zsíroldékony összetevőket, mégpedig azért, hogy a számukra ideális hasznosulást és stabilitást biztosító módon lehessenek jelen, külön-külön.

A Babaváró készítmény nagy mennyiségű C-, D3-, K1- és K2-vitamint is tartalmaz, ezáltal hozzájárul a megfelelő csontozat fejlődéséhez. Emellett extra mennyiségű bambuszrügyből nyert szilícium is található benne. A termékben nagy dózisú K1-vitamin is helyet kapott, a K2 (MK-7) mellett, mivel csak a K1-vitamin tud átjutni a placentán, ahol aztán a megfelelő K2-vé (MK-4-gyé) alakul. Az anyatejre egyébiránt ugyanez igaz, annak természetes K2-tartalmát is K1-ből biztosítja szervezetünk. A Babaváró a B9-vitamint az emberi szervezetben is jelen lévő, aktív metil-folát formájában tartalmazza, méghozzá annak is a legstabilabb, ún. C-kristály szerkezetű kalcium-sójaként; ez a Magnafolate®, ami stabilabb még a metil-folát glükozamin-sójánál is.

Vásárolja meg sokkal kedvezményesebb áron a GAL Multivitamin és GAL Babaváró készítményeket 90 adagos utántöltő tasakos kiszerelésben!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: