Az Olimp Labs Maximarin Forte kapszula a kiváló minőségű cápamájolaj mellett tartalmaz még a fokhagyma kivonat, az A-, D- és E-vitaminok, illetve cinket is, amely hatóanyagok rendkívül hatékonyan járulhatnak hozzá az immunrendszer megerősítéséhez. Emellett fontos szerepet játszhat a szív- és a keringési rendszer normál működésében, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében. Továbbá jelentősen támogathatja az emésztőrendszer bakteriális egyensúlyának megőrzését és az olyan kórokozók elleni védekezést, mint a baktériumok és a gombák. A Maximarin Forte hozzájárulhat a csontok és fogak egészségéhez, illetve a vér normál koleszterin- és lipidszintjének megőrzéséhez.

Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszula

A termék folyékony kapszulái az innovatív Flow Caps Liquid Technology technológiával készülnek, ami garantálja a gyors felszívódást a szervezetben, megőrzi a felhasznált hatóanyagok magas minőségét és gátolja a hatóanyagok oxidációját. A Maximarin Forte legfontosabb komponense a kiváló minőségű cápamájolaj, ami 20% alkilglicerint és szkvalént tartalmaz. Ezek a vegyületek a lipidek csoportjába tartoznak, és természetes módon is jelen vannak az emberi szervezetben, legnagyobb koncentrációban a bőrben és a csontvelőben.

A cápamájolaj az egyik legjobb immunerősítő anyag manapság. A cápák roppant ritkán betegszenek meg, szinte sohasem kapnak el vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzéseket sem. A cápamájolaj fokozza a csontvelő működését, a fehérvérsejtek képződését, jelentősen támogathatja a kórokozókkal szembeni védekezést, illetve az immunrendszer működésének fokozását. Emellett képes védelmet nyújtani a csontvelő számára a környezetszennyezés (szerves oldószerek, bizonyos gyógyszerek, ionizáló sugárzás) negatív hatásaival szemben. E tények tükrében azon sem kell már csodálkozni, hogy napjainkban Európa számos országában a természetgyógyászok és háziorvosok szívesen alkalmazzák többek között a középfülgyulladás, a krónikus hörghurut, valamint az orr-melléküreg gyulladás megelőzéséhez és kiegészítő kezeléséhez is.

A cápamájolaj használatával nagyszerű eredményeket értek el csökkent immunvédekezésű, gyakran betegeskedő gyermekek esetén is. Fogyasztása kifejezetten javasolt járványos időszakokban a hatékonyabb megelőzés érdekében, illetve már kialakult betegség esetén is, ugyanis hozzájárulhat a fennálló tünetek enyhítéséhez és a gyógyulási folyamat felgyorsításához, illetve képes csökkenteni a szövődmények kialakulásának kockázatát.

Kutatók kimutatták, hogy a cápák különleges védekezőképességének egyik oka az alkylglycerol nevű anyag, ami a cápamájolaj (csukamájolaj) egyik összetevője. Az alkilglicerol egyébként megtalálható például az anyatejben, a csontvelőben, a tengeri halakban és a tehéntejben is. A kisbabák az anyatej alkilglicerol tartalmának köszönhetően képesek ellenállóvá válni a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A szakemberek azt is kimutatták, hogy a cápamáj alkilglicerol koncentrációja kiugróan magas az élővilágban.

Melyek az alkilglicerol lehetséges pozitív hatásai?

  • Erősíti az immunrendszert, jótékony hatást képes kifejteni megfázásos vagy kisebb megbetegedések, valamint allergia esetén
  • Serkenti a csontvelő működését, a fehérvérsejtek képzését
  • Támogathatja az általános fizikai állapot javítását
  • Erős antioxidánsként védelmet nyújthat az oxidatív stressz ellen
  • Képes lassítani az öregedési folyamatokat
  • Szerepet játszhat az agyvérzés és a szívroham megelőzésében
  • Támogatja a bőr gyógyulását, enyhítheti a pikkelysömör tüneteit

Az Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszulában található fokhagyma kivonat az egyik leghatékonyabb természetes antibiotikum, hozzájárulhat a légúti megbetegedések megelőzéséhez és kezeléséhez. A fokhagyma a káros baktériumok és gombák elpusztítása által fontos szerepet játszhat a bélflóra egyensúlyának megőrzésében és az immunrendszer normál működésében. Továbbá jelentősen hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, az érelmeszesedés megelőzéséhez, a normál koleszterinszint és vércukorszint fenntartásához.

A fokhagymában több mint 200-féle biológiailag aktív hatóanyag található, köztük vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és aminosavak is. A fokhagyma természetes antibiotikus hatásának köszönhetően képes elpusztítani a szervezetbe kerülő káros baktériumokat, gombákat, miközben támogatja a bélflóra bakteriális egyensúlyának megőrzését, ezáltal hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működéséhez. Továbbá szerepet játszhat a légúti rendszer egészségének megőrzésében.

A fokhagyma jelentősen képes hozzájárulni a szív- és érrendszer egészségéhez, gátolhatja az érelmeszesedést, szabályozni tudja a koleszterinszintet és a vérnyomást. Növelni tudja a szív teljesítőképességét, normalizálhatja a szapora szívműködést, képes oldani a szív koszorúereinek görcsét, aminek köszönhetően javíthatja a szívizom vérellátását. A fokhagyma az egyik legjobb szer az érelmeszesedés megelőzéséhez és kezeléséhez, ugyanis képes lehet csökkenteni a vérben a káros koleszterinszintjét, miközben növelni tudja a jó koleszterin arányát. Továbbá igazoltan nagyszerű vérnyomáscsökkentő és értágító hatással is rendelkezik.

Támogassa immunrendszerét, növelje szervezete védekezőképességét a komplex összetételű, kitűnő minőségű cápamájolajat tartalmazó Olimp Labs Maximarin Forte immunerősítő kapszula segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: