A Viva Natura Maximmun Spray egy olyan kivételesen komplex étrend-kiegészítő folyadék, ami tartalmaz kombucha koncentrátumot, magas flavonoid tartalmú gyümölcsöket, valamint Mandula – Cordyceps – Reishi – Shiitake gombát is. A készítmény kiemelkedő módon járulhat hozzá a szervezet öngyógyító képességének támogatásához. A csipkebogyó és a fekete bodza segíti a szervezet természetes védekezőképességét. A B6- és B12-vitamin, a C-vitamin és a folsav szerepet játszik az immunrendszer normál működésében. A mandulagomba és a reishi hozzájárul a természetes immunológiai védekezéshez és a normál immunválaszhoz.

Viva Natura Maximmun spray – Maximális immunvédelem

A készítmény alapját a kombucha koncentrátum adja, ami jelentős mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, enzimet is tartalmaz többek között, valamint igen hatékony probiotikum hatással rendelkezik. A kombucha számtalan immunrendszert erősítő összetevőt tartalmaz, vannak benne vitaminok, mikro- és makroelemek, esszenciális és természetes úton előállított anyagok is. A kombuchában található élesztőgombák és baktériumok által termelt vegyületek szerepet játszhatnak az emésztés javításában, az egészséges életmód fenntartásában.

A kombucha segíthet emésztési problémák esetén, erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az erőnlétet, támogathatja a szervezet méregtelenítését, valamint hozzájárulhat az általános jó közérzet fenntartásához. A kombucha fogyasztásának hatására élő enzimekkel telítődik az emésztőrendszer, ami rendkívüli mértékben képes megkönnyíteni az elfogyasztott táplálékok feldolgozását a szervezetben.

A kombucha lúgosítja a szervezetet, méregteleníteni a májat, javítja az emésztést, fokozza az anyagcserét, lerövidíti az emésztés idejét, támogatja a kötőszövetek újjáépítését, illetve képes fokozni a szervezet energiaszintjét, növelheti a vitalitást, javítani tudja a közérzetet.

A kombucha természetes antibiotikus és antivirális hatással rendelkezik, aminek köszönhetően fellép a fertőző betegségek ellen. Emellett hozzájárulhat a torokgyulladás és az asztmás köhögés enyhítéséhez. Tisztítja a vért, segíti a vese, a máj és az epehólyag működését, oldani tudja az epe- és veseköveket. Képes lehet megelőzni és kezelni a székrekedést, a fertőzés miatti hasmenést, illetve kezelni tudja a gyomorrontást, a gyomoridegességet, a vékony- és vastagbelek gyulladásait és az aranyeret.

A kombucha támogathatja a zsírszövetek lebontását, a testsúly csökkentését. Továbbá növelheti a fizikai és szellemi teljesítőképességet, szabályozza a vérnyomást, képes oldani a stresszt, hozzájárulhat a nyugodt alváshoz.

A Viva Natura Maximmun sprayben található gyümölcsök kivételesen gazdagok flavonoidokban és antocianidinekben. Ezek a roppant erős antioxidáns hatóanyagok rendkívül sikeresen képesek semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, meggátolhatják a kóros sejtek osztódását, képesek csökkenteni a gyulladásokat, javíthatják a vérkeringést, lassíthatják az öregedési folyamatokat, valamint természetes antiallergénként és asztmaellenes anyagként képesek gátolni a hisztamin felszabadulását.

Az antioxidánsok jelentősen hozzájárulhatnak a különféle betegségek megelőzéséhez, képesek csökkenteni a fáradtságot, kedvező hatást gyakorolhatnak az idegrendszer működésére. A flavonoidok eredményesen léphetnek fel a bakteriális és vírusos fertőzések ellen, jelentős védelmet nyújthatnak a szív- és érrendszer számára, valamint képesek meggátolni a máj károsodását.

A flavonoidok szerepet játszhatnak a különféle vitaminok hatékonyabb felszívódásában a szervezetben, ami jelentősen hozzájárulhat az általános egészségi állapot javításához. Emellett a flavonoidok kitűnő immunerősítő képességgel is meg vannak áldva, valamint jelentősen fokozhatják a fizikai és a szellemi teljesítményt is.

A flavonoidok aktiválni tudják a makrofágokat és a természetes ölősejteket. A gyulladás egy öngerjesztő folyamat, ami sok mediátor (prosztaglandinok, citokinek, leukotriének) képződésével jár együtt, szoros kapcsolatban van az aktivált immunrendszer működésével. A flavonoidok képesek meggátolni ezeknek a mediátoroknak a keletkezését. A gyulladás során a védekező makrofágokból és az elpusztult sejtekből gyökök válnak szabaddá, melyek tovább károsíthatják a környező sejteket. Azonban a flavonoidok antioxidáns hatásuknak köszönhetően meg tudják gátolni ezeket a folyamatokat.

A Maximmun spray tartalmaz gyógygomba kivonatokat is, amik bizony egyáltalán nem véletlenül érdemelték ki a gyógyító jelzőt, mivel több száz természetes, aktív összetevő található bennük, amelyek rendkívül komplex módon segíthetik a teljes szervezet egészségének fenntartását.

A gyógygombák legfontosabb hatóanyagai az egyedi poliszacharidok, amelyek fő feladata, hogy támogatják és szabályozzák az immunrendszer működését. Ezek az összetett szénhidrátok képesek felismerni a károsodott sejteket, valamint hozzájárulhatnak az egészséges sejtek normál működéséhez, aminek köszönhetően javítani tudják az immunrendszer védekező és öngyógyító tevékenységét.

A gyógygombák tartalmaznak olyan antiallergén vegyületeket is, amelyek erősíteni tudják az immunitást, képesek felépíteni a szervezet védekező mechanizmusát az antigének által kiváltott allergiákkal szemben, gátolhatják a hisztamin felszabadulását, támogathatják a máj méregtelenítő munkáját.

A ganodermát, vagyis a reishit már több száz éve alkalmazzák számtalan területen, például immunerősítéshez, az energiaszint fokozásához, illetve a belek, a gyomor, a máj, a hasnyálmirigy és a légzőszervek megbetegedései esetén a kiegészítő terápia részeként. Japánban és Kínában a reishi kivonatait már régóta gyógyszerként is forgalmazzák.

A ganoderma értékes összetevői támogatják, hogy a szervezet hatékonyabban legyen képes felkészülni és szembeszállni a vírusokkal, a fertőzésekkel, a méreganyagokkal, valamint a fizikai sérülésekkel és a pszichológiai stresszhatásokkal. A ganoderma rendszeresen fogyasztva jelentősen képes felgyorsítani a betegségek leküzdését, ezáltal a szervezet hamarabb nyerheti vissza kiegyensúlyozott állapotát.

A reishi az immunrendszer szabályozásával támogatja a védekezőrendszert abban, hogy minél hamarabb képes legyen felismerni a vírusok, a baktériumok, a paraziták és más kórokozók támadását. Ennek köszönhetően a szervezet még azelőtt le tudja győzni a káros mikroorganizmusokat, mielőtt azok túlságosan elszaporodnának, túl nagy károkat okoznának, s ezáltal súlyosabb betegségeket válthatnának ki.

Ez az egyedülálló védőhatás támogathatja a memória és a koncentrálóképesség javítását is, képes lehet megakadályozni bizonyos idegrendszeri sejtsérüléseket, ezáltal hozzájárulhat az olyan zavarok megelőzéséhez, mint az Alzheimer- vagy a Parkinson-kór.

A ganoderma az immunrendszer támogatása által képes normalizálni a szervezet általános működését, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a betegek állapotának javulásához. A reishi voltaképpen megkeresi a szervezetben megbújó rejtett betegségeket és méreganyagokat, majd pedig ellenreakciót indít a károsodott sejtek ellen. Emellett egyedülállóan hatékonyan képes megtisztítani a szervezetet a felhalmozódott salakanyagoktól, a vérrendszerben található méreganyagoktól, valamint a koleszterin- és zsírlerakódásoktól.

A Cordyceps, azaz a kínai hernyógomba a leghatékonyabbnak tartott gyógygomba az energiaszint fokozása és az általános életminőség javítása terén. A hernyógomba éppen ezért igen hatékonyan használható fel a betegségek megelőzése, valamint a már fennálló problémák esetén a gyógyulási folyamat támogatása érdekében. A hernyógomba szerepet játszhat az immunrendszer szabályozásában, képes erősíteni a legyengült immunrendszert, illetve csökkenteni tudja az immunrendszer túlzott aktivitását például autoimmun betegség esetén.

A cordyceps roppant hatékonyan tudja megtisztítani és méregteleníteni a szervezetet a toxikus anyagoktól és a nehézfémektől, valamint képes fokozni a tüdő kapacitását és az oxigénfelvételt. Emellett természetes antibiotikus hatásának köszönhetően gátolja a káros baktériumok szaporodását, de el is tudja őket pusztítani. A hernyógomba hatalmas előnye, hogy nem okoz semmilyen mellékhatást, sőt jelentősen védelmezi a bélflóra bakteriális egyensúlyát.

A shiitake gomba telis-tele van értékes hatóanyagokkal, így rendkívül hatékonyan tudja pótolni a szervezet számára létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat. Jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, így a fertőző és egyéb betegségek megelőzéséhez és leküzdéséhez is.

A shiitake gomba nagy mennyiségű A- és C-vitamint tartalmaz, aminek köszönhetően erős antioxidáns hatással is meg van áldva. Kivételes egészségmegőrző és gyógyító képességeit azonban elsősorban páratlan szénhidrát-összetételének köszönheti. A benne található poliszacharidok közül a legfontosabb a lentinan, ami képes gátolni a baktériumok és a vírusok szaporodását, valamint feltételezik hatását is.

Vértezze fel immunrendszerét a vírusok és baktériumok ellen a roppant komplex összetételű Viva Natura Maximmun Spray segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: