Rohanó stresszes életmódunk következménye lehet, hogy felborul testünk belső egyensúlya, ami hozzájárul immunrendszerünk gyengüléséhez és különböző betegségek kialakulásához vezethet. A rendszertelen étkezés, fáradtság, és az emésztési zavarok, az elsavasodott szervezet legfőbb tünetei. Ezekben nyújthatnak segítséget az Alveola Immune Complex, pH Complex, és Coral Calcium Complex italok.

 

Alveola Immune Complex ital most akciós áron 3.280 Ft

Immune Complex, pH Complex, CoralCalcium Complex

 

Alveola Immune Complex

Természetes anyagokból összeállított gyümölcslé komplex, amely Goji, Mangosztán, Noni, Acai, Camu-Camuilletve az Aloe Vera mellett magas C-vitamin tartalmánál fogva gazdag antioxidánsokban. Az antioxidánsok olyan anyagok melyek lelassítják a szervezetben zajló káros oxidációs folyamatokat, ezzel megakadályozva a szabad gyökök kialakulását. E hatás fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében, támogatja az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben.

GOJI
Nagymértékben tartalmaz, a természetben előforduló ásványi anyagokat, (cink, kálcium, szelén, foszfor, réz és vas), valamint számos aminosavat és poliszacharidokat.

MANGOSZTÁN
Az istenek gyümölcsének is nevezik, rendkívül magas antioxidáns tartalommal rendelkezik.

NONI
Elsősorban a szervezet teljes tisztításáért, méregtelenítéséért felelős, ugyanakkor támogatja az emésztést, növeli a szervezet betegség elleni védekezését.

ACAI
Sötét lila bogyós gyümölcs, mely 33-szor több antioxidánst tartalmaz. Növeli testünk energia szintjét, vitalitását, javítja általános egészségi állapotunkat.

CAMU-CAMU
30-60- szor több C-vitamint tartalmaz mint bármely más ismert növény mint pl. narancs. Erős antioxidáns tartalma segít erősíteni az immunrendszert.

MAQUI BOGYÓK
Gazdag C-vitaminban, és ásványi anyagokban (kálium, vas, kálcium), felelős az anyagcsere folyamatokért, gyulladáscsökkentő hatású.

ALOE VERA
Évszázadok óta ismert gyógyító és szépítő hatása. Természetes hatóanyagai erősíthetik az immunrendszert, felgyorsíthatják a sejtek megújulási folyamatát.

 

Alveola pH Complex 

Intenzív lúgosító a szervezet méregtelenítésére és a pH egyensúly visszaállítására. Különleges alga, zöld növény- és gabona összetevői rostban, vitaminokban és klorofillban bővelkedik. Alga összetevői (kék-zöld alga, spirulina, chorella) segítenek kiválasztani a szervezetből a mérgező, nemkívánatos anyagokat, míg gabona összetevői (lucerna, árpa, búzafű) segíthetik a bélrendszer egészséges működését és a bélflóra egyensúlyának fenntartását. Magas klorofill tartalmuknak köszönhetően lúgosító hatással bírnak, mely támogatja a szervezet, méregtelenítő funkcióit.

KÉK-ZÖLD ALGA
Gazdag forrása a tápanyagoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak. A klorofill megnyugtatja az emésztőrendszert, az antioxidánsok segítenek fenntartani az egészséges immunrendszert.

SPIRULINA
A kék-zöld alga egy másik formája, mely hasonlóan tartalmazza a nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat. Gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban.

CHORELLA
Egyfajta édesvízi alga, mely gazdag klorofillban, ásványi anyagokban és vitaminokban, enyhíti az emésztési nehézségeket.

LUCERNA
Gazdag klorofillban, növényi fehérjékben és aminosavakban. A klorofill fontos szerepet játszik a vérképzésben. Lúgosító hatásának köszönhetően, javítja a tápanyagok felszívódását, előnyösen befolyásolja az emésztést és természetes módon szabályozza a szervezet működését.

ÁRPAFŰ
Jól ismert magas klorofill tartalmáról, enzim és természetes rost tartalmáról. Ásványi anyagokat és B-vitamint tartalmaz.

BÚZAFŰ
Méregtelenítő hatású, hatóanyagai pozitívan befolyásolják szervezetünk működését, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből. Tizenhétféle aminosav található benne, ebből nyolc olyan, amelyet a szervezet nem képes önmaga előállítani, enzimtartalma szinte egyedülálló.

Az összetevők többféle vitamint is tartalmaznak , melyből a B1 vitamin hozzájárul az idegrendszer a szív és az izmok normál működéséhez és a megfelelő étvágy kialakulásához. A B6 vitamin segít a vörösvérsejt és a normál vérképzésben, míg a C-vitamin tartalom antioxidáns hatást gyakorol a szabadgyökök lekötésére.

 

Alveola Coral Calcium Complex

Az Okinawai corall calcium a Japán szigetek korallzátonyairól származik, melyet a megkövesedett korallszirtekről nyernek. A 21. század tápanyagának is nevezik.

KÁLCIUM
Az egyik legmeghatározóbb ásványi anyag az emberi szervezetben, amely rendkívül fontos szerepet játszik a csontépítésben. Magas, 2:1 arányban tartalmaz kálciumot és magnéziumot. A csontok 30 éves korunkig érik el maximális tömegüket, majd anyagcseréjük elkezd lassulni, végül a csont gyorsabban bomlik le, mint ahogy újjáépül. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű kálcium fogyasztása, ami hozzájárul az optimális csonttömeg eléréshez és fenntartásához, ugyanakkor segít a fogak és a csontok normál szerkezetének fenntartásában is. 

MAGNÉZIUM
Nélkülözhetetlen a szervezet energiatermelő folyamataihoz, és a szív egészségének megőrzéséhez.

Szervezetünk számára fontos vitaminokat is tartalmaz, mint A-, E-, D-, C-vitamint. A zsírban oldódó vitaminok közül az A-VITAMIN szükséges a normál bőr és a nyálkahártya kialakulásához, a normál látás folyamatához, és az immunrendszer normál működéséhez. Az E-VITAMINNAK fontos szerepe van a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, és a sejtek normál működésében. A D-VITAMIN szükséges a kálcium megfelelő felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, míg a C-VITAMIN antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

A kálcium rendkívül fontos a gyermekek és a tizenévesek csontrendszerének megfelelő fejlődése során, ami ezen évek alatt megy végbe. A Coral Calcium complex fogyasztása már 12 éves kor felett javasolt az ajánlott napi bevitelnek megfelelően.

Immune Complex, pH Complex, CoralCalcium Complex

Kapcsolódó cikkek: