Az Organic Force szuperlekvárok egy olyan kisgyermekeknek készült, nagyon finom ízű immunrendszert erősítő koncentrátum, ami az ellenőrzött bio gazdaságból származó gyümölcs és zöldség mellett tartalmaz immunstimuláló béta-glükánt is. Ezzel az egyedülálló összetétellel hatékonyan járulhat hozzá a gyermekek fejlődéséhez, védekezőképességük fokozásához, a fertőzések elleni hatékonyabb fellépéshez. A Manó Manna gyümölcspüré főként kisgyermekek számára készült az immunrendszerük támogatásához, szintén tartalmaz béta-glükánt, ám még több gyümölcs és zöldség összetevő található benne, mint a BioConnect Kids lekvárban, állaga pedig az almarost miatt sűrűbb és pürésebb jellegű.

Bioconnect Kids szuperlekvár

A készítmény egy immunrendszert erősítő koncentrátum, ami tartalmaz ellenőrzött bio gazdaságból származó gyümölcsöt és zöldséget, illetve hozzáadott béta-glükánt is. A lekvár állag mellett a termék finom íze is biztosítja, hogy a kisgyermekek szívesen fogyasztják minden nap. 1 üveg lekvár elkészítéséhez 2 kg zöldséget és gyümölcsöt használnak fel, a szuperlekvár tartalmaz bio vörös szőlőt, bio meggyet, bio céklát és bio csicsókát. A Bioconnect Kids kivételesen magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik, amit annak köszönhet, hogy a felhasznált összetevőket alacsony hőfokon, speciális eljárással dolgozzák fel. Ennek tudható be az is, hogy a szuperkoncentrátum rendkívül erős antioxidáns hatással van felvértezve, mivel nagy mennyiségű flavonoid és polifenol vegyület található benne. Kiemelendő még az is, hogy a Bioconnect Kids csak és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, tehát nincsen benne hozzáadott cukor, tartósítószer és színezőanyag.

A Bioconnect Kids szerepet játszhat a gyermekek megfelelő fejlődésében, az ellenálló képességük fokozásában, ezáltal a fertőzések elleni védelem növelésében. A termék fogyasztása támogathatja a napi zöldség és gyümölcsfogyasztást, magas vastartalmának köszönhetően pedig hozzájárulhat a fizikai és szellemi aktivitás támogatásához, valamint az agy és az idegrendszer normál fejlődéséhez. A Bioconnect Kids fogyasztása kimondottan javasolható gyermekének, ha nem eszik elegendő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, közösségbe jár, így fokozottan ki van téve a fertőzéseknek, ha erősítené immunrendszerét, valamint akkor is, amennyiben a megfázás vagy a torokfájás első tünetei jelentkeznek nála.

A Bioconnect Kids szuperlekvár tartalmaz béta-glükánt is, ami egy teljesen természetes anyag, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztő sejtfalából vonnak ki. Az élesztőből származó béta-glükán bizonyítottan az egyik leghatékonyabb természetes immunsejt stimuláló vegyület a világon. A béta-glükán kiemelkedő módon képes támogatni az immunrendszer működésének javítását, ezáltal jelentős védelmet biztosíthat a fertőzéses betegségekkel szemben.  A béta-glükán aktiválni tudja a gyerekek elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert. Magyarán szólva, ha a gyermek folyamatosan fogyasztja, akkor állandó, hatékony védelmet élvezhet a bakteriális és vírusos fertőzésekkel és más megbetegedésekkel szemben.

A gyerekek védekezőrendszerét megállás nélkül támadják a vírusok, baktériumok, paraziták és egyéb kórokozók, s különösen igaz ez akkor, amikor közösségbe kerül, tehát elkezd óvodába, iskolába járni. A béta-glükán nélkül a veleszületett, ősi immunrendszer jóval kisebb mértékben aktív, így pedig nem tudja eléggé hatékonyan semlegesíteni az új és váratlan fenyegetéseket. A béta-glükán hiányában tehát a gyerekek immunitása gyengébb és sokkal kiegyensúlyozatlanabb. A béta-glükán feldolgozásához nélkülözhetetlenek a makrofágok és az immunrendszer más sejtjei, ezért a béta-glükán bevételét követően a szervezet ellenálló képessége jelentős támogatást kap, ezáltal hatékonyabban védheti ki a fertőzéseket, illetve könnyebb és gyorsabb lehet a gyógyulás folyamata.

In vitro vizsgálatok igazolják, hogy a béta-glükán képes fokozni azoknak a makrográfoknak a hatékonyságát, melyek legfőbb funkciója, hogy bekebelezzék és elpusztítsák a szervezetbe került kórokozókat. Tehát a béta-glükán fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, aminek köszönhetően jóval sikeresebben képes működni. A béta-glükán ráadásul nem okoz mellékhatásokat, így teljesen biztonságosan fogyasztható hosszú távon is. A béta-glükán a bevételtől számítva 24-72 órán belül fejti ki hatását, emiatt célszerű minden nap fogyasztani. A béta-glükán által aktivált neutrofileknek – a veleszületett immunrendszer kulcsfontosságú sejtjeinek – az élettartama maximum 2 nap.

MINI Manó Manna Elixír – Védelem kisgyermekeknek 1-3 éves kor között

A megújult Organic Force MINI Manó Manna Elixír egy kitűnő minőségű, részben bio alapanyagokból készült, magas flavonoid és polifenol tartalmú gyümölcs-zöldségkoncentrátum hozzáadott béta-glükánnal. A készítmény már 1 éves kortól adható az immunrendszer aktiválása érdekében. A termék 15%-kal több gyümölcs és zöldség felhasználásával készült, még jobban besűrítve, könnyebben fogyasztható állaggal. A szuperkoncentrátum fogyasztásával támogatható a kicsik szervezetének ellátása természetes vitaminokkal, ezáltal fokozódhat védekezőképességük, ellenállóbakká válhatnak a fertőző betegségekkel szemben.

A MINI Manó Manna fogyasztása ajánlott:

  • 1-3 éves gyermekek számára a természetes vitaminpótláshoz
  • a gyermekek napi zöldség-gyümölcs bevitelének támogatásához
  • őszi-téli időszakban folyamatosan, fertőzésveszély, influenza járvány idején
  • ha a gyermek bölcsödébe vagy rendszeresen közösségbe jár, illetve nagyobb testvére van, aki könnyen átadhatja neki a betegségeket

A Mini Manó Manna nem tartalmaz hozzáadott, szintetikus vitamint, tartósítószert, glutént, laktózt, mesterséges színezéket, hozzáadott aromát, cukrot vagy édesítőszert, semmilyen allergén összetevőt, valamint GMO-mentes. Egyedülálló gyártási technológiával készül, aminek köszönhetően megőrzi az eredeti ízt, zamatot és aromát, az illat- és a színanyagokat, valamint a vitaminok, a makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többségét, koncentrált formában. A készítményben található hatóanyagok kiemelkedő antioxidáns hatással is fel vannak vértezve, mivel jelentős mennyiségű flavonoid és polifenol vegyületet tartalmaznak. Ráadásul a termékben jelentős mennyiségben találhatóak olyan anyagok is, melyek kiemelten képesek támogatni a hatóanyagok tökéletes felszívódását.

Az megújult Mini Manó Manna Elixírben 9 fajta gyümölcs-zöldség összetevő található: áfonya, fekete berkenye, bodza, csicsóka, almarost, meggy, vörös szőlő, fekete ribizli és cékla. A fekete berkenye igen gazdag B2-, B6- és C-vitaminban, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatású, támogathatja az emésztőrendszer, illetve a szív-és érrendszer egészségét. A meggy bőséges forrása az A- és B-vitaminnak, a magnéziumnak, a káliumnak és a vasnak, csökkenti a gyulladásokat és antibakteriális hatással is bír. Az áfonya kitűnő antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású.

A vörös szőlő nagy mennyiségben tartalmaz B-vitamint, magnéziumot, vasat és folsavat, tisztítja a beleket, regenerálja a szervezetet, valamint antioxidáns védelmet is nyújt. A cékla az egyik legjobb természetes vasforrás, képes javítani az általános egészségi állapotot, valamint erősíteni az immunrendszert. A fekete ribizli telis-tele van C-vitaminnal és vassal, de található még benne A-vitamin, B1-, B2-, B6-vitamin, E-vitamin, magnézium, foszfor és pektin is, ami pozitív hatással lehet a bélfóra állapotára. Az almában sok flavonoid vegyület található és kitűnő immunerősítő hatással bír. A csicsóka hozzájárulhat a bélflóra helyreállításhoz, így pedig az immunrendszer normál működéséhez is. A bodza egyedülálló vírusellenes hatással van felvértezve, aminek köszönhetően fontos szerepet játszhat a megelőzésben és a fertőzések kezelésében is.

A Mini Manó Manna tartalmaz béta-glükánt is, ami rengeteg tanulmány szerint kiemelkedő hatékonysággal tudja aktiválni az immunműködést. Rendszeresen fogyasztva hatékony és állandó védelmet nyújthat a vírusos és bakteriális fertőzések ellen, valamint csökkentheti a kialakult fertőző betegség időtartamát. A termék az 1-3 éves kor közötti gyermekek számára ajánlott dózisban tartalmaz béta-glükánt.

Támogassa gyermeke immunrendszerét, fokozza ellenálló képességét a Bioconnect Kids szuperlekvár és a Manó Manna Elixírek segítségével!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó cikkek: