A Pasztamánia 10 gyógygombás gumivitamin kitűnő minőségű gyógygombák felhasználásával készül, amelyek számtalan módon támogathatják a szervezet normál működését. A gyógygombák hozzájárulhatnak egyebek mellett a szervezet ellenálló képességének fokozásához, a szervezet vitalizálásához, illetve az agyműködés serkentéséhez, ezáltal a memória javításához. A gyógygombák kiemelten támogathatják a szervezet belső egyensúlyának visszaállítását és fenntartását. Ráadásul nem csak erősítik az immunrendszert, hanem szabályozzák is annak működését, valamint fokozzák a szervezet öngyógyító folyamatait. A gyógygombák egyedülálló előnyei közül kiemelkedik, hogy fogyasztásuk biztonságos hosszú távon is, mivel nincsenek mellékhatásaik.

Pasztamánia 10 gyógygombás gumivitamin

A gyógygombák nem véletlenül kapták a gyógyító jelzőt, hiszen több száz természetes, bioaktív hatóanyagot tartalmaznak, amelyek egyáltalán nem csak egy-egy szerv egészségét képesek támogatni, hanem egyedülállóan komplexen járulhatnak hozzá az egész szervezet egészségi állapotának javításához. A gyógygombák legfőbb összetevői az egyedi poliszacharidok, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az immunrendszer működésének szabályzásában, a szervezet ellenálló képességének növelésében.

A gyógygombákban található összetett szénhidrátok fel tudják ismerni a károsodott sejteket, valamint elősegíthetik az egészséges sejtek működésének megerősítését, ezáltal részt vehetnek az immunrendszer öngyógyító és védekező funkcióinak javításában. A gyógygombákban olyan antiallergén anyagok is vannak, amelyek fel tudják építeni a szervezet védekező mechanizmusát az antigének által kiváltott allergiák ellen, hozzájárulhatnak a máj méregtelenítő munkájához és az emésztőrendszer működéséhez, illetve gátolhatják a hisztamin felszabadulását.

A Pasztamánia 10 gyógygombás gumivitamin egyik fontos összetevője a pecsétviaszgomba, vagyis a ganoderma, amit már sok ezer éve fogyasztanak többek között azért, mert jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez és szabályozásához, a szervezet energiaszintjének növeléséhez, valamint támogathatja a belek, a gyomor, a máj, a hasnyálmirigy és a légzőszervek megbetegedései esetén a kiegészítő terápiát. Érdekesség, hogy a pecsétviaszgomba kivonatai gyógyszerként is forgalomban vannak Kínában és Japánban.

A ganoderma összetevői fontos szerepet tölthetnek be abban, hogy a szervezet sikeresebben legyen képes felkészülni és fellépni a méreganyagok, a fertőzések és a vírusok, valamint a fizikai sérülések és a pszichológiai stresszhatások ellen. A pecsétviaszgomba rendszeres fogyasztása kiemelten támogathatja a betegségekből való gyógyulási folyamatok felgyorsítását, ezáltal a szervezet hamarabb visszaszerezheti kiegyensúlyozott állapotát. Emellett rendkívül hatékonyan képes megtisztítani a szervezetet a salakanyagoktól, a vérrendszerben lévő méreganyagoktól, illetve a koleszterin- és zsírlerakódásoktól.

A pecsétviaszgomba hozzájárulhat az immunrendszer működésének szabályozásához, aminek köszönhetően a szervezet védekezőrendszere hamarabb lehet képes felismerni a vírusok, a baktériumok, paraziták és más kórokozók támadását. Ennek köszönhetően a szervezet még azelőtt képes elbánni a kórokozókkal, mielőtt azok túlzott mértékben elszaporodhatnának, túl nagy rombolást végeznének, s így súlyosabb betegségeket válthatnának ki. Ez az egyedülálló védőhatás fontos szerepet játszhat a koncentrációs képesség és a memória javításában, illetve egyes idegrendszeri sejtsérülések megelőzésében. Ennek köszönhetően a ganoderma hozzájárulhat az olyan problémák megelőzéséhez, mint a Parkinson-kór vagy az Alzheimer-kór.

A Pasztamánia 10 gyógygombás gumivitaminban lévő hernyógombát, vagyis a Cordyceps gombát tartják a leghatékonyabb gyógygombának az általános életminőség javításához és az energiaszint fokozásához. A hernyógomba éppen ezért roppant hatékonyan használható fel a betegségek megelőzéséhez, valamint a már fennálló problémáknál a gyógyulás felgyorsításához. A Cordyceps kiemelt szerepet játszhat az immunrendszer működésének szabályzásában, a legyengült immunitás növelésében, illetve mérsékelheti az immunrendszer túlzott aktivitását. Továbbá elképesztően eredményesen képes méregteleníteni és megtisztítani a szervezetet a toxikus anyagoktól és a nehézfémektől, valamint fokozni a tüdő kapacitását és az oxigénfelvételt. A hernyógomba természetes antibiotikus hatással is fel van vértezve, aminek köszönhetően gátolni tudja a káros baktériumok szaporodását, illetve képes megsemmisíteni őket. Ráadásul a Cordyceps nem csak hogy nem károsítja a bélrendszer érzékeny bakteriális egyensúlyát, hanem még óvja is a bélflóra egészségét.

A Pasztamánia 10 gyógygombás gumivitaminban található bokrosgomba, vagyis a maitake igazán egyedi hatóanyag-tartalommal rendelkezik, ezáltal roppant kedvező hatást fejthet ki az egész szervezet működésére. A maitake összetevői pozitív módon befolyásolhatják többek között a vércukorszintet és a vérnyomást, valamint közreműködhetnek a máj méregtelenítésében és a csontritkulás elleni küzdelemben. Továbbá a bokrosgomba hozzájárulhat a bélrendszer egészségéhez, az emésztőrendszer megfelelő működéséhez, a fertőzések, vírusok leküzdéséhez, illetve a toxikus anyagok eltávolításához.

A shiitake gombát Kínában és Japánban már régóta egyáltalán nem csupán étkezési célból termesztik, hanem egyedülálló betegségmegelőző és gyógyító hatásai miatt is. A shiitake rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ezáltal kiemelten képes támogatni az immunrendszer normál működését, így a fertőző és egyéb betegségek kivédését és legyőzését. A shiitake gombában lévő jelentős mennyiségű A- és C-vitamin nagyon erős antioxidáns hatással bír. Azonban egészségügyi előnyeit elsősorban mégis különleges szénhidrát-összetételének köszönheti. A shiitake poliszacharidjai közül a legfontosabb a lentinan, ami hatékonyan lehet képes gátolni a baktériumok és vírusok szaporodását.

Élvezze a gyógygombák megannyi lehetséges előnyét a finom ízű Pasztamánia 10 gyógygombás gumivitamin segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: