A Gotu Kola természetes hatóanyagokkal nyújt segítséget a fáradtság és a stressz leküzdésére, a memória javítására, az idegrendszer egészségének megőrzésére. Koffeintartalom nélkül élénkít, energizál!

Gotu Kola: koffeinmentes energiabomba

A Gotu Kola gazdag hatóanyag-tartalmú gyógynövény. Nagy mennyiségben találhatók benne az idegrendszert támogató B-vitaminok, például tiamin (B1 vitamin), riboflavin (B2 vitamin), piridoxin (B6 vitamin). K-vitamin-tartalma is jelentős, az értékes aminosavak közül pedig aszparát, glutamát, szerin, threonin, alanin, lizin, hisztidin is található benne. A magnézium, a kalcium és a nátrium kiváló természetes forrása.

Növényi immunanyagai, a flavonoidok olyan természetes festékanyagok, amelyeket a növények termelnek védekezésül a kórokozókkal, a káros külső hatásokkal, sugárzással szemben. Ezek az anyagok hasznosak az emberi szervezet számára is, mert ugyanolyan védelmi szerepet töltenek be. Biztonságosan és hatékonyan támogathatják a szervezet káros szabadgyökök elleni védekezését, emellett fokozzák az elfogyasztott vagy a szervezet által termelt antioxidáns vitaminok és enzimek működését.

A Gotu Kola pozitív hatásai:

  • Természetes úton kezeli a fáradtság, a stressz és a szorongás tüneteit, káros szervi hatásait.
  • Hatékonyan növeli az energiaszintet koffeintartalom nélkül.
  • Hozzájárul a megfelelő agyműködéshez, a memória élénkítéséhez, a koncentráció fejlesztéséhez.
  • Elősegítheti a vénák megfelelő állapotát, erősíti az artériákat, vénákat, hasznos lehet az állómunkát végzőknél visszér, nehézláb-érzet esetén.
  • Támogatja a szervezet kollagén-termelődését, ezzel biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet.
  • A keringési problémák természetes kezelésével az aranyér állapotán is javíthat.
  • Enyhítheti a bőrproblémákat, az ekcémát, a csalánkiütéseket, csökkenti hajhullás mértékét.

Gotu Kola: koffeinmentes energiabomba

Fejleszti a koncentrációt, javítja a memóriát, növeli az éberséget

A Gotu Kola javítja az agy tápanyag- és oxigénellátását, ezzel javítja a memóriát, a koncentráló képességét és a látást is. A növény hatóanyagai növelik a szellemi kapacitást, gyorsítják a gondolkodási folyamatokat, ösztönzik az emlékezést. Fejfájás, szorongás, idegesség vagy álmatlanság ellen is használják, mert nyugtatóan hat a központi idegrendszerre, és csökkenti az idegi kimerültséget.

Értékes B-vitamin-tartalma kiemelkedően hat a memória megfelelő működésére. Megvédi az agysejteket a károsodástól, segíti a vörös vérsejtek termelését, amelyek oxigént szállítanak az agyba. Megelőzheti az agyzsugorodást, az időskori elbutulást. A rövid és hosszú távú memória fejlesztésében is részt vesz, rendszeres fogyasztásával elkerülhető a memória gyengülése, a koncentráló képesség nagymértékű csökkenése.

Ha a memória fejlesztése a cél, bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és gyógynövények kifejezetten támogatják a szervezetben a sejtek közötti információáramlást, az ingerületátvivő anyagok termelődését és szintjét. Komplex összetételével a Gotu Kola is hozzájárul a memória természetes javításához, a szellemi frissesség hosszú távú fenntartásához, az idegrendszeri károsodások megelőzéséhez.

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: